Gość MarcinWola #501 Napisano 16 Lipca 2023 (edytowane) I fajnie że firma Rolex wspiera tenisistów nasza Igę czy właśnie Carlosa Alcaraza👑 i wielu innych sportowców. Ciekawe czy to zawodnicy wybierają modele, w których się prezentują czy firma narzuca odgórnie? Edytowane 16 Lipca 2023 przez MarcinWola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67179 #502 Napisano 16 Lipca 2023 Rolex wie gdzie uderzyć z reklamą. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #503 Napisano 23 Lipca 2023 Mecz naszej Igi w turnieju WTA w Warszawie we wtorek 25.07 o 17.30 . Zmierzy się z Niginą Abduraimową z Uzbekistanu. Transmisje mają być podobno na TVP sport. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #504 Napisano 5 Sierpnia 2023 (edytowane) Jest już drabinka na turniej ATP/WTA1000 w Kanadzie. Czy orientuje się ktoś gdzie będą transmisje ? Jak było w poprzednich latach ? Teraz turniej jest w Waszyngtonie i i jest relacja na Polsat sport Extra. juz teraz widzę Canal + 👀 Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez MarcinWola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67179 #505 Napisano 12 Sierpnia 2023 Uff! Iga wyrównała po tie-breaku stan meczu na po jeden w starciu z Pegulą w półfinale turnieju w Montrealu. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #506 Napisano 12 Sierpnia 2023 Uff! Iga wyrównała po tie-breaku stan meczu na po jeden w starciu z Pegulą w półfinale turnieju w Montrealu. i do tego zaczyna to trochę lepiej wyglądać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81224 #507 Napisano 4 Września 2023 Smutne wieści dziś nadeszły ☹️ Ale to jeszcze nie koniec 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67179 #508 Napisano 9 Września 2023 Finał US Open bez Igi. O wielkoszlemowy puchar walczą Gauff i Sabalenka. Na trybunach siedzi tata Coco, a na łapce ma Sky-Dwellera z czarna tarczą na Oyster. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67179 #509 Napisano 9 Września 2023 Słabiutki mecz, bardzo dużo błędów z obu stron. Sabalenka miała przeciwko sobie cały stadion i ostatecznie przegrała. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81224 #510 Napisano 10 Września 2023 20 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Słabiutki mecz, bardzo dużo błędów z obu stron. Sabalenka miała przeciwko sobie cały stadion i ostatecznie przegrała. I dobrze. Brzydki tenis gra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67179 #511 Napisano 10 Września 2023 2 minuty temu, sanik napisał(-a): I dobrze. Brzydki tenis gra. Efektownie to grała Radwańska, wygrywała większość plebiscytów na akcję meczu/turnieju, ale na wygrywanie Wielkich Szlemów to było za mało. Sabalenka ma potencjał, podreperuje serwis i stronę mentalną (głowę), a będzie nie do zatrzymania. Za około godzinę wielki finał panów na US Open 2023! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 11916 #512 Napisano 6 Listopada 2023 Ależ mecz Igi z Sabalenką!!! Iga jak maszyna. 💪💪💪 Nie zauważyłem dokładnie, ale zegarek miała na pasku… 😉 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8336 #513 Napisano 6 Listopada 2023 Już myślałem, że stękanie pan się skończyło. Oglądam skróty meczu Świątek-Sabalenka, a ta druga jęczy straszliwie. Czy to naprawdę coś daje, takie jęczenio-stękanie? Przy okazji, gratulacje dla Igi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11062 #514 Napisano 6 Listopada 2023 1 godzinę temu, beniowski napisał(-a): Już myślałem, że stękanie pan się skończyło. Oglądam skróty meczu Świątek-Sabalenka, a ta druga jęczy straszliwie. Czy to naprawdę coś daje, takie jęczenio-stękanie? Przy okazji, gratulacje dla Igi! Może faktycznie męczyć. Wszystko zależy od tego, jak długo dochodzi do finału. 🤫 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #515 Napisano 6 Listopada 2023 O żesz, ale miazga w pierwszym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8061 #516 Napisano 6 Listopada 2023 Rolex nie zdążył wskazówek przerzucić ;-)Brawo, Iga, świetny turniej i mecz 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #517 Napisano 6 Listopada 2023 Koniec, prawie rowerek, ale jazda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 11916 #518 Napisano 6 Listopada 2023 Miazga! Niesamowite. 🤷♂️ 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #519 Napisano 6 Listopada 2023 Z ciekawostek, to trener (?) Igi ma tego samego Breitlinga co ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #520 Napisano 6 Listopada 2023 A co ma dziś Iga na pasku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67179 #521 Napisano 6 Listopada 2023 Szybko wróciła na tron. Dobry turniej, świetny półfinał, wybitny finał - prawdziwa deklasacja. Iga wygrywa WTA Finals w Cancun. Brawo Iga! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 11916 #522 Napisano 6 Listopada 2023 31 minut temu, orlis napisał(-a): A co ma dziś Iga na pasku? Zdaje się, że 1908… 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8061 #523 Napisano 7 Listopada 2023 Z ciekawostek, to trener (?) Igi ma tego samego Breitlinga co ja To uważaj, bo zapięcie bransy się dosyć szybko odpina ;-) 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #524 Napisano 7 Listopada 2023 Wybacze mu jeśli to zrobi podczas zbijania piątki po wygranej masters jakiejś bliskiej mi osoby 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67179 #525 Napisano 20 Stycznia 2024 Grała dobry mecz i mimo wszystko przegrała. AO jakoś jej nie służy. Szkoda tego ostatniego gema, w którym Noskova serwowała przy 0:30... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach