Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Guest McIntosh

Przypomnienie dla fanów boksu

Recommended Posts

Dzisiaj walczy mój faworyt do mistrzostwa świata. Według mnie najlepszy prospekt w naszym kraju :lol: Czekam, aż chłopak nabierze masy i zaboksuje w HW :lol:

I oczywiście na tej samej gali Wilczewski z Abrahamem :rolleyes:

16 czerwca Adamek-Chambers!!!! Będzie ostro i ciężko. Chambers jest niesamowicie szybki i przegral tylko z Kliczko i Povietkinem :lol: Trzymajmy kciuki :o

Hop :)

To jak Panowie Chisora czy Haye?

Ja stawiam na nieobliczalnego Chisore, Davidowi może przytrafić się znowu jakaś okropna kontuzja przed walką, sięgnie przed walką do lodówki po redbulla i dostanie grypę czy cuś, strasznie niepewny koń :P

Ja trzymam kciuki za Haye'a - nie mogę zapomnieć chamstwa Chisory

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Ja trzymam kciuki za Haye'a - nie mogę zapomnieć chamstwa Chisory

Chamstwo - toż to czysty marketing :) zobacz ilu ludzi dowiedziało kto to chisora, a wcześniej słyszałeś o nim. To się dobrze sprzedaje, wcale by mnie nie zdziwilo gdyby po walce okazało się że już wcześniej mieli wszystko ustawione, a wiadomo że Haye umie liczyć kasę i wie co się sprzedaje:). Tak że widziałem Chisore z Klitczko i jeżeli Haye nie będzie uciekał to może się skończyć nokautem

Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają.

Panowie może ktoś z Was wie gdzie można obejrzeć walkę online w przyzwoitej rozdziałce, bo na cyfrze+ Polsatu Sport brak ? :angry:

Only Fools Do Not Fear The Sea

Panowie może ktoś z Was wie gdzie można obejrzeć walkę online w przyzwoitej rozdziałce, bo na cyfrze+ Polsatu Sport brak ? :angry:

http://dslive.pl/video/183-20-30-boks-gala-w-londynie-w-ciezka-david-haye-dereck-chisora

http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale

Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają.

Chamstwo - toż to czysty marketing :) zobacz ilu ludzi dowiedziało kto to chisora, a wcześniej słyszałeś o nim. To się dobrze sprzedaje, wcale by mnie nie zdziwilo gdyby po walce okazało się że już wcześniej mieli wszystko ustawione, a wiadomo że Haye umie liczyć kasę i wie co się sprzedaje:). Tak że widziałem Chisore z Klitczko i jeżeli Haye nie będzie uciekał to może się skończyć nokautem

Marketing marketingiem, a chamstwo - chamstwem.

Pewnych rzeczy się po prostu nie robi

a305ed90f05795c0.jpg

Marketing marketingiem, a chamstwo - chamstwem.

Pewnych rzeczy się po prostu nie robi

skandalistów ludzie zawsze obejrzą a to jest kasa - robią show - jeden i drugi jest w tym dobry ( nie wiem który lepszy)

no to szybko poszło..jednak technicznie i szybkościowo Haye jest o dwie klasy lepszy...

Szkoda, że tydzień temu walczył mistrz świata i nikt o tym nie napisał. Dziś jednak w cenie jest reality show, szopka i te sprawy. Dla mnie ta walka jest tylko dowodem na kryzys wagi ciężkiej zawodowego boksu. Może za kilka lat wypłynie jakiś brylant, bracia skończą karierę i wszystko wróci do normy, bo teraz to jest... jak jest.

Edited by laferty

Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów.

walkę Kliczki, całą gale oglądałem - gala tak słaba jak i główna walka - dlatego nikt nic nie napisał - można było usnąć

Również oglądałem Thompsona i Kliczkę, ale tak jak powyżej. Przewidywalna i nudna walka, tak jak z Mormeckiem.

skandalistów ludzie zawsze obejrzą a to jest kasa - robią show - jeden i drugi jest w tym dobry ( nie wiem który lepszy)

Słusznie. Tyle, że nie powinno się przekraczać pewnych granic. Wszystkie przedmeczowe pyskówki, puszenie się, pogróżki i cały ten cyrk to element show - trzeba jakoś podgrzać atmosferę i zachęcić widzów do kupna biletów. Ale nabranie wody w pysk i naplucie człowiekowi w twarz to już inny wymiar. Jesli nawet ktoś by kazał tak zrobić Chisorze w ramach "działań marketingowych", to on nie powinien na to pójść.

Haye niewiele lepszy, ale cieszę się, że wygrał.

a305ed90f05795c0.jpg

Obie walki wygrane przez ww.

Podobnie.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

jest walka Kliczki gdzieś w TV ?

Pewnie w RTL.

Obie walki będą słabe. Tzn jednostronne i bez szans na jakąś niespodziankę. Znacznie ciekawsza walka będzie nad ranem - Andre Ward vs Chad Dawson.

Ward vs Dawson będzie niezła.

Wszystko zależy jak Dawson się pokaże.

Przede wszystkim dość odchudzony.

Adamek przegrał z Dawsone, choć miał go pod koniec walki na deskach...

Tyle że Dawson był wyraźnie szybszy a w narożniku Adamka był bałagan z tłumaczeniem poleceń trenera.

No i Adamek wygrał..........

Adamek wygrał..chociaż Walker go na deski posadził....

Kliczko spokojnie, ale to było więcej niż pewne.