Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Masu

Konkurs fotograficzny Grudzień "W domowym zaciszu"- GŁOSOWANIE

W domowym zaciszu  

79 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

A oto wyniki!

1. miejsce - Waldzior - 10 punktów

2. miejsce - Piotoman - 6 punktów

3. miejsce - Olciakk - 4 punkty

Gratulujemy i zapraszamy do dyskusji! :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O motyla noga, jednym głosem  :)

Nie spodziewałem się, że Casio może wygrać. 

;)

Dziękuję za głosy i gratuluję pozostałym ciekawych zdjęć i zegarków.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurcze, to już po wszystkim? Nie wiem kiedy ten czas zleciał... Serdeczne gratulacje zwycięzcom, walka była zacięta! 

Spodobało mi się wiele zdjęć, ale tym razem postanowiłam być twarda i wybrać to o najlepszym klimacie, pasującym do tytułu. I tak oto mogą głos poleciał do kolegi @Żaki-Czan, którego zdjęcie było niezwykle ciepłe i kojarzace się z zimowym wieczorem w przytulnej chatce, wśród zimowej zawieruchy:) Choć nie sposób też nie docenić pomysłów Piotomana, Enkila (tu było prawdziwe domowe zacisze;)🙃) czy Olciakk. Edycja pełna naprawdę ciekawych kadrów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D

Dzięki za docenienie pomysłu. Technicznie niestety kiepsko, światła nie miałem a sztuczne nie wyszło dobrze. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie za głosy. Gratulacje dla zwycięzcy 👏 oraz dla wszystkich, którzy w przedświątecznym okresie znaleźli czas na zrobienie fotki.

No i wyjątkowe podziękowania dla mojej córki, za użyczenie domku dla lalek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Debiut nie wypadł tak źle jak się obawiałem :) Dziękuję wszystkim za głosy. Mój głos poleciał do kolegi @Piotoman za kreatywność w nawiązaniu do tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowicie zacięty konkurs, czekamy na styczeń 🙂 gratulacje dla  wszystkich uczestników i tych którzy znaleźli się na podium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje dla wszystkich uczestników grudniowej edycji 💐 Drugie miejsce w tym przypadku = się książka !  Piotoman, proszę o dane do paczkomatu do wysyłki czyli:  nr tel., adres email i Nr paczkomatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Waldzior napisał(-a):

Nie spodziewałem się, że Casio może wygrać. 

A ja tak🙂

Gratulacje dla wszystkich uczestników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje dla laureatów. Podobało mi się kilka zdjęć, ostatecznie zagłosowałem na @Żaki-Czan - fajny klimat i dobra lektura (czytałem w trakcie Mundialu 2002 - Moskwa lat 30. i Piłat super, ale diabły, koty i czarownice trochę mnie nużyły...), choć nadal nie jestem pewien, co to za zegarek ;) (Vratislavia?). @Gio - dopieszczona praca, a @SzefSzefow - ascetyczna, katalogowa kompozycja z szokująco mocnym bohaterem.

Ja mogę się co najwyżej wytłumaczyć - szybko opracowałem dwie koncepcje i wybrałem zegarek: domowe zacisze to dla mnie przede wszystkim czas poświęcony dzieciom. Zrobiłem kilkadziesiąt nieudanych ujęć w dwóch wersjach - przy lekturze lub zabawie. W tej drugiej wersji chciałem ująć rozgardiasz, jaki często (zazwyczaj) przy tym panuje, do tego dać ciepłe światło - ale sam zegarek miał być doświetlony telefonem. Tyle tylko, że okazał się on potrzebny do uruchomienia aplikacji Lego Duplo i ostatecznie nie mogłem go wykorzystać. Wyszło więc kompletnie nijakie, zbyt ciemne zdjęcie, które wysłałem w akcie rezygnacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi