Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

Anonimowy klient, to to na pewno nie był. Nie uwierzę. Pewnie dobra historia zakupowa jest
Oczywiście ze nie, ani jeden ani drugi. Nikt nie mówił że przypadkowy z ulicy, ale jeden z nich miesiac temu usłyszał ze nie ma żadnych szans a tydzień temu zero problemu

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko przymiarka bez możliwości zakupu niestety (Rzym). Podobno jakbym był mieszkańcem miasta to bez problemu mógłbym zostać zapisany… I tak teraz myślę - mają jak to sprawdzić ? ^^

IMG_2669.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tylko przymiarka bez możliwości zakupu niestety (Rzym). Podobno jakbym był mieszkańcem miasta to bez problemu mógłbym zostać zapisany… I tak teraz myślę - mają jak to sprawdzić ? ^^
IMG_2669.thumb.jpeg.6b030f1d9110dd0c5e6b09f8cad9d48b.jpeg

Trzeba było zapytać jak masz udokumentować ? Może rachunkiem za prąd na swoje nazwisko. Zawsze możesz w Photoshopie zrobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.09.2025 o 20:49, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Anonimowy klient, to to na pewno nie był. Nie uwierzę. Pewnie dobra historia zakupowa jest emoji846.png

Pokazywalem Ci ostatnio, ze zapisalem sie na stalowa z biala tarcza wchodzac z buta do AD. Nie, nie bylo to w PL, ale dac sie da 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, RiddickB napisał(-a):

Po prostu poproszą cię np. o dowód włoski. Ale tak naprawdę to cię zbyli, bo zapisują ludzi zewsząd. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazywalem Ci ostatnio, ze zapisalem sie na stalowa z biala tarcza wchodzac z buta do AD. Nie, nie bylo to w PL, ale dac sie da

W PL jest 3 świat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale moze sie tez da  

Z tego co wiem, to ta sama historia jak z pepsi. Ja się zapisałem jak była premiera nowej referencji. Zobaczymy czy się doczekam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Z tego co wiem, to ta sama historia jak z pepsi. Ja się zapisałem jak była premiera nowej referencji. Zobaczymy czy się doczekam emoji6.png

Aaaa dostawa to juz inna historia 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.09.2025 o 11:06, beniowski napisał(-a):

Po prostu poproszą cię np. o dowód włoski. Ale tak naprawdę to cię zbyli, bo zapisują ludzi zewsząd. 

Znaczy nie powiedzieli że nie zapiszą ale dali do zrozumienia, że prawdziwą szansę otrzymania/kupienia mają tylko mieszkańcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, RiddickB napisał(-a):

Znaczy nie powiedzieli że nie zapiszą ale dali do zrozumienia, że prawdziwą szansę otrzymania/kupienia mają tylko mieszkańcy.

Kilka miesięcy temu znajomy z forum odbierał ze mną Suba w Mediolanie, na którego czekał 8 miesięcy chyba. Więc da się. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo sie zmecza i zaprosza po miesiacu na odbior wszystkiego na raz 

To też nie jest dobre rozwiązanie. Mój portfel tego nie wytrzyma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem jednak coś do odebrania przychodzi 👍 Z ciekawostek, to dzisiaj usłyszałem, że podobno można zamówić bransoletę do zegarka, który występuję i na Oysterze i na Jubilee 🙂

IMG_8327.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czasem jednak coś do odebrania przychodzi Z ciekawostek, to dzisiaj usłyszałem, że podobno można zamówić bransoletę do zegarka, który występuję i na Oysterze i na Jubilee

IMG_8327.thumb.jpeg.2811856ee390b216ff8ac4e3aa0ff360.jpeg

Można , można tylko trzeba zostawić zegarek w serwisie i starej się nie dostaje .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem wpisany na Bruce Wayne GMT i też pytałem, - na dzień dzisiejszy można zamówić drugą bransoletę i masz dwie. 
Te procedury się zmieniają z czasem. Raz jest tak raz inaczej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Podobno wysyłają na serwis, zmieniają, ale dostajesz obie. Pytałem dzisiaj Chyba znowu trzeba potwierdzić informacje

Mnie tak powiedzieli na Konstytucji w serwisie jak chciałem sobie dokupić jubilee do Coke, którego mam na oyster.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie jak posiadanie Ferrari FXX... płacisz ale w sumie nie dostajesz go do swojego garażu:) Ciekawe czasy dziś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi