Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Dnlaie napisał(-a):

IMG_20251002_091710.jpg

3 godziny temu, Dnlaie napisał(-a):

1759418576390.jpg

Jestem fanem Explorera, ale jak patrzę na te zdjęcia, to staję się również coraz większym fanem DJ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, nav napisał(-a):

Jestem fanem Explorera, ale jak patrzę na te zdjęcia, to staję się również coraz większym fanem DJ :D

Na szczęście masz Explorera :D

*oba kozackie i oba uwielbiam / nie myślę o pozbyciu żadnego z nich, bo doskonale się uzupełniają (dobrze mi z nimi i póki co - podstawiłbym tu znak równości / ale gdybym musiał się któregoś pozbyć - chyba byłby to DJ / więc ciesz się jeszcze bardziej ; )

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Dnlaie napisał(-a):

Na szczęście masz Explorera :D

*oba kozackie i oba uwielbiam / nie myślę o pozbyciu żadnego z nich, bo doskonale się uzupełniają (dobrze mi z nimi i póki co - podstawiłbym tu znak równości / ale gdybym musiał się któregoś pozbyć - chyba byłby to DJ / więc ciesz się jeszcze bardziej ; )

Fakt, Exp bardzo mi "siadł", nie miałem jeszcze zegarka z którego byłbym tak zadowolony, to po prostu bardzo porzadnie wykonany, prosty zegarek, często takie rozwiązania są najlepsze. (DJ z datą i cyklopem, też bym przebolał ;) ) Ta jasna wersja bardzo mi się podoba, może kiedyś się skuszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, nav napisał(-a):

Fakt, Exp bardzo mi "siadł", nie miałem jeszcze zegarka z którego byłbym tak zadowolony, to po prostu bardzo porzadnie wykonany, prosty zegarek, często takie rozwiązania są najlepsze. (DJ z datą i cyklopem, też bym przebolał ;) ) Ta jasna wersja bardzo mi się podoba, może kiedyś się skuszę.

W przypadku DJ - jasna wersja, była jedyną którą brałem pod uwagę

Teraz mam dwa zegarki (z czarną i jasną tarczą / z datą i bez) 

Aktualnie DJ cieszy jakby bardziej, ale zapewne dlatego - że jest nowszy w 'kolekcji' (natomiast fakt, że mimo tego - Ex pozostaje faworytem, może potwierdzać jego fenomen)

*z resztą, na podstawie zdjęć - miałem podobne wrażenia (DJ bardzo mi się podobał / ale Ex zachwycał jeszcze bardziej...ten jego wyrazisty kontrast i charakter!)

*poza tym, szczotkowane powierzchnie - sprawiają wrażenie jakby 'lepiej wykonanego' / a zwężana bransoleta powoduje, że jest chyba jeszcze wygodniejszy i lepiej się układa (choć przez pierwszy tydzień 'miodowy' wydawało mi się, że jest dokładnie na odwrót)

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, pk_kamil napisał(-a):

Mam gdzieś pierwsze wydanie tej książki🥰

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, paul221 napisał(-a):

Mam gdzieś pierwsze wydanie tej książki🥰

20250929_233531.thumb.jpg.695168dd4e46e440fdd526d53547f40e.jpg

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź