Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Passero

Klub Miłośników Zegarków Blancpain

Rekomendowane odpowiedzi

56 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Jedyne co mozesz zrobic to zglosic mnie do moderatora i sie poskarzyc😉

Nie musisz dwa razy prosić.

FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, machlo napisał(-a):

Nie musisz dwa razy prosić.

Zgłoś, ja nie zgłaszałem, ale za ,,wybitne” teksty dotyczące marki Mont Blanc, decyzją moderacji już leżał na pryczy, więc to będzie recydywa🤷🏻‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osoba która weszła na forum Blancpain i rzuciła idiotycznym żartem który każdy z nas mógł odebrać zupełnie inaczej otrzymała ode mnie szybką ripostę, że nie było już mu do śmiechu więc następnym razem za nim wejdzie tutaj ponownie i spróbuję się pośmiać to może się zastanowi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.12.2024 o 18:33, rafalmosty napisał(-a):

Zgłoś, ja nie zgłaszałem, ale za ,,wybitne” teksty dotyczące marki Mont Blanc, decyzją moderacji już leżał na pryczy, więc to będzie recydywa🤷🏻‍♂️

Może nie były to za wybitne teksty ale był to najszybszy sposób na wytłumaczenie koledze, że firma Montblanc zapisała się szczególnie w książkach jako znakomity producent piór a nie zegarków, produkuje dobra luksusowe na bardzo wysokim poziomie ale nie jest to firma skupiająca się tylko na zegarkach, nie miałem na celu nikogo urazić po prostu źle dobrałem słowa i wyszło jak wyszło  🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMG_8486.jpeg

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, agremi napisał(-a):

IMG_8486.jpeg

Witaj w klubie 😃 widzę, że nie jestem sam  ja już zdążyłem zmienić z bransoletki na pasek jest zdecydowanie wygodniej 

IMG_3355.jpeg

Zamówiłem sobie drugi pasek ale zamszowy w kolorze czerwonego wina, jestem ciekaw jak będzie wyglądał na moim 😉

IMG_3356.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Witaj w klubie 😃 widzę, że nie jestem sam  ja już zdążyłem zmienić z bransoletki na pasek jest zdecydowanie wygodniej 

Dziękuję za przywitanie 🙃, choć w tym 'klubie' jest jestem od dosyć dawna. Powiedziałbym nawet, że przez ostatnie lata byłem jednym z głównych wyławiaczy tego wątku z forumowych głębin. 😉

W mojej opinii na brązie będzie wyglądał dużo lepiej niż na czerni...

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, agremi napisał(-a):

Dziękuję za przywitanie 🙃, choć w tym 'klubie' jest jestem od dosyć dawna. Powiedziałbym nawet, że przez ostatnie lata byłem jednym z głównych wyławiaczy tego wątku z forumowych głębin. 😉

W mojej opinii na brązie będzie wyglądał dużo lepiej niż na czerni...

Myślę, że masz rację spróbuję założyć brązowy ze strusia bo jeszcze taki posiadam 😃 jak długo posiadasz ten swój egzemplarz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3-4 lata. Wiele innych w tym czasie przyszło i odeszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blancpain to świetny wybór oby służyły nam jak najdłużej 😊 mnie tylko troszkę  irytuje brak wskazówki sekundowej, lubię kiedy widać jak zegarek pracuje 😊 ale można się przyzwyczaić 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolorystycznie jak na zegarek dla kobiet to bardzo ładnie wyszedł.

5007_12B44R_NAFA_Fifty_Fathoms_Automatique_PR_RGB.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.06.2025 o 15:26, eustechy napisał(-a):

Kolorystycznie jak na zegarek dla kobiet to bardzo ładnie wyszedł.

5007_12B44R_NAFA_Fifty_Fathoms_Automatique_PR_RGB.png

Ja jak to zobaczyłem pierwszy raz, to myślałem iż to nowa wersja Swatcha 😉 Ale kolory niczego sobie 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mierzyłem ostatnio Fifty Fathoms 38 mm. Dizajn niestety nie do końca do mnie przemawia. Za wysoki, okrągły do bólu. Pozycjonowanie cenowe na wyrost. Podziękuję 

IMG_0266.jpeg

IMG_0267.jpeg

IMG_0268.jpeg

IMG_0269.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na Twojej ręce w ogóle nie wygląda na 38mm. Szybko porównałem z innymi Twoimi przymiarkami i większe zegarki lepiej leżały...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi