Schioedtei 252 #326 Napisano 29 Marca 2020 A to wiedzieli? https://stitchesandbuckles.com/products/zelos-terra-by-adamas-pre-order-deposit 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #327 Napisano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie wiem kiedy, a tu uzbierało się 4 x Z . Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #328 Napisano 1 Kwietnia 2020 Prawdziwy fan marki 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #329 Napisano 1 Kwietnia 2020 Nie wiem kiedy, a tu uzbierało się 4 x ZIMG_20200401_183238-01.jpg IMG_20200401_183238-01.jpg. IMG_20200401_183238-01.jpg Smakowite te Twoje Zelosy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #330 Napisano 1 Kwietnia 2020 tak to rzeczywiście wygląda . jednak nie jestem fanem, nawet ostatnio jestem dość krytyczny w stosunku do ostatnich premier zelosa. uważam, że brak świeżości w nowych projektach, raczej obserwuję odcinanie kuponów od wcześniejszych pomysłów.sam nie wiem skąd to się uzbierało. czego nie można odmówić tym zegarkom - trzymają jakość wykonania. i to w nich lubię Smakowite te Twoje Zelosy tak, smakują wyśmienicie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daroko 370 #331 Napisano 1 Kwietnia 2020 Ten swordfish w wersji teal wymiata. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #332 Napisano 1 Kwietnia 2020 Ten swordfish w wersji teal wymiata.moja kolejność to:1. great white2. zx3. swordfish4. HH 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daroko 370 #333 Napisano 1 Kwietnia 2020 moja kolejność to:1. great white2. zx3. swordfish4. HHJa zamieniłbym swordfisha z ZX:)Piękna kolekcja zelosowych brąziaków. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #334 Napisano 3 Kwietnia 2020 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #335 Napisano 4 Kwietnia 2020 Trzeba się czymś zająć 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whst 11 #336 Napisano 14 Kwietnia 2020 Cicho tu, a za nami kolejny Clearance Sale u Zelosa (udało mi się wyrwać teal bronze swordfisha za $220 ) oraz pokazanie prototypu nowego GMT 42mm na ETA. Moim zdaniem pasuje do ogólnej wizji Zelosów, a jak Panowie sądzą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #337 Napisano 14 Kwietnia 2020 No ja jestem na NIE przy każdym GMT. Dużo wskazówek, jeszcze więcej kresek i cyfr na tarczy. Więc nie chodzi o zelosa, tylko o ideę GMT. Nie gada do mnie Żeby nie na pusto 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #338 Napisano 14 Kwietnia 2020 No ja jestem na NIE przy każdym GMT. Dużo wskazówek, jeszcze więcej kresek i cyfr na tarczy. Więc nie chodzi o zelosa, tylko o ideę GMT. Nie gada do mnie Żeby nie na pusto 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #339 Napisano 14 Kwietnia 2020 No ja jestem na NIE przy każdym GMT. Dużo wskazówek, jeszcze więcej kresek i cyfr na tarczy. Więc nie chodzi o zelosa, tylko o ideę GMT. Nie gada do mnie Żeby nie na pusto 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #340 Napisano 14 Kwietnia 2020 No ja jestem na NIE przy każdym GMT. Dużo wskazówek, jeszcze więcej kresek i cyfr na tarczy. Więc nie chodzi o zelosa, tylko o ideę GMT. Nie gada do mnie Żeby nie na pusto 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #341 Napisano 14 Kwietnia 2020 No ja jestem na NIE przy każdym GMT. Dużo wskazówek, jeszcze więcej kresek i cyfr na tarczy. Więc nie chodzi o zelosa, tylko o ideę GMT. Nie gada do mnie Żeby nie na pusto 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krachaa 14 #342 Napisano 14 Kwietnia 2020 Dobre ceny były. Mako V2 po 250-300 dolców były... Mi średnio się ten GMT widzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thorsten 47 #343 Napisano 14 Kwietnia 2020 Jakiś taki pstrokaty ten Zelos. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1980 #344 Napisano 14 Kwietnia 2020 Gratulacje Whst! Świeny sikor i cena jeszcze lepsza . Ano "wyprz" mamy za sobą... Nie wiem, jak długo trwała, ale zajrzałem tam po kwadransie od startu i nie było za bardzo czego zbierać Niektórzy na FB mówili nawet o pięciu minutach. Nieźle. Szkoda, bo miałem ochotę na Młotka 1.Co do nowego GMT, to wg mnie zdecydowanie za dużo się tu dzieje : wskazówki (ta od drugiej strefy IMHO to za dużo "szczęścia"), wewnętrzne indeksy 24h, zewnętrzna strefa bezela... Mam wrażenie, że w/w elementy estetycznie są ze zbyt odległych "parafii", jest lekki chaos i przede wszystkim są zbyt drobne. Mnie ostatnio pesel przypomniał o okularach do czytania i nie sądzę, abym był wyjątkiem wśród klientów Zelosa, więc niezależnie od pozytywnych uczuć dla tej marki, dla wielu może być to poważnym ograniczeniem w podjęciu decyzji o zakupie. Nie przemawia do mnie zestawienie całości, niestety, natomiast przyjemne są kształty indeksów głównych i faktura tej części tarczy, na pewno charakterystyczna dla estetyki Zelosa oraz kształt koperty, raczej neutralny. Abir jak w większości zgadzam się i popieram Twoje estetyczne wybory i osądy, tak w kwestii GMT nie mogę się zgodzić. Airman jest pierwszorzędny . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81456 #345 Napisano 18 Kwietnia 2020 No ja jestem na NIE przy każdym GMT. Dużo wskazówek, jeszcze więcej kresek i cyfr na tarczy. Więc nie chodzi o zelosa, tylko o ideę GMT. Nie gada do mnie Żeby nie na pusto IMG_20200404_121332-01.jpg Kurna! Faktycznie jesteś MOCNO na NIE! Aż pięć postów walnąłeś, żeby to podkreślić. Szacun! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1980 #346 Napisano 29 Kwietnia 2020 Wczoraj na FB Elshan pokazał nowy projekt. Szykujcie kasę. Sporo kasy... ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #347 Napisano 29 Kwietnia 2020 10 minut temu, Litus napisał: Wczoraj na FB Elshan pokazał nowy projekt. Szykujcie kasę. Sporo kasy... ? Brzydal i to za 12k$... I nie zmieni tego nawet fakt, że to tourbillon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1980 #348 Napisano 29 Kwietnia 2020 Kwestia gustu. Mnie bardziej rozczarowały ostatnie edycje Hammerheada i Mako. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #349 Napisano 29 Kwietnia 2020 No i będzie 6 post na NIETo nie moja wina, tylko Jego. Ale jak ktoś lubi takie rusztowania i ma taczkę wolnej kasy to szczał w 10 Kwestia gustu. Mnie bardziej rozczarowały ostatnie edycje Hammerheada i Mako.Mądre słowa 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9462 #350 Napisano 29 Kwietnia 2020 I aby nie na pusto 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach