bober5264 3792 #10201 Posted September 3 Anonimowy klient, to to na pewno nie był. Nie uwierzę. Pewnie dobra historia zakupowa jest Oczywiście ze nie, ani jeden ani drugi. Nikt nie mówił że przypadkowy z ulicy, ale jeden z nich miesiac temu usłyszał ze nie ma żadnych szans a tydzień temu zero problemuWysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Share this post Link to post Share on other sites
RiddickB 291 #10202 Posted September 9 Tylko przymiarka bez możliwości zakupu niestety (Rzym). Podobno jakbym był mieszkańcem miasta to bez problemu mógłbym zostać zapisany… I tak teraz myślę - mają jak to sprawdzić ? ^^ 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6989 #10203 Posted September 9 Tylko przymiarka bez możliwości zakupu niestety (Rzym). Podobno jakbym był mieszkańcem miasta to bez problemu mógłbym zostać zapisany… I tak teraz myślę - mają jak to sprawdzić ? ^^Trzeba było zapytać jak masz udokumentować ? Może rachunkiem za prąd na swoje nazwisko. Zawsze możesz w Photoshopie zrobić 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bohacz 2888 #10204 Posted September 10 W dniu 3.09.2025 o 20:49, Piotr Piątkowski napisał(-a): Anonimowy klient, to to na pewno nie był. Nie uwierzę. Pewnie dobra historia zakupowa jest Pokazywalem Ci ostatnio, ze zapisalem sie na stalowa z biala tarcza wchodzac z buta do AD. Nie, nie bylo to w PL, ale dac sie da 😉 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 8517 #10205 Posted September 10 12 godzin temu, RiddickB napisał(-a): Tylko przymiarka bez możliwości zakupu niestety (Rzym). Podobno jakbym był mieszkańcem miasta to bez problemu mógłbym zostać zapisany… I tak teraz myślę - mają jak to sprawdzić ? ^^ Po prostu poproszą cię np. o dowód włoski. Ale tak naprawdę to cię zbyli, bo zapisują ludzi zewsząd. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6989 #10206 Posted September 10 Pokazywalem Ci ostatnio, ze zapisalem sie na stalowa z biala tarcza wchodzac z buta do AD. Nie, nie bylo to w PL, ale dac sie da W PL jest 3 świat 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bohacz 2888 #10207 Posted September 10 5 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): W PL jest 3 świat Ale moze sie tez da 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6989 #10208 Posted September 10 Ale moze sie tez da Z tego co wiem, to ta sama historia jak z pepsi. Ja się zapisałem jak była premiera nowej referencji. Zobaczymy czy się doczekam 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bohacz 2888 #10209 Posted September 11 8 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Z tego co wiem, to ta sama historia jak z pepsi. Ja się zapisałem jak była premiera nowej referencji. Zobaczymy czy się doczekam Aaaa dostawa to juz inna historia 😁 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6989 #10210 Posted September 11 Aaaa dostawa to juz inna historia Staram się przypominać co jakiś czas, żeby nie zapomnieli 0 Share this post Link to post Share on other sites
RiddickB 291 #10211 Posted September 11 W dniu 10.09.2025 o 11:06, beniowski napisał(-a): Po prostu poproszą cię np. o dowód włoski. Ale tak naprawdę to cię zbyli, bo zapisują ludzi zewsząd. Znaczy nie powiedzieli że nie zapiszą ale dali do zrozumienia, że prawdziwą szansę otrzymania/kupienia mają tylko mieszkańcy. 0 Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 8517 #10212 Posted September 11 2 godziny temu, RiddickB napisał(-a): Znaczy nie powiedzieli że nie zapiszą ale dali do zrozumienia, że prawdziwą szansę otrzymania/kupienia mają tylko mieszkańcy. Kilka miesięcy temu znajomy z forum odbierał ze mną Suba w Mediolanie, na którego czekał 8 miesięcy chyba. Więc da się. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bohacz 2888 #10213 Posted September 11 9 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Staram się przypominać co jakiś czas, żeby nie zapomnieli wysylaj codziennie maile 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6989 #10214 Posted September 11 wysylaj codziennie maileTo mi bana dadzą na pozostałe rzeczy 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bohacz 2888 #10215 Posted September 11 35 minut temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): To mi bana dadzą na pozostałe rzeczy Albo sie zmecza i zaprosza po miesiacu na odbior wszystkiego na raz 🤭 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6989 #10216 Posted September 12 Albo sie zmecza i zaprosza po miesiacu na odbior wszystkiego na raz To też nie jest dobre rozwiązanie. Mój portfel tego nie wytrzyma 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bohacz 2888 #10217 Posted September 12 5 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): To też nie jest dobre rozwiązanie. Mój portfel tego nie wytrzyma Wezmiesz zaliczki od przyszlych klientow 😂 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Share this post Link to post Share on other sites
mroova 6277 #10218 Posted September 24 Ciekawostka: https://www.cnbc.com/2025/09/24/elizabeth-warren-trump-rolex-tennis-invite-apple-nvidia.html 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6989 #10219 Posted October 28 Czasem jednak coś do odebrania przychodzi 👍 Z ciekawostek, to dzisiaj usłyszałem, że podobno można zamówić bransoletę do zegarka, który występuję i na Oysterze i na Jubilee 🙂 4 Share this post Link to post Share on other sites
mrstatler 1883 #10220 Posted October 28 Czasem jednak coś do odebrania przychodzi Z ciekawostek, to dzisiaj usłyszałem, że podobno można zamówić bransoletę do zegarka, który występuję i na Oysterze i na Jubilee Można , można tylko trzeba zostawić zegarek w serwisie i starej się nie dostaje .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6989 #10221 Posted October 28 Podobno wysyłają na serwis, zmieniają, ale dostajesz obie. Pytałem dzisiaj Chyba znowu trzeba potwierdzić informacje 0 Share this post Link to post Share on other sites
SPS 58288 #10222 Posted October 28 Jestem wpisany na Bruce Wayne GMT i też pytałem, - na dzień dzisiejszy można zamówić drugą bransoletę i masz dwie. Te procedury się zmieniają z czasem. Raz jest tak raz inaczej. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mrstatler 1883 #10223 Posted October 28 Podobno wysyłają na serwis, zmieniają, ale dostajesz obie. Pytałem dzisiaj Chyba znowu trzeba potwierdzić informacje Mnie tak powiedzieli na Konstytucji w serwisie jak chciałem sobie dokupić jubilee do Coke, którego mam na oyster.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
Undziak 396 #10224 Posted October 28 Prawie jak posiadanie Ferrari FXX... płacisz ale w sumie nie dostajesz go do swojego garażu:) Ciekawe czasy dziś. 0 Share this post Link to post Share on other sites
hylu 1662 #10225 Posted November 3 (edited) a tu pepsi na legalnej rolexowej bransie:) Edited November 3 by hylu 11 https://www.instagram.com/mytodayswatch/ Share this post Link to post Share on other sites