Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kornel91

Nowe nabytki microbrandy oraz inni producenci

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy wypust rozchodzi się w max 3 minuty. Nie udało mi się kupić szarego, ale niebieski też jest ok

20241021_154836.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Callahan napisał(-a):

Wreszcie dotarł 😃.

Świetny jest! Gratulacje wszystkich ostatnich nowości, a trochę się tego uzbierało :).

Od Mikołaja życzymy ogromniastego pudełka, albo lepiej, witrynki na zegarki! 

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, AK&AK napisał(-a):

Świetny jest! Gratulacje wszystkich ostatnich nowości, a trochę się tego uzbierało :).

Od Mikołaja życzymy ogromniastego pudełka, albo lepiej, witrynki na zegarki! 

Dzięki :D! Nowe skrzyneczki też u Mikołaja zamówiłem ;), bo faktycznie trochę kolekcja się ostatnio rozrosła, a to jeszcze nie wszystkie "prezenty" pod choinkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miał być do końca roku najpierw Ball, potem wpadł w oko Bradfield od Farera, ale życie koryguje plany gdy pojawiają się okazje cenowe. ;) Zamiast Farera, znowu rozmieniłem się na drobne, kupiłem dwa z innych mikrobrandów. Dziś prezentacja drugiego jaki dotarł wczoraj. Nie ukrywam, że do sprawdzenia na własnej skórze zachęcił mnie swoimi filmami TGV. Wybrałem wersję na pasku, bo trochę się obawiałem bransolety która bez przymiarki mogła gorzej się układać. Poza tym na pasku zegarek w klimacie "rally" wydaje się lepiej komponować. 

Zegarek, ze względu na kształt koperty, pomimo małych rozmiarów polecam raczej osobom o płaskim nadgarstku. 

20241205_190559.jpg

20241205_191503.jpg

20241205_191615.jpg

20241205_191514.jpg

20241206_103105.jpg

20241206_103639.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yema od dawna nie jest mikrobrandem. Należy do grupy Montres Ambre S.A., która (oprócz Yemy) posiada/dystrybuuje m.in. również marki sprzedające zegarki i biżuterię takie, jak Ambre, Paco Rabanne, Yonger & Bresson, Prima Classe, czy Catena. Ich produkty są sprzedawane w ok. 80 krajach świata.

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Callahan napisał(-a):

Kolejny fajny zegarek w kolekcji 😁 

IMG20241210153734.jpg

IMG20241210153745.jpg

IMG20241210153817.jpg

IMG20241210153856.jpg

IMG20241210153923.jpg

IMG20241210153957.jpg

IMG20241210154051.jpg

IMG20241210154059.jpg

Gratuluję . Jeden z mniej dziwacznych zegarków, które ostatnio wrzucasz :)

14 godzin temu, DawidM86 napisał(-a):

Sztos! 

IMG_6354.jpeg

Gratulacje. Dobrze wygląda na Twoich filmikach.

2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

20241211_074652.jpg

20241211_074827.jpg

20241211_075039.jpg

20241211_075202.jpg

20241211_075520.jpg

Gratulacje Paweł 170...180 zegarka :)

Fajny Mikrus szkoda tylko, że datownik w innym odcieniu pomarańczy niż tarcza. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Gratuluję . Jeden z mniej dziwacznych zegarków, które ostatnio wrzucasz :)

Gratulacje. Dobrze wygląda na Twoich filmikach.

Gratulacje Paweł 170...180 zegarka :)

Fajny Mikrus szkoda tylko, że datownik w innym odcieniu pomarańczy niż tarcza. 

Był rzeczywiście 170., ale wczoraj jednego sprzedałem i uzupełnienie do tej liczby na dniach, bo kolejny w drodze (25 Casio! ;)). Upłynniam znajomemu kolejne egzemplarze, bo zbyt leniwy jestem na sprzedaż internetową. ;) 

Co do odcienia datownika, to na żywo jest to tylko nieco ciemniejszy od tarczy i nie gryzie się, zdjęcie z lampą przekłamuje nieco kolory. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

20241211_074652.jpg

20241211_074827.jpg

20241211_075039.jpg

20241211_075202.jpg

20241211_075520.jpg

Fajny ten Helm.

Ze zdjęciami zawsze jest problem, zwłaszcza zegarków z "pstrokatą" tarczą, np. pomarańczową, żółtą czy turkusową. Na renderach kolory zawsze są żarówiaste, ale jak obejrzy się zdjęcia czy filmiki, to już kolory na takie żywe nie wyglądają. Co w sumie nie powinno dziwić, bo nawet kolory pastelowe mają jednak różne odcienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, marcinboro napisał(-a):

Fajny ten Helm.

Ze zdjęciami zawsze jest problem, zwłaszcza zegarków z "pstrokatą" tarczą, np. pomarańczową, żółtą czy turkusową. Na renderach kolory zawsze są żarówiaste, ale jak obejrzy się zdjęcia czy filmiki, to już kolory na takie żywe nie wyglądają. Co w sumie nie powinno dziwić, bo nawet kolory pastelowe mają jednak różne odcienie.

Dzięki. Jak będę miał trochę więcej czasu, to zrobię fotki z lepszym oświetleniem a o tej porze roku, trudno zrobić nad ranem dobre zdjęcie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Był rzeczywiście 170., ale wczoraj jednego sprzedałem i uzupełnienie do tej liczby na dniach, bo kolejny w drodze (25 Casio! ;)). Upłynniam znajomemu kolejne egzemplarze, bo zbyt leniwy jestem na sprzedaż internetową. ;) 

Co do odcienia datownika, to na żywo jest to tylko nieco ciemniejszy od tarczy i nie gryzie się, zdjęcie z lampą przekłamuje nieco kolory. 

Dobrze, że masz takiego znajomego zawsze mniej zabawy z fotkami , ogłoszeniami :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, kornel91 napisał(-a):

Dobrze, że masz takiego znajomego zawsze mniej zabawy z fotkami , ogłoszeniami :)

Tego osobiście nie cierpię. Sprężam się tylko jakby jakiś droższy był do upłynnienia. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.12.2024 o 12:56, Paulus57 napisał(-a):

Tego osobiście nie cierpię. Sprężam się tylko jakby jakiś droższy był do upłynnienia. :) 

Paweł w zasadzie to mógłbyś sklep z zegarkami otworzyć :)

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Autor1984 napisał(-a):

Paweł w zasadzie to mógłbyś sklep z zegarkami otworzyć :)

On w zasadzie jest, tylko klienci nie wiedzą. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był niebieski tutaj pokazywany, teraz czas na mój zielony. Bardzo ciężko pokazać na zdjęciu, że on naprawdę jest zielony:)

IMG_20250202_144945

IMG_20250202_145232

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi