lobo82 3253 #151 Napisano 29 Lipca 2019 (edytowane) Dobre i te kilka dni ...korzystaj Edytowane 29 Lipca 2019 przez lobo82 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #152 Napisano 29 Lipca 2019 (edytowane) Dobre i te kilka dni ...Co użył to Jego Edytowane 29 Lipca 2019 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3253 #153 Napisano 29 Lipca 2019 Heh i na zdjęciu zegarek odliczajacy pozostały czas wolności.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7097 #154 Napisano 29 Lipca 2019 Ostatni dzień wakacji... powrót do domu. 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1098 #155 Napisano 29 Lipca 2019 (edytowane) Decyzja o powrocie podjęta została kilka dni przed zamieszczeniem fotki. Ale może zostać wykorzystana po Życzę oby nie. Edytowane 29 Lipca 2019 przez Balansujący Na Osi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7763 #156 Napisano 29 Lipca 2019 Godzina zero wybiła; po pięciu dniach rozłąki i nieustannej tęsknoty, rodzina jest znowu w komplecie. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3253 #157 Napisano 29 Lipca 2019 Godzina zero wybiła; po pięciu dniach rozłąki i nieustannej tęsknoty, rodzina jest znowu w komplecie. Z rodziną trochę jak z autem fajnie jak się kupuje i fajnie jak sprzedaje... Rodzina fajnie jak wyjeżdża i jak przyjeżdża też się człowiek cieszy:) przynajmniej ja tak mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #158 Napisano 30 Lipca 2019 Godzina zero wybiła; po pięciu dniach rozłąki i nieustannej tęsknoty, rodzina jest znowu w komplecie. Zostaną piękne wspomnienia 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emeryten 7 #159 Napisano 30 Lipca 2019 GW-5600SJ na plaży we Władysławowie Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 "Uwielbiam zapach napalmu o poranku." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40464 #160 Napisano 30 Lipca 2019 (edytowane) Wchodzimy z rodzinką na Chojnik Edytowane 30 Lipca 2019 przez paul221 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7097 #161 Napisano 3 Sierpnia 2019 Weekendowy wypad, Roztocze i zachód słońca 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #162 Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) U mnie też weekendowy wypad ;-) Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #163 Napisano 4 Sierpnia 2019 Berlin. Wysłane z mojego BBB100-2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #164 Napisano 7 Sierpnia 2019 No to jeszcze jedno i już nie zanudzam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7097 #165 Napisano 7 Sierpnia 2019 Kto mówi o zanudzaniu... Wal śmiało, tylko pisz co w tle tego Pama widać 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #166 Napisano 7 Sierpnia 2019 Jasne - na pierwszym zdjęciu jest wieża telewizyjna z częścią widokową - restauracją (w tej kulce), a na bliższym planie budynek ratusza. Kiedyś byłem w tej restauracji na herbacie, bo na więcej nie było nas stać - kulka się obraca.Drugie zdjęcie to pałac Bellevue w okolicy Tiergarten.Tak sobie spacerujemy po mieście z żoną i pamem Poznajemy je lepiej niż parę lat temu, gdy byłem w Berlinie tylko 10 dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7097 #167 Napisano 7 Sierpnia 2019 Pozazdrościć w takim razie takiego spaceru. Dzięki za info i... odpoczywajcie dalej:) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #168 Napisano 8 Sierpnia 2019 Jasne - na pierwszym zdjęciu jest wieża telewizyjna z częścią widokową - restauracją (w tej kulce), a na bliższym planie budynek ratusza. Kiedyś byłem w tej restauracji na herbacie, bo na więcej nie było nas stać - kulka się obraca.Gwoli ścisłości to nie kulka się obraca, tylko podłoga w restauracji na jednym z poziomów "kulki". Ja tam byłem jeszcze za czasów, kiedy na tarasie widokowym ludzie stali tylko z jednej strony - żeby podziwiać tzw. Berlin Zachodni. To były czasy ... 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobo82 3253 #169 Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez lobo82 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #170 Napisano 8 Sierpnia 2019 Gwoli ścisłości to nie kulka się obraca, tylko podłoga w restauracji na jednym z poziomów "kulki". Ja tam byłem jeszcze za czasów, kiedy na tarasie widokowym ludzie stali tylko z jednej strony - żeby podziwiać tzw. Berlin Zachodni. To były czasy ...Oczywiście masz rację. Już zapomniałem jak było. Choć byłem tam później od Ciebie. Wysłane z mojego BBB100-2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rikimaru75 7424 #171 Napisano 9 Sierpnia 2019 :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7097 #172 Napisano 10 Sierpnia 2019 Czas zacząć kolejną wakacyjną przygodę... Z KONTIKI na ręku:) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #173 Napisano 10 Sierpnia 2019 Pobierowo - ma swój urok !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rikimaru75 7424 #174 Napisano 10 Sierpnia 2019 Pobierowo - ma swój urok !!!Ja wczoraj wróciłem :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #175 Napisano 10 Sierpnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach