nononame 546 #176 Posted October 21, 2024 Każdy wypust rozchodzi się w max 3 minuty. Nie udało mi się kupić szarego, ale niebieski też jest ok 8 Share this post Link to post Share on other sites
Pelart 468 #177 Posted November 1, 2024 Fajny, ma swój styl. 0 Share this post Link to post Share on other sites
agremi 12222 #179 Posted November 7, 2024 Dawnom nie miał żadnej nowalijki, bo na odwyku jestem, no i nie wytrzymałem i taki drobiazg mnie skusił. 😍 10 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Share this post Link to post Share on other sites
bubulin 1454 #181 Posted November 30, 2024 brytyjskiego Camdena jeszcze na forumku nie widziałem 7 Share this post Link to post Share on other sites
Callahan 6424 #182 Posted December 5, 2024 Wreszcie dotarł 😃. 20 Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 49812 #183 Posted December 6, 2024 7 godzin temu, Callahan napisał(-a): Wreszcie dotarł 😃. Świetny jest! Gratulacje wszystkich ostatnich nowości, a trochę się tego uzbierało :). Od Mikołaja życzymy ogromniastego pudełka, albo lepiej, witrynki na zegarki! 1 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
Callahan 6424 #184 Posted December 6, 2024 Godzinę temu, AK&AK napisał(-a): Świetny jest! Gratulacje wszystkich ostatnich nowości, a trochę się tego uzbierało :). Od Mikołaja życzymy ogromniastego pudełka, albo lepiej, witrynki na zegarki! Dzięki ! Nowe skrzyneczki też u Mikołaja zamówiłem , bo faktycznie trochę kolekcja się ostatnio rozrosła, a to jeszcze nie wszystkie "prezenty" pod choinkę . 1 Share this post Link to post Share on other sites
Paulus57 144405 #185 Posted December 6, 2024 Miał być do końca roku najpierw Ball, potem wpadł w oko Bradfield od Farera, ale życie koryguje plany gdy pojawiają się okazje cenowe. Zamiast Farera, znowu rozmieniłem się na drobne, kupiłem dwa z innych mikrobrandów. Dziś prezentacja drugiego jaki dotarł wczoraj. Nie ukrywam, że do sprawdzenia na własnej skórze zachęcił mnie swoimi filmami TGV. Wybrałem wersję na pasku, bo trochę się obawiałem bransolety która bez przymiarki mogła gorzej się układać. Poza tym na pasku zegarek w klimacie "rally" wydaje się lepiej komponować. Zegarek, ze względu na kształt koperty, pomimo małych rozmiarów polecam raczej osobom o płaskim nadgarstku. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 80760 #186 Posted December 6, 2024 Yema od dawna nie jest mikrobrandem. Należy do grupy Montres Ambre S.A., która (oprócz Yemy) posiada/dystrybuuje m.in. również marki sprzedające zegarki i biżuterię takie, jak Ambre, Paco Rabanne, Yonger & Bresson, Prima Classe, czy Catena. Ich produkty są sprzedawane w ok. 80 krajach świata. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites
Callahan 6424 #187 Posted December 10, 2024 Kolejny fajny zegarek w kolekcji 😁 10 Share this post Link to post Share on other sites
DawidM86 2654 #188 Posted December 10, 2024 Sztos! 7 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 88967 #190 Posted December 11, 2024 16 godzin temu, Callahan napisał(-a): Kolejny fajny zegarek w kolekcji 😁 Gratuluję . Jeden z mniej dziwacznych zegarków, które ostatnio wrzucasz 14 godzin temu, DawidM86 napisał(-a): Sztos! Gratulacje. Dobrze wygląda na Twoich filmikach. 2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a): Gratulacje Paweł 170...180 zegarka Fajny Mikrus szkoda tylko, że datownik w innym odcieniu pomarańczy niż tarcza. 4 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
Paulus57 144405 #191 Posted December 11, 2024 13 minut temu, kornel91 napisał(-a): Gratuluję . Jeden z mniej dziwacznych zegarków, które ostatnio wrzucasz Gratulacje. Dobrze wygląda na Twoich filmikach. Gratulacje Paweł 170...180 zegarka Fajny Mikrus szkoda tylko, że datownik w innym odcieniu pomarańczy niż tarcza. Był rzeczywiście 170., ale wczoraj jednego sprzedałem i uzupełnienie do tej liczby na dniach, bo kolejny w drodze (25 Casio! ). Upłynniam znajomemu kolejne egzemplarze, bo zbyt leniwy jestem na sprzedaż internetową. Co do odcienia datownika, to na żywo jest to tylko nieco ciemniejszy od tarczy i nie gryzie się, zdjęcie z lampą przekłamuje nieco kolory. 2 Share this post Link to post Share on other sites
marcinboro 81 #192 Posted December 11, 2024 3 godziny temu, Paulus57 napisał(-a): Fajny ten Helm. Ze zdjęciami zawsze jest problem, zwłaszcza zegarków z "pstrokatą" tarczą, np. pomarańczową, żółtą czy turkusową. Na renderach kolory zawsze są żarówiaste, ale jak obejrzy się zdjęcia czy filmiki, to już kolory na takie żywe nie wyglądają. Co w sumie nie powinno dziwić, bo nawet kolory pastelowe mają jednak różne odcienie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Paulus57 144405 #193 Posted December 11, 2024 Teraz, marcinboro napisał(-a): Fajny ten Helm. Ze zdjęciami zawsze jest problem, zwłaszcza zegarków z "pstrokatą" tarczą, np. pomarańczową, żółtą czy turkusową. Na renderach kolory zawsze są żarówiaste, ale jak obejrzy się zdjęcia czy filmiki, to już kolory na takie żywe nie wyglądają. Co w sumie nie powinno dziwić, bo nawet kolory pastelowe mają jednak różne odcienie. Dzięki. Jak będę miał trochę więcej czasu, to zrobię fotki z lepszym oświetleniem a o tej porze roku, trudno zrobić nad ranem dobre zdjęcie. 2 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 88967 #194 Posted December 11, 2024 32 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Był rzeczywiście 170., ale wczoraj jednego sprzedałem i uzupełnienie do tej liczby na dniach, bo kolejny w drodze (25 Casio! ). Upłynniam znajomemu kolejne egzemplarze, bo zbyt leniwy jestem na sprzedaż internetową. Co do odcienia datownika, to na żywo jest to tylko nieco ciemniejszy od tarczy i nie gryzie się, zdjęcie z lampą przekłamuje nieco kolory. Dobrze, że masz takiego znajomego zawsze mniej zabawy z fotkami , ogłoszeniami 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
Paulus57 144405 #195 Posted December 11, 2024 Godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Dobrze, że masz takiego znajomego zawsze mniej zabawy z fotkami , ogłoszeniami Tego osobiście nie cierpię. Sprężam się tylko jakby jakiś droższy był do upłynnienia. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Autor1984 13096 #196 Posted December 15, 2024 W dniu 11.12.2024 o 12:56, Paulus57 napisał(-a): Tego osobiście nie cierpię. Sprężam się tylko jakby jakiś droższy był do upłynnienia. Paweł w zasadzie to mógłbyś sklep z zegarkami otworzyć 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Share this post Link to post Share on other sites
Paulus57 144405 #197 Posted December 15, 2024 3 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Paweł w zasadzie to mógłbyś sklep z zegarkami otworzyć On w zasadzie jest, tylko klienci nie wiedzą. 1 Share this post Link to post Share on other sites
jimmibaton 16044 #198 Posted December 22, 2024 Taki przyjechał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites
Laponek 1757 #199 Posted February 2, 2025 Był niebieski tutaj pokazywany, teraz czas na mój zielony. Bardzo ciężko pokazać na zdjęciu, że on naprawdę jest zielony:) 8 Share this post Link to post Share on other sites