Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  

Recommended Posts

Witam, mam zamiar zakupić swój pierwszy zegarek, nigdy wcześniej nie mialem z tym doswiadczenia. Podoba mi się Invicta Pro Diver, zegarek ten najtanszy jest na Amazonie niemieckim, natomiast tam też nigdy nie robilem zakupów i chciałbym się upewnić, czy aby na pewno zakupy tam są 100% bezpieczne? Czy zegarki tam są autentyczne? Niżej podaje linki do interesującej mnie oferty.

https://www.amazon.de/Invicta-8932OB-Edelstahl-schwarzen-Zifferblat/dp/B014MN9RCM/ref=sxbs_sxwds-deals?__mk_pl_PL=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=invicta+pro+diver&pd_rd_i=B014MN9RCM&pd_rd_r=0834b541-158d-4218-897c-f07ece7698d2&pd_rd_w=5mkoH&pd_rd_wg=JdmI1&pf_rd_p=7e0ed1e0-87a1-43db-bc47-49109e198cde&pf_rd_r=63H33P5NFXKN4CXMKNKN&qid=1565776681&s=gateway&smid=A3JWKAKR8XB7XF

"Wysyłka i sprzedaż przez sprzedawcę Amazon."

Bierz śmiało. Bardziej prokonsumenckiej firmy ze świecą szukać.

Tylko lepiej użyj karty walutowej, albo sprawdź kurs wymiany w swoim banku - ten proponowany przez Amazon, jest raczej z tych złodz mniej korzystnych.

Jak tam kolego, kupiłeś? Bo ja szukam takiej samej niebieskiej, model 9094 i też zastanawiam się nad amazon.de

Koledzy, Amazon sprawdzony wielokrotnie. Zawsze na plus, ceny też można znaleźć ciekawe. Jedną uwaga : polecam na początek zakupy w których sprzedawca jest amazon. Na niemieckim macie serwis w języku polskim, w razie jakichkolwiek problemów prosisz o kontakt i oddzwaniają za darmo w naszym języku.

Taki sam serwis jest przy zakupach od innych sprzedawców w serwisie, jednak tam można czasem spodziewać się wtopy. Generalnie jak coś jest nie tak oddają kasę bez wahania, czasami nawet nie musisz odsyłać wadliwego produktu. POLECAM

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry i przy okazji wesołych świąt wszystkim;) 

Nie chciałem zakładać nowego tematu wiec postanowiłem podpiąć się tutaj (mam nadzieję, że dobrze trafiłem). Od paru miesięcy poszukuję atrakcyjnej oferty na zegarek Tag Heuer o nr ref CAZ1010.BA0842. Na Amazon.de znalazłem w bardzo dobrej cenie 815 euro - link poniżej:

https://www.amazon.de/-/pl/dp/B01CGKRNWO/ref=sr_1_3?__mk_pl_PL=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=tag+heuer&qid=1586693188&refinements=p_89%3ATAG+Heuer%2Cp_n_material_browse%3A198816031&rnid=198814031&s=watch&sr=1-3

moim zdaniem jest to spora okazja, pytanie tylko czy zakupy będą bezpieczne? Będę wdzieczny za Wasze porady lub ewentualnie podpowiedź gdzie kupię go w PL w konkurencyjnej cenie wink.png najlepsza oferta jaka do tej pory znalazłem przy rabacie ok 20% to 4911 zł w zegarki.zgora.pl

Pozdrawiam serdecznie!

Edited by qba8

Guest bazant

Kupując na amazon.de dolicz dodatkowo 4% VAT

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By beriam
      Citizen Promaster NY0120-01E

Zegarek jest w stanie idealnym, został zakupiony w drugiej połowie zeszłego roku i na moim nadgarstku zagościł kilkukrotnie.

✅Mechanizm automatyczny
      ✅Średnica 41mm
      ✅Wysokość 14mm
      ✅Wodoszczelność 200m

Zegarek jest w pełni sprawny, w komplecie pełen zestaw dokumentów oraz pudełko w kształcie butli.

Cena 600 PLN plus wysyłka.

• By kokeszka
      Zapraszam do zakupu/zamiany zegarka BALL ENGINEER M SKINDIVER III. Zegarek został zakupiony 05.2023 więc jest jeszcze ponad 2 lata na fabrycznej gwarancji. Stan zegarka oceniam na 8/10, posiada znikome ślady używania widoczne w ostrym świetle jedynie na bransolecie (jest polerowana w części środkowej) w okolicy zapięcia, koperta, szkło i bezel - brak śladów co potwierdzają zdjęcia. Podstawowe dane techniczne: Ref: DD3100A-S1C-BK. Rozmiar - koperta 41,5 mm średnicy - bezel 43 mm średnicy, szafirowa wkładka, Mechanizm - automatyczny, 80-godzinna rezerwa chodu, Certyfikat COSC. Wodoszczelność - 300m Szkiełko - szafirowe Limitacja - 1000 szt na cały świat. Luma - pałeczki z mikro gazem H₃. Bransoleta: skręcana, pełna na nadgarstek ok 20 cm, dodatkowe 1/2 ogniwo w zestawie. W skład oferty wchodzi: zegarek wraz z bransoletą, półogniwo, komplet pudełek, dokumentacja: karta gwarancyjna, karta z certyfikatem COSC, karta z certyfikatem limitacji z unikalnym numerem, zawieszki certyfikatów. Zdjęcia przedstawiają oferowany zegarek wraz z akcesoriami. Chętnie zamienię na Longines Spirit Zulu Time (42 mm) lub ciekawy dress watch - 39-42 mm, tylko w full set. Cena przy wymianie 10999zł, przy sprzedaży - jestem otwarty na propozycje.   Zegarek można obejrzeć w Kielcach. W środy jestem w Lublinie, w czwartki w Radomiu - mogę podjechać jakby ktoś chciał.                  

• By enpa
      Sprzedam zegarek Axios model Ironclad w kolorystyce Horizon.

Zegarek z mechanizmem Sellita SW200-1 na dobrym chodzie, ceramicznym, 120 klikowym bezelem, wodoszczelnością 500m, bardzo mocną lumą C3 X1 + BGW9 Swiss-LumiNova, zakręcaną koronką, AR i powłoką przeciwko rysom.
      Wymiary to 40mm średnicy, 13mm wysokości (13.8 ze szkiełkiem), 20mm między uszami, 46mm wysokości.
      W zestawie zegarek z oryginalną bransoletą, roller, dodatkowe linki bransolety oraz metalowa karta gwarancyjna.
      Stan oceniam na 9/10. Zegarek w bardzo dobrym stanie, nie zauważyłem żadnych rys.

Cena dla forumowiczów 2099zł z wysyłką Inpost/DPD.
      Zapraszam również do zobaczenia zegarka na żywo w Zielonce pod Warszawą.

• By Sierżant Julian
      Na sprzedaż idzie mój San Martin typu SeaQ, podobny do Glashutte, ale w mojej opinii nieco przyjemniej zaprojektowany (no date, bardzo mocna klasycznie zielona luma C3, bezel coin edge). 39 mm licząc bez koronki. Mechanizm Seiko, chód punktualny. Typowe cechy San Martina: szkoło szafirowe, antyrefleks, powierzchnie satynowane, bardzo porządna robota, bransoleta również satynowana, sygnowana, masywna, ogniwa pełne. WR 200 m. W komplecie oryginalne pudełko, dołączone papierki producenta i dwa narzędzia.
      Stan forumowy 8,5/10: lekkie zarysowania od desk-divingu na bransolecie.
      Cena 750 550 pln, paczkomat InPost w cenie.
      Zegarek bardzo fajny, ale mam dwa podobne, niech więc dla odmiany trafi do kogoś, kto go będzie nosił.

• By billyhargrove
      Cześć zegarkowicze,

Jak na tle Certina DS Action 43mm wypada Davosa Argonautic? Jakie opinie jeżeli chodzi o jakość wykonania, czy też samą markę? Czy jest coś co w tej cenie konkuruje z tymi dwoma diverami?

Dla kontekstu: Byłem przymierzać swój pierwszy, potencjalny zegarek, Certina DS Action 38mm - okazał się mniejszy niż zakładałem wizualnie na moim 17cm nadgarstku. Przeskoczyłem od razu do mierzenia wersji 43mm - poza lepszą jakością i zapięciem, wizualnie też prezentował się o wiele lepiej. Sprzedawca wiedząc o preferencjach, zasugerował mi przymiarkę zegarka Davosa Argonautic  - zrobił na mnie dosyć dobre wrażenie, na zdjęciach w Internecie nie prezentował się tak dobrze jak na żywo i po chwili rozmowy nawet można było odnieść wrażenie, że całościowo jest o wiele lepszy niż Certina.

Jak to wygląda w praktyce? Czy ktoś może się wypowiedzieć o obu modelach? Czy może jest coś w tym budżecie co może z nimi konkurować? Szukałem opinii na grupach na facebooku i zazwyczaj jeśli ktos miał coś do zarzucenia to fakt, że Davosa próbuje naśladować marki premium. Aktualnie jest 60/40 w stronę Certiny, ale może ktoś z Was pomoże te szalę przechylić, bądź zasugeruje nowego zawodnika.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.