Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Putny

Fossil ME1049

Recommended Posts

Nie masz na co wydawać pieniędzy?  <_<

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Może i oryginał, ale marka słaba, jakość słaba, stan słaby, moim zdaniem pieniądze w błoto.

Z dekla ten "medalion" też nawet odpadł? Po co Ci taki szrot?

1639509_100703124719_03072010074.jpg

Spójrz na poodklejane indeksy godzinowe, śmierdzący i popękany pasek i oceń całokształt. Jak chcesz w błoto, to lepiej wpłacić na WOŚP...

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

zaintrygował mnie i tyle, ale dzięki za odpowiedz. Uwierdziliśnie mnie w przekonaniu, że nie ma sensu.

Warto czasem posłuchać mądrzejszych :)

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By Chou
      Witam, na sprzedaż lądują fajne zegarki w dobrym stanie- Fossil Arkitekt FS-4128 i Pobieda pasiasta, w pięknej, uważam najładniejszej wersji kolorystycznej.

Fossil: stan 8/10, piękny i rzadki już model, jedynie końcówka paska wydaje się lekko zmęczona. Bardzo fajny klasyczny model, na co dzień i do koszuli pod garnitur.
      Pobieda: stan 6-7/10, mechanicznie chodzi, dokładności nie badałem, ale na ręku wskazywała dobrze czas, pasek bez szlufki (może jakąś bym znalazł), raczej do zmiany lub poprawek, należy traktować jako gratis.

Cena za komplet:  250 zł

Cena na sztuki:  Fossil 150 zł,    Pobieda 130 zł

Wysyłka:  15 zł paczkomat/dpd lub odbiór w Gdańsku.
      Zachęcam do kontaktu, pozdrawiam.

• By Nazek
      Witam,
      poszukuję zegarka analogowego na skórzanym pasku. No i tutaj kończą się moje kryteria.
      Budżet wstępnie miał być do 500 zł, jednak bardzo spodobały mi się 3, trochę droższe propozycje, więc poszybowałem do max. 800 zł.

Proszę o pomoc w zdecydowaniu się na jeden z nich, podanie za i przeciw.

Fossil: zawsze chciałem szkieletora, choć ten nie jest najpiękniejszy, na + automat. Jednak szkiełko tylko mineralne, ogólnie wg. mnie najsłabszy z tej 3, ale warty uwagi:

https://www.zegarek.net/zegarki/fossil/zegarek_fossil_me3099.html

Casio: już prawie klikałem kup teraz, ładny, szafir, 100m, no i solar:

https://www.zegarek.net/zegarki/casio/zegarek_casio_efs-s530l-5avuef.html

Adriatica: trochę sentyment do marki, bo niedawno umarł mi ich zegarek po 8 latach noszenia.
      Z całej 3 jest wg. mnie najładniejszy (przez niego nie kupiłem casio ) ma szafir, ale przeszkadza mi trochę, mechanizm kwarcowy zamiast solara, czy automatu:

https://www.zegarek.net/zegarki-adriatica/zegarek-a8271.r254qf

Jednak odpada, przyciski są niebieskie, nie pasuje mi to zupełnie.

za to ciekawy jest też inny fossil:

https://www.zegarek.net/zegarki/fossil/zegarek_fossil_me3110.html

Proszę o wypowiedzi, który zegarek byście wybrali i dlaczego
    • By Dayzera
      Witam. Zastanawiam się jaki pasek będzie najbardziej pasował do zegarka Fossil Grant FS4736IE. Chciałbym wymienić na pasek ponieważ nie czuję się zbyt komfortowo nosząc bransoletę.  

• By BedeBralCie
      Cześć!

Poszukuję zegarka Fossil JR1354, jest ich pełno na rynku, ale szukam starszej wersji tego zegarka. 
      Konkretnie takiej: 

Może ktoś z was kojarzy gdzie można znaleźć zegarki, które już raczej nie są produkowane.
      Póki co interesują mnie polskie sklepy.

Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.