LESKOS 聽聽 3470 #10426 Napisano 9 Pa藕dziernika 2022 Patrz膮c na "detale" zastosowanych rozwi膮za艅 sposobu naprawy i wykonania prac (nie tylko tych tu) - szacun. Naprawd臋 widz臋 tu i serce i rozum w艂o偶ony do pracy. I nie kadz臋 ... 1 Czasem lepiej powiedzie膰 co艣, nie m贸wi膮c NIC!聽聽馃 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10427 Napisano 9 Pa藕dziernika 2022 33 minuty temu, LESKOS napisa艂(-a): Patrz膮c na "detale" zastosowanych rozwi膮za艅 sposobu naprawy i wykonania prac (nie tylko tych tu) - szacun. Naprawd臋 widz臋 tu i serce i rozum w艂o偶ony do pracy. I nie kadz臋聽 聽 To o mnie? 馃 Musia艂am przewin膮膰 wstecz bo nie jestem pewna 馃き. Pomys艂y na detale i poszczeg贸lne rozwi膮zania 偶ywcem zer偶n臋艂am od Ciebie. Potem nieco zmodyfikowa艂am do swoich mo偶liwo艣ci i posiadanego warsztatu, ot ca艂a filozofia. Tak, 偶e ten... 鉁岋笍馃槉馃槉馃枑 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Sir Gresek 聽聽 164 #10428 Napisano 9 Pa藕dziernika 2022 21 godzin temu, Yodek napisa艂(-a): Wym臋czy艂am zdechlaka 艢witka.聽 Niezbyt lubie robi膰 sadzaki i mia艂am juz takich nie kupowa膰 ale jak zwykle mnie podkusi艂o. 聽 聽 Efekt WOW zosta艂 osi膮gni臋ty 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10429 Napisano 9 Pa藕dziernika 2022 10 minut temu, Sir Gresek napisa艂(-a): Efekt WOW zosta艂 osi膮gni臋ty 聽 Dzi臋kuj臋 - nie polecam. To zemsta kominiarzy 鈽猴笍馃槃 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
PM1122 聽聽 1786 #10430 Napisano 9 Pa藕dziernika 2022 Aaaa , to ju偶 nie ten w臋giel, co dawniej聽 ..... wi臋c i sadza nie ta 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10431 Napisano 9 Pa藕dziernika 2022 28 minut temu, PM1122 napisa艂(-a): Aaaa , to ju偶 nie ten w臋giel, co dawniej聽 ..... wi臋c i sadza nie ta 聽 Zegary w skrzyni z sadz膮 b臋d膮 bi膰 rekordy. Dobre do ogrzewania mieszka艅. Ludzie b臋d膮 si臋 o nie bi膰 馃槈馃槃 2 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10432 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 Drodzy Pa艅stwo- uprzejmie informuj臋, 偶e w zderzeniu z Chi艅skim Murem - przegra艂am definitywnie, z kretesem. Pomimo walecznych pr贸b, zaanga偶owania Allegro, dziesi膮tk贸w mejli - podda艂am si臋. Si艂 i nerw贸w mi zabrak艂o gdy dowiedzia艂am si臋, 偶e wadliw膮 myjk臋 ultrad藕wi臋kow膮 mam wys艂a膰 do Chin na koszt w艂asny i takie jest prawo w tym zakresie. No nie mam juz ch臋ci na to, i ryzykowania, ze zn贸w co艣 zaginie im albo stwierdz膮 "ex katedra", ze z mojej winy myjka szwankuje 馃槕. Nie kupujcie mechaniki u Chinoli. 聽 Cuszz, kupi艂am drug膮, produkcji chi艅skiej zapewne聽 ale z polskiej dystrybucji i z polsk膮 jurysdykcj膮 w zakresie r臋kojmi. Uszkodzon膮 b臋d臋 uzywa膰 do wkurzania ha艂asem tych, kt贸rzy mi zalez膮 za sk贸r臋聽 馃槀 2 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6071 #10433 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 5 minut temu, Yodek napisa艂(-a): Uszkodzon膮 b臋d臋 uzywa膰 do wkurzania ha艂asem tych, kt贸rzy mi zalez膮 za sk贸r臋聽 聽Mozesz teraz spokojnie dac komus kto ogarnia elktryk臋... niech zobaczy co sie stan臋艂o i mo偶e naprawi jednym pociagnieciem lutownicy 0 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10434 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 9 minut temu, mkl1 napisa艂(-a): 聽Mozesz teraz spokojnie dac komus kto ogarnia elktryk臋... niech zobaczy co sie stan臋艂o i mo偶e naprawi jednym pociagnieciem lutownicy 聽 Kupi艂am drug膮-聽 nie b臋d臋 probowa膰聽 jej naprawia膰, wydawa膰 kas臋 偶eby mie膰 dwie sprawne myjki. 馃榿 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
LESKOS 聽聽 3470 #10435 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 (edytowane) Jak Ci przejdzie stressss... , zapakuj j膮 i wy艣lij do mnie . My艣l臋 偶e damy rad臋 naprawi膰 ... 馃槈聽 Ps. poka偶 jak膮 ? Edytowane 10 Pa藕dziernika 2022 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzie膰 co艣, nie m贸wi膮c NIC!聽聽馃 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Sir Gresek 聽聽 164 #10436 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 2 godziny temu, Yodek napisa艂(-a): Drodzy Pa艅stwo- ( ... ) Cuszz, kupi艂am drug膮, produkcji chi艅skiej zapewne聽 ale z polskiej dystrybucji i z polsk膮 jurysdykcj膮 w zakresie r臋kojmi. O ile nic si臋聽nie zmieni艂o, to czego艣 takiego jak "r臋kojmia" nie ma. Sta艂o si臋 to za czas贸w, gdy premierem by艂 pan J贸zef Oleksy. ( Musia艂em, wi臋c czyta艂em o tym w dzienniku ustaw聽 聽 ) 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10437 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 (edytowane) 42 minuty temu, LESKOS napisa艂(-a): Jak Ci przejdzie stressss... , zapakuj j膮 i wy艣lij do mnie . My艣l臋 偶e damy rad臋 naprawi膰 ... 馃槈聽 Ps. poka偶 jak膮 ? 聽 Oj... 馃槃. DZIEKUJ臉 馃ぉ馃槉. Moge oczywi艣cie wys艂a膰 bo inaczej tylko wywali膰, je艣li chce Cie si臋 w ni膮 zagl膮da膰. Jednakowo偶- por贸wnuj膮c jej dzia艂anie do tej nowej (ciut wiekszej) to ona chyba od pocz膮tku dzia艂a艂a jako艣 s艂abo. Ta nowa jest bardzo cicha i WIDA膯 naocznie jak buzuje p艂yn. Ta stara to chyba od pocz膮tku by艂a troch臋 nie teges, a ze nie mia艂am z czym por贸wna膰 to wydawa艂o mi si臋 ze wszystkie tak pracuj膮. Kto wie czy ona nie ma jeszcze wady przetwornika. Tak wi臋c nie wiem czy nie szkoda Twojego czasu i fatygi na zagl膮danie do niej. To typowa myjka 2,2 l z grza艂k膮... 馃槈 35 minut temu, Sir Gresek napisa艂(-a): O ile nic si臋聽nie zmieni艂o, to czego艣 takiego jak "r臋kojmia" nie ma. Sta艂o si臋 to za czas贸w, gdy premierem by艂 pan J贸zef Oleksy. ( Musia艂em, wi臋c czyta艂em o tym w dzienniku ustaw聽 聽 ) 聽 Jest r臋kojmia jak najbardziej. W ka偶dej aukcji聽 na popularnym portalu aukcyjnym聽 jest o niej mowa. R臋kojmia o odpowiedzialno艣膰 sprzedawcy i do niego kierujemy roszczenie, a z tytu艂u gwarancji do producenta. R臋kojmia jest obligatoryjne, gwarancja mo偶e by膰 ale nie musi. Sprzedawcy nagminnie wypychaj膮 klient贸w z roszczeniami do producenta i uprawnie艅 gwarancyjnych bo im sie nie chce zajmowa膰 r臋kojmi膮. R臋kojmia jest wygodniejsza bo to sprzedawca musi sie szarpa膰 z producentem. 馃槉 聽 Edytowane 10 Pa藕dziernika 2022 przez Yodek 2 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
LESKOS 聽聽 3470 #10438 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 (edytowane) "Poka偶" - to chodzi艂o o now膮 馃槈馃檪 `Ps. Mam taki test czy myjka dobrze pracuje聽: nalewam wody, puszczam/w艂膮czam聽 i wk艂adam d艂o艅 - jak szczypie w stawach to jest ok (woda musi by膰 ch艂odna). To nie 偶art ... spr贸buj 馃槈聽. Kolega tak sobie pomaga rozbijaj膮c kryszta艂ki w stawie palca w d艂oni (聽przy dnie moczanowej). Podobno dzia艂a ... Edytowane 10 Pa藕dziernika 2022 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzie膰 co艣, nie m贸wi膮c NIC!聽聽馃 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10439 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 4 minuty temu, LESKOS napisa艂(-a): "Poka偶" - to chodzi艂o o now膮 馃槈馃檪 聽 Acha 馃槢馃き馃き馃槅 聽 聽 聽 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
LESKOS 聽聽 3470 #10440 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 No i super , te偶 chi艅czyk , ale i mercedesy i rollexy te偶 si臋 psuj膮 .聽 0 Czasem lepiej powiedzie膰 co艣, nie m贸wi膮c NIC!聽聽馃 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 6071 #10441 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 jednak chi艅czyk ale przynajmniej polski wz贸r i projekt i importer... 1 Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10442 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 (edytowane) Oczywi艣cie, ze chinol, pisa艂am wy偶ej ale z polskiej dystrybucji i polsk膮 "jurysdykcj膮" 馃榿. W razie "w" pakuj臋 i wysy艂am sprzedawcy w Cz臋stochowie i niech si臋 buja on 馃槢馃榿 Edytowane 10 Pa藕dziernika 2022 przez Yodek 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
zadra 聽聽 1810 #10443 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 teraz przez 24 m-ce musisz 艂adowa膰 do niej wszystkie zegary kt贸re posiadasz. Myjka musi pracowa膰 24h, 7dni w tygodniu... Jak b臋dzie s艂aba, to si臋 wysypie w czasie gwarancji.. Je艣li jej nie doci膮偶ysz, to pewnie gwarancj臋/r臋kojmi臋 przetrzyma i padnie 偶e 2 -mce p贸藕niej 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10444 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 11 minut temu, zadra napisa艂(-a): teraz przez 24 m-ce musisz 艂adowa膰 do niej wszystkie zegary kt贸re posiadasz. Myjka musi pracowa膰 24h, 7dni w tygodniu... Jak b臋dzie s艂aba, to si臋 wysypie w czasie gwarancji.. Je艣li jej nie doci膮偶ysz, to pewnie gwarancj臋/r臋kojmi臋 przetrzyma i padnie 偶e 2 -mce p贸藕niej 聽 Masz 艣wi臋t膮 racj臋. Ta wadliwa pracowa艂a ma艂o i zacz臋艂a 聽szwankowa膰 tu偶 przed 2 letnim ko艅cem okresu "chi艅skiej r臋kojmi"... 馃槀馃槀馃槀 Tylko nie wiem czy moje zegary wytrzymaj膮 cotygodniowe k膮piele, a ja tym bardziej 馃槢. Rachunki za pr膮d zdusz膮 m贸j zapa艂 i warto艣膰 myjki 馃槕馃榿 聽 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Lamela 聽聽 346 #10445 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 1 godzin臋 temu, mkl1 napisa艂(-a): jednak chi艅czyk ale przynajmniej polski wz贸r i projekt i importer... Mam to samo, ten sam importer - dzia艂a bez b贸lu. Mo偶e tylko termostat nienajdok艂adniejszy i lepiej przygl膮da膰 si臋 czy nie robi nam roso艂u na k贸艂kach i p艂ytach, ale og贸lnie jest OK. A moczenie d艂oni przetrenuj臋, mo偶e przyda si臋 do zabieg贸w na ma艂偶once, kt贸ra na co艣 takiego narzeka聽馃槈 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
graver 聽聽 416 #10446 Napisano 10 Pa藕dziernika 2022 1 godzin臋 temu, zadra napisa艂(-a): teraz przez 24 m-ce musisz 艂adowa膰 do niej wszystkie zegary kt贸re posiadasz. Myjka musi pracowa膰 24h, 7dni w tygodniu... Jak b臋dzie s艂aba, to si臋 wysypie w czasie gwarancji.. Je艣li jej nie doci膮偶ysz, to pewnie gwarancj臋/r臋kojmi臋 przetrzyma i padnie 偶e 2 -mce p贸藕niej Taa, a licznik pr膮du b臋dzie drenowa艂 portfel no ups portmonetk臋 Yodka ach te czasy drogie wszystko tak czy tak drena偶 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
PM1122 聽聽 1786 #10447 Napisano 14 Pa藕dziernika 2022 (edytowane) Kupi艂em zegar...., nooo, za grosze. My艣l臋 sobie, fajn膮 ma skrzynk臋, to nada si臋 na wstawienie wymuszonego kwadransa , z pi臋knym gongiem anio艂ka.聽 A tu masz... Junghans z gwiazd膮 piecioramienn膮 i literk膮 ,,聽 J. "聽 z kropeczk膮. A na plecach skrzyni, jest napisana data o艂贸wkiem 2.09.1888 . No kurcze, stary i komplet i jeszcze dzia艂a ( chocia偶 brudnyyy )聽 Co teraz ? 馃 Chyba dalej musz臋 szuka膰 skrzynki.聽 聽 聽 Edytowane 14 Pa藕dziernika 2022 przez PM1122 3 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10448 Napisano 14 Pa藕dziernika 2022 10 minut temu, PM1122 napisa艂(-a): Kupi艂em zegar...., nooo, za grosze. My艣l臋 sobie, fajn膮 ma skrzynk臋, to nada si臋 na wstawienie wymuszonego kwadransa , z pi臋knym gongiem anio艂ka.聽 A tu masz... Junghans z gwiazd膮 piecioramienn膮 i literk膮 ,,聽 J. "聽 z kropeczk膮. A na plecach skrzyni, jest napisana data o艂贸wkiem 2.09.1888 . No kurcze, stary i komplet i jeszcze dzia艂a ( chocia偶 brudnyyy )聽 Co teraz ? 馃 Chyba dalej musz臋 szuka膰 skrzynki.聽 聽 聽 聽 Chcia艂e艣 "oszuka膰 przeznaczenie 3" 馃槃. Nic z tego... Tez zegar musi zostac ca艂y i 偶ywy. I czysty 馃槃馃槃馃 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Sir Gresek 聽聽 164 #10449 Napisano 15 Pa藕dziernika 2022 "I to jest bardzo s艂uszna koncepcja" 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 St. Bareja "MI艢" 聽 zegarowym skrzynkozamieniaczom m贸wimy stanowcze NIE! 2 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Yodek 聽聽 2548 #10450 Napisano 16 Pa藕dziernika 2022 Nie ma 偶e niedziela, nie ma obiboczenia i lenienia 馃槉. Kto z Was pracuje? 馃枑馃槃 聽 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach