denver47 2529 #1 Napisano 11 Stycznia 2020 Uwieczniłem pobyt pewnego gościa w moim domu - mało tego, opaskowałem czym się dało - dosłownie Marek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 76532 #2 Napisano 11 Stycznia 2020 We wszystkim dobrze wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6520 #3 Napisano 11 Stycznia 2020 Byłem bliski zakupu tego modelu. Paskulubna besta i IMO na Twoich zdjęciach wygląda lepiej, niż w realu :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #4 Napisano 11 Stycznia 2020 Byłem bliski zakupu tego modelu. Paskulubna besta i IMO na Twoich zdjęciach wygląda lepiej, niż w realu :-) oświetlałem tak by ożywić tarczę niebieskim antyrefleksem, stąd pewnie taki odbiór;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5 Napisano 11 Stycznia 2020 Gość w dom, Bóg w dom :-) Bardzo mi się ten pilot podoba. Zdjęcia wiadomo, piwrwsza klasa :-) Jaki to rozmiar? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #6 Napisano 11 Stycznia 2020 Gość w dom, Bóg w dom :-) Bardzo mi się ten pilot podoba. Zdjęcia wiadomo, piwrwsza klasa :-) Jaki to rozmiar? Dzięki. To 40mm, jakbyś miał zamiar atakować to zrób przymiarkę bo długie uszy i płaska koperta. U mnie na pasku super, na nato już trochę gorzej - choć w sumie zależy jakie to nato, bo jak sztywne to odstaje od nadgarstka..We wszystkim dobrze wygląda fakt, że paskolubny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 6838 #7 Napisano 11 Stycznia 2020 Piękne zdjęcia, dosłownie wszystkie. Wszystkie jednak są od frontu. Zrób parę od dekla, z boku, etc:) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #8 Napisano 11 Stycznia 2020 Piękne zdjęcia, dosłownie wszystkie. Wszystkie jednak są od frontu. Zrób parę od dekla, z boku, etc:)Nie koncentrowałem się na innych, bo zegarek ma już ślady walki , a robię pod kątem mojego Instagrama, tu daje wam wszystko przedpremierowo w większej rozdzielczości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 7792 #9 Napisano 11 Stycznia 2020 Zdjęcia jak zwykle - klasa!A ten model IWC baaardzo mi się podoba (miałem chrapkę na wersję Małego Księcia). Świetnie się prezentuje. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #10 Napisano 11 Stycznia 2020 Zdjęcia jak zwykle - klasa!A ten model IWC baaardzo mi się podoba (miałem chrapkę na wersję Małego Księcia). Świetnie się prezentuje.Mały książę ma bialy datownik i kompletnie przez to mi się nie widzi:D a ten bardzo często jest niebieski;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2653 #11 Napisano 11 Stycznia 2020 Fajne fotki robisz, bardzo fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 6838 #12 Napisano 11 Stycznia 2020 Nie koncentrowałem się na innych, bo zegarek ma już ślady walki , a robię pod kątem mojego Instagrama, tu daje wam wszystko przedpremierowo w większej rozdzielczości Teraz wszystko jasne! Dzięki za uznanie dla Forum;)Jakby co to my zawsze jesteśmy łasi na zdjęcia, zwłaszcza takiej maszyny;) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3939 #13 Napisano 11 Stycznia 2020 Idealny field/ Military watch. Także dzięki zdjęciom ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #14 Napisano 11 Stycznia 2020 Z przyjemnością pooglądałem, świetne zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d.m. 46 #15 Napisano 18 Stycznia 2020 Super zdjęcia Chorowałem na ten zegarek do czasu, kiedy dowiedziałem się, że tylko 4 indeksy są z lumy (wcześniej myślałem, że wszystkie cyfry świecą). To mnie skutecznie wyleczyło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2244 #16 Napisano 18 Stycznia 2020 fajny zegar,super foty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Butik 10849 #17 Napisano 18 Stycznia 2020 Piękny zegarek, miałem go kiedyś na nadgarstku, ale nie rozumiem czemu tak mało lumy (miałem krótko stosunkowo taniego zelosa, który świecił jak choinka, można? oczywiście nawet nie śmiem porównywać całej reszty do tego cuda). Co szkodziło zalumić wszystkie 12 indeksów plus cyfry arabskie? Wtedy byłoby idealnie. Tak czy siak na żywo ten sikor jeszcze bardziej wali po oczach perfekcją wykonania. 0 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #18 Napisano 19 Stycznia 2020 Idealny field/ Military watch. Także dzięki zdjęciom ;-) Z przyjemnością pooglądałem, świetne zdjęcia Super zdjęcia Chorowałem na ten zegarek do czasu, kiedy dowiedziałem się, że tylko 4 indeksy są z lumy (wcześniej myślałem, że wszystkie cyfry świecą). To mnie skutecznie wyleczyło. fajny zegar,super fotyDziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach