Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Recommended Posts

Anonimowy klient, to to na pewno nie był. Nie uwierzę. Pewnie dobra historia zakupowa jest
Oczywiście ze nie, ani jeden ani drugi. Nikt nie mówił że przypadkowy z ulicy, ale jeden z nich miesiac temu usłyszał ze nie ma żadnych szans a tydzień temu zero problemu

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Tylko przymiarka bez możliwości zakupu niestety (Rzym). Podobno jakbym był mieszkańcem miasta to bez problemu mógłbym zostać zapisany… I tak teraz myślę - mają jak to sprawdzić ? ^^

IMG_2669.jpeg

Tylko przymiarka bez możliwości zakupu niestety (Rzym). Podobno jakbym był mieszkańcem miasta to bez problemu mógłbym zostać zapisany… I tak teraz myślę - mają jak to sprawdzić ? ^^
IMG_2669.thumb.jpeg.6b030f1d9110dd0c5e6b09f8cad9d48b.jpeg

Trzeba było zapytać jak masz udokumentować ? Może rachunkiem za prąd na swoje nazwisko. Zawsze możesz w Photoshopie zrobić

W dniu 3.09.2025 o 20:49, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Anonimowy klient, to to na pewno nie był. Nie uwierzę. Pewnie dobra historia zakupowa jest emoji846.png

Pokazywalem Ci ostatnio, ze zapisalem sie na stalowa z biala tarcza wchodzac z buta do AD. Nie, nie bylo to w PL, ale dac sie da 😉

12 godzin temu, RiddickB napisał(-a):

Po prostu poproszą cię np. o dowód włoski. Ale tak naprawdę to cię zbyli, bo zapisują ludzi zewsząd. 

Pokazywalem Ci ostatnio, ze zapisalem sie na stalowa z biala tarcza wchodzac z buta do AD. Nie, nie bylo to w PL, ale dac sie da

W PL jest 3 świat

Ale moze sie tez da  

Z tego co wiem, to ta sama historia jak z pepsi. Ja się zapisałem jak była premiera nowej referencji. Zobaczymy czy się doczekam

W dniu 10.09.2025 o 11:06, beniowski napisał(-a):

Po prostu poproszą cię np. o dowód włoski. Ale tak naprawdę to cię zbyli, bo zapisują ludzi zewsząd. 

Znaczy nie powiedzieli że nie zapiszą ale dali do zrozumienia, że prawdziwą szansę otrzymania/kupienia mają tylko mieszkańcy.

2 godziny temu, RiddickB napisał(-a):

Znaczy nie powiedzieli że nie zapiszą ale dali do zrozumienia, że prawdziwą szansę otrzymania/kupienia mają tylko mieszkańcy.

Kilka miesięcy temu znajomy z forum odbierał ze mną Suba w Mediolanie, na którego czekał 8 miesięcy chyba. Więc da się. 

Czasem jednak coś do odebrania przychodzi 👍 Z ciekawostek, to dzisiaj usłyszałem, że podobno można zamówić bransoletę do zegarka, który występuję i na Oysterze i na Jubilee 🙂

IMG_8327.jpeg

Czasem jednak coś do odebrania przychodzi Z ciekawostek, to dzisiaj usłyszałem, że podobno można zamówić bransoletę do zegarka, który występuję i na Oysterze i na Jubilee

IMG_8327.thumb.jpeg.2811856ee390b216ff8ac4e3aa0ff360.jpeg

Można , można tylko trzeba zostawić zegarek w serwisie i starej się nie dostaje .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jestem wpisany na Bruce Wayne GMT i też pytałem, - na dzień dzisiejszy można zamówić drugą bransoletę i masz dwie. 
Te procedury się zmieniają z czasem. Raz jest tak raz inaczej. 

Podobno wysyłają na serwis, zmieniają, ale dostajesz obie. Pytałem dzisiaj Chyba znowu trzeba potwierdzić informacje

Mnie tak powiedzieli na Konstytucji w serwisie jak chciałem sobie dokupić jubilee do Coke, którego mam na oyster.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Prawie jak posiadanie Ferrari FXX... płacisz ale w sumie nie dostajesz go do swojego garażu:) Ciekawe czasy dziś.