clusca 4905 #4626 Napisano 4 Marca 2019 Cena odwrotnie proporcjonalna do gabarytów. Trzeba przyznać, że przy Nikonie, Sony to kieszonkowy kompakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12171 #4627 Napisano 4 Marca 2019 Ja na razie chyba jeszcze pozostanę przy lustrze, może kiedyś. A6500 też fajne, ale to bardziej do video. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #4628 Napisano 4 Marca 2019 Ksiezyc na 3000 mm z nikona nie miesci sie w kadrze, samoloty tez robie tylko ze narazie za duze zimno u mnie, tez jestem juz leniwy i czesto zamiast ciezkiego balastu jak D4+ 300mm 2.8 wole zabrac tego coolpixa.Kazdy podnieca sie tym maxem 3000 mm ale takie zblizenia jak 400 do 1000mm to ten P1000 daje super rade, co wy chcecie podgladac sasiadki tylko ? Nie wiem czy pokazywalem juz, zdjecie zrobione w kuchni przez okno, odleglosc ,gdzies jak boisko piłkarskie, czego chciec wiecej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #4629 Napisano 4 Marca 2019 Pomógłbyś, a nie foty strzelać... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #4630 Napisano 4 Marca 2019 Mam swojego sniega w uj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #4631 Napisano 5 Marca 2019 czego to za miastem człowiek nie zobaczy /klik/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watch-er 1464 #4632 Napisano 5 Marca 2019 czego to za miastem człowiek nie zobaczy /klik/_8170373.jpg Za miastem to nic dziwnego, w mieście raczej nie uświadczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2977 #4633 Napisano 5 Marca 2019 No pięknie. Jak tu kiedyś zamieściłem zdjęcie samotnego pawiana z wdziękami pełnej długości, to mi je usunięto. Może jednak polityka prorodzinna ocali to zdjęcie 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4634 Napisano 5 Marca 2019 No pięknie. Jak tu kiedyś zamieściłem zdjęcie samotnego pawiana z wdziękami pełnej długości, to mi je usunięto. Może jednak polityka prorodzinna ocali to zdjęcie Może ktoś je odebrał personalnie....różnie bywa. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #4635 Napisano 5 Marca 2019 Może chodziło o bezpośredni widok. Tu mamy trochę pierza, który kryje sam akt miłosny, samą pozę erotyczną bez nadmiernej ekspozycji. Może... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4636 Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) W temacie... Edytowane 5 Marca 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #4637 Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) Wolno, ale skutecznie Edytowane 5 Marca 2019 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4638 Napisano 5 Marca 2019 O to?, niestety, ktoś inny to zrobił... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4639 Napisano 8 Marca 2019 Bardzo, bardzo amatorsko :-) Poranny spacer nad Wartę, w okolicach Załęcza Wielkiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4640 Napisano 8 Marca 2019 Świątek super. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4641 Napisano 8 Marca 2019 Świątek super.Dzięki Marku, natknąłem się na niego na spacerze, dość blisko ośrodka. Bardzo mi się spodobał, więc pomyślałem, że uwiecznię :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4642 Napisano 8 Marca 2019 Ferie masz? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4643 Napisano 8 Marca 2019 Ferie masz?Nie, jestem na szkoleniu ze sprawozdawczości, podatków i dyscypliny finansów publicznych w organizacjach pozarządowych. Przyda mi się to do mojej korporacji zawodowej, bo "odbębnię" w ten sposób obowiązek szkoleniowy ;-) A przy okazji mam trochę czasu na spacery. Dziś wracam do domu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4644 Napisano 8 Marca 2019 A ja właśnie przygotowuję młodego padawana do lotu 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4645 Napisano 8 Marca 2019 A czym padawan będzie latał? Może jakimś X-wingiem? :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4646 Napisano 8 Marca 2019 Lotnią, podpięty na szelkach Na następcę Luca go szkolę 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #4647 Napisano 8 Marca 2019 Tylko go nie zepsuj... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4648 Napisano 8 Marca 2019 Działamy dalej 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1816 #4649 Napisano 8 Marca 2019 (edytowane) A ja właśnie przygotowuję młodego padawana do lotu No i jak poszło? Fotki jakieś z uśmiechniętą buźką? @Master Yoda @cluscaWyśmienite foty. Przepraszam, że z opóźnieniem. Ostatnio ciężko z czasem. Wiem, że mi się dostanie po głowie za jakość ale trudno. Postanowiłem domowym sposobem zeskanować stare zdjęcia. Zdjęcia, nie negatywy. Przy okazji chętnie usłyszę jak i gdzie można to zrobić profesjonalnie. Fotka sprzed 20 lat.Żeby podtrzymać "tradycję" wątku... zgadnie ktoś gdzie zrobione zdjęcie? Podpowiem Egipt ale woda w tle to nie Nil ani żadne morze.Canon, jak pamiętam, z serii 300 z "kitowym" obiektywem. Edytowane 8 Marca 2019 przez PistolPete 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1816 #4650 Napisano 8 Marca 2019 I jeszcze parę zeskanowanych fotek z tego miejsca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach