chrono-craze 19 #1551 Napisano 28 Lipca 2007 Nie, to widziana ze strony amerykanskiej czesc wodospadu Niagara w okoilicach Prospect Point (okolice centrum N.F. N.Y., USA). Bliskosc jego i zywiol wrazenie robi niesamowite, zupelnie inne niz np. wrazenie jakiego doznaje sie gdy patrzy sie z oddalenia ze strony kanadyjskiej na wodospad. __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #1552 Napisano 29 Lipca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #1553 Napisano 30 Lipca 2007 __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #1554 Napisano 1 Sierpnia 2007 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #1555 Napisano 1 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #1556 Napisano 2 Sierpnia 2007 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomas #1557 Napisano 2 Sierpnia 2007 czy kolega przypadkiem nie ma okresu? :wink: Daj na wstrzymanie, po co te złośliwe komentarze? Dowartościowałeś się? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1558 Napisano 2 Sierpnia 2007 Wybrane spośród zdjęć wakacyjnych, mam nadzieję, że się chociaż trochę spodobają 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #1559 Napisano 2 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #1560 Napisano 2 Sierpnia 2007 Bartheck, możesz podać nazwę tego miasta na skałach (druga fotka)? Widziałem kiedyś o tym jakiś reportaż, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć nazwy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1561 Napisano 2 Sierpnia 2007 To są klasztory zwane Meteora czyli "zawieszone w chmurach" zaś miasto leżące u ich stóp to Kalambaka, na zdjęciu fragment klasztoru Varlaam (czyli pod wezwaniem Św. Warłama) drugi co do wielkości po klasztorze Megalo Meteora (Wielki Meteor), z którego robiłem to zdjęcie 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1562 Napisano 2 Sierpnia 2007 Fajne klasztory A ja mam pytanko. Czy ktoś wie jak sie nazywa ta ćma udająca kolibra?Shot at 2007-08-02 Shot at 2007-08-02 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #1563 Napisano 2 Sierpnia 2007 Fruczak gołąbek, zwany też zawisakiem tawulcem. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #1564 Napisano 3 Sierpnia 2007 A to co za potwor ? Mam sie bac ? czy pozwolic mu dalej mieszkac na ramie okna ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #1565 Napisano 4 Sierpnia 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #1566 Napisano 4 Sierpnia 2007 Dobre. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #1567 Napisano 4 Sierpnia 2007 A to co za potwor ? Mam sie bac ? czy pozwolic mu dalej mieszkac na ramie okna ? Uwaga! Skrajnie niebezpieczny!Wieczorami pod pozorem walenia łbem w ekran monitora podstępnie czyha na możliwość utopienia się w piwie J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #1568 Napisano 4 Sierpnia 2007 A to co za potwor ? Mam sie bac ? czy pozwolic mu dalej mieszkac na ramie okna ? ja bym sie bal :shock: ale jestem po kilku flaszkach na parappetowie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #1569 Napisano 6 Sierpnia 2007 bać to sie bałem tego potwora Dorzuciłem jeszcze dwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1570 Napisano 7 Sierpnia 2007 eye_lip, kurnajanek :arrow: świetne zdjęcia 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1571 Napisano 7 Sierpnia 2007 Fruczak gołąbek, zwany też zawisakiem tawulcem. J. Bardzo ładnie sie nazywa A na tym zdjęciu jednym mrówa popełnia morderstwo :shock: Tzn. osa jakaś :?: 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #1572 Napisano 7 Sierpnia 2007 A na tym zdjęciu jednym mrówa popełnia morderstwo :shock: Tzn. osa jakaś :?: Muchówka, i to słynna z bardzo kobiecych zachowań. Wybiera sobie pająka, paraliżuje go, po czym - nadal żywego - umieszcza ze swoimi jajami jako świeżutki prowiant dla larw. Miłych snów, chłopaki :twisted: J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #1573 Napisano 7 Sierpnia 2007 Maszty Daru młodzieży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #1574 Napisano 7 Sierpnia 2007 Miejska Prawda.... Warszawa / Starówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #1575 Napisano 7 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach