Piotr Piątkowski 6967 #10051 Posted May 16 W Krakowie. Na głównym wątku Rolka też ktoś o tym pisał.W Katowicach nic nie mówili. Będę w przyszłym tygodniu, to zaoytam z ciekawości 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 16917 #10052 Posted May 16 (edited) @nav do Bonarki. Mają tam mieć Rolexa, IWC, Zenitha i Longinesa 🧐 Tudor razem z Tagiem zostają w Krakowskiej Edited May 16 by Jan 3 @horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
nav 9300 #10053 Posted May 16 12 minut temu, Jan napisał(-a): @nav do Bonarki. Mają tam mieć Rolexa, IWC, Zenitha i Longinesa 🧐 Tudor razem z Tagiem zostają w Krakowskiej Dziękuję za odpowiedź 🙂 0 Share this post Link to post Share on other sites
PKS 572 #10054 Posted May 16 1 godzinę temu, Jan napisał(-a): @nav do Bonarki. Mają tam mieć Rolexa, IWC, Zenitha i Longinesa 🧐 Tudor razem z Tagiem zostają w Krakowskiej Dziwny wybór. Pod względem prestiżu (tak to nazwijmy) to spory zjazd. Chyba że grają na Taga i Tudora 0 Share this post Link to post Share on other sites
dsz 108 #10055 Posted May 16 1 godzinę temu, Jan napisał(-a): @nav do Bonarki. Mają tam mieć Rolexa, IWC, Zenitha i Longinesa 🧐 Tudor razem z Tagiem zostają w Krakowskiej Longinesa zostawili w tej zacnej grupie? Powinien zostać razem z Tudorem i Tagiem. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 16917 #10056 Posted May 16 @PKS w Krakowskiej nie mogli rozszerzyć salonu, nie mieli tez dobrej konkurencji (czytaj otoczeni byli głównie zegarkami modowymi) wiec coś za coś. Bonarka jako lokalizacja jest może mniej prestiżowa ale salon będzie sporo większy niż dotychczasowy i z dobrym otoczeniem (zegarki w Jubitom, Apart i Time trend). Longines pewnie został żeby mieć coś co może zachęcić do wejścia więcej osób niż odbiorcy pozostałych marek. Natomiast Tudor w GK ma szanse być mocniej eksponowany co w sumie jest w zgodzie z polityką marki która otwiera sporo nowych boutique'ów. 1 @horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6967 #10057 Posted May 21 Kto miał dostać w tym miesiącu, to już chyba dostał. Dostawy zwykle początkiem miesiąca, więc już niedługo kolejne rozdanie. Ja dzisiaj odebrałem takiego jegomościa 14 Share this post Link to post Share on other sites
Jan 16917 #10058 Posted May 21 To jeszcze napisz ile czekania 0 @horo_logic_life Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6967 #10059 Posted May 21 Spodziewałem się dłużej, 1 rok i 2 mc 1 Share this post Link to post Share on other sites
mariusz1986 205 #10060 Posted May 23 W dniu 21.05.2025 o 23:07, Piotr Piątkowski napisał(-a): Kto miał dostać w tym miesiącu, to już chyba dostał. Dostawy zwykle początkiem miesiąca, więc już niedługo kolejne rozdanie. Ja dzisiaj odebrałem takiego jegomościa Gratuluję, moje marzenie... 🥰 niestety próbowałem parę razy sie zapisać ale za każdym razem odbijam się od ściany 🤨 0 Share this post Link to post Share on other sites
bibbi 5732 #10061 Posted May 23 Kto miał dostać w tym miesiącu, to już chyba dostał. Dostawy zwykle początkiem miesiąca, więc już niedługo kolejne rozdanie. Ja dzisiaj odebrałem takiego jegomościa No wlasnie - dostawy sa w pierwszych dniach miesiaca. Czyzby ta sztuka byla spadem po osobach wyzej na liscie, ktore od poczatku maja kolejno rezygnowaly z odbioru? 0 Share this post Link to post Share on other sites
gszydlowsky 11790 #10062 Posted May 23 2 minuty temu, bibbi napisał(-a): No wlasnie - dostawy sa w pierwszych dniach miesiaca. Czyzby ta sztuka byla spadem po osobach wyzej na liscie, ktore od poczatku maja kolejno rezygnowaly z odbioru? nigdy się nie dowiesz 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6967 #10063 Posted May 23 Gratuluję, moje marzenie... niestety próbowałem parę razy sie zapisać ale za każdym razem odbijam się od ściany Ja akurat zapisywałem się w lutym tamtego roku. Pomyliłem, bo 1 rok i 3 mc. Akurat odbierałem zegarek i zapisałem się na niego, bo mogłem. Chyba były trochę poluzowane listy No wlasnie - dostawy sa w pierwszych dniach miesiaca. Czyzby ta sztuka byla spadem po osobach wyzej na liscie, ktore od poczatku maja kolejno rezygnowaly z odbioru?Nie, info było szybciej. Po prostu nie miałem wcześniej kiedy odebrać 0 Share this post Link to post Share on other sites
mirfak 4083 #10064 Posted May 24 (edited) Cześć, ile teraz się czeka na DJ36 ze srebrną tarczą, karbowanym bezelem i bransoletą jubilee? Dziękuję Edited May 24 by mirfak 0 ... Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6967 #10065 Posted May 24 Cześć,ile teraz się czeka na DJ ze srebrną tarczą, karbowanym bezelem i bransoletą jubilee?DziękujęTrzeba pytać. Zależy pewnie od rozmiaru czy 41mm czy mniejsze ? Pytanie czy listy nie są zamknięte ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
mirfak 4083 #10066 Posted May 24 Pytam, bo zapisałem się w okolicy listopada ubiegłego roku na wersję 36 mm, a gdzieś czytałem, że jest to mało popularna wersja (srebrna tarcza) i nie czeka się długo. Tylko nie wiem na co się mniej-więcej nastawiać. 0 ... Share this post Link to post Share on other sites
meinard 4474 #10067 Posted May 24 58 minut temu, mirfak napisał(-a): DJ36 ze srebrną tarczą, karbowanym bezelem i bransoletą jubilee? (...) że jest to mało popularna wersja Ten? To powiedziałbym, że to właśnie jedna z najbardziej popularnych wersji. 1 Share this post Link to post Share on other sites
bober5264 3790 #10068 Posted May 24 Pytam, bo zapisałem się w okolicy listopada ubiegłego roku na wersję 36 mm, a gdzieś czytałem, że jest to mało popularna wersja (srebrna tarcza) i nie czeka się długo. Tylko nie wiem na co się mniej-więcej nastawiać. Tez sie na niego zapisałem pod koniec listopada i nie mogę sie doczekać Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6967 #10069 Posted May 24 Pytam, bo zapisałem się w okolicy listopada ubiegłego roku na wersję 36 mm, a gdzieś czytałem, że jest to mało popularna wersja (srebrna tarcza) i nie czeka się długo. Tylko nie wiem na co się mniej-więcej nastawiać. Jubilee i karbowany bezel to raczej dłuższy okres oczekiwania 2 Share this post Link to post Share on other sites
RiddickB 291 #10070 Posted May 24 W dniu 21.05.2025 o 23:07, Piotr Piątkowski napisał(-a): Kto miał dostać w tym miesiącu, to już chyba dostał. Dostawy zwykle początkiem miesiąca, więc już niedługo kolejne rozdanie. Ja dzisiaj odebrałem takiego jegomościa Gratulacje ! ja dzisiaj byłem pytać i powiedzieli że na tą wersję mniejsze zapotrzebowanie niż na inne gmt2 i żebym pytał pod koniec roku o zapis xd Pepsi usłyszałem że mają już zapisy na 6 lat do przodu… 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 6967 #10071 Posted May 24 Gratulacje ! ja dzisiaj byłem pytać i powiedzieli że na tą wersję mniejsze zapotrzebowanie niż na inne gmt2 i żebym pytał pod koniec roku o zapis xd Pepsi usłyszałem że mają już zapisy na 6 lat do przodu…Pewnie na pepsi i innych modelqch nowszych się skupiają typu sprite czy bruce wayne 0 Share this post Link to post Share on other sites
McIntosh 563 #10072 Posted May 24 Mam pytanie. Czy ktoś z Was odebrał już w naszym pięknym kraju Explorera 40? 0 Share this post Link to post Share on other sites
bober5264 3790 #10073 Posted May 25 Chyba całkiem sporo osób, znajomemu przyszedl po 3msc ale nie odebrałem jednakWysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Share this post Link to post Share on other sites
McIntosh 563 #10074 Posted May 26 W dniu 25.05.2025 o 09:29, bober5264 napisał(-a): Chyba całkiem sporo osób, znajomemu przyszedl po 3msc ale nie odebrałem jednak Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Dzięki za info, W salonie w Galerii Mokotów powiedzieli mi, że lista oczekujących jest długa, niektórzy czekają od dwóch lat na zegarek i że nie dostali jeszcze żadnej sztuki. 0 Share this post Link to post Share on other sites
PKS 572 #10075 Posted June 7 Dzwonią już z Ptaszyska w sprawie potwierdzenia zapisów? 0 Share this post Link to post Share on other sites