Autor1984 11955 #2501 Posted October 2 17 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 53523 #2502 Posted October 2 21 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 53523 #2503 Posted October 2 17 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
nav 9682 #2505 Posted October 2 11 godzin temu, Dnlaie napisał(-a): 3 godziny temu, Dnlaie napisał(-a): Jestem fanem Explorera, ale jak patrzę na te zdjęcia, to staję się również coraz większym fanem DJ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 53523 #2506 Posted October 2 3 minuty temu, nav napisał(-a): Jestem fanem Explorera, ale jak patrzę na te zdjęcia, to staję się również coraz większym fanem DJ Na szczęście masz Explorera *oba kozackie i oba uwielbiam / nie myślę o pozbyciu żadnego z nich, bo doskonale się uzupełniają (dobrze mi z nimi i póki co - podstawiłbym tu znak równości / ale gdybym musiał się któregoś pozbyć - chyba byłby to DJ / więc ciesz się jeszcze bardziej ; ) 2 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
nav 9682 #2507 Posted October 2 3 minuty temu, Dnlaie napisał(-a): Na szczęście masz Explorera *oba kozackie i oba uwielbiam / nie myślę o pozbyciu żadnego z nich, bo doskonale się uzupełniają (dobrze mi z nimi i póki co - podstawiłbym tu znak równości / ale gdybym musiał się któregoś pozbyć - chyba byłby to DJ / więc ciesz się jeszcze bardziej ; ) Fakt, Exp bardzo mi "siadł", nie miałem jeszcze zegarka z którego byłbym tak zadowolony, to po prostu bardzo porzadnie wykonany, prosty zegarek, często takie rozwiązania są najlepsze. (DJ z datą i cyklopem, też bym przebolał ) Ta jasna wersja bardzo mi się podoba, może kiedyś się skuszę. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dnlaie 53523 #2508 Posted October 2 11 minut temu, nav napisał(-a): Fakt, Exp bardzo mi "siadł", nie miałem jeszcze zegarka z którego byłbym tak zadowolony, to po prostu bardzo porzadnie wykonany, prosty zegarek, często takie rozwiązania są najlepsze. (DJ z datą i cyklopem, też bym przebolał ) Ta jasna wersja bardzo mi się podoba, może kiedyś się skuszę. W przypadku DJ - jasna wersja, była jedyną którą brałem pod uwagę Teraz mam dwa zegarki (z czarną i jasną tarczą / z datą i bez) Aktualnie DJ cieszy jakby bardziej, ale zapewne dlatego - że jest nowszy w 'kolekcji' (natomiast fakt, że mimo tego - Ex pozostaje faworytem, może potwierdzać jego fenomen) *z resztą, na podstawie zdjęć - miałem podobne wrażenia (DJ bardzo mi się podobał / ale Ex zachwycał jeszcze bardziej...ten jego wyrazisty kontrast i charakter!) *poza tym, szczotkowane powierzchnie - sprawiają wrażenie jakby 'lepiej wykonanego' / a zwężana bransoleta powoduje, że jest chyba jeszcze wygodniejszy i lepiej się układa (choć przez pierwszy tydzień 'miodowy' wydawało mi się, że jest dokładnie na odwrót) 1 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Share this post Link to post Share on other sites
Teufel26 25205 #2510 Posted October 3 To już cztery miesiące w nowej pracy i zauważyłem, że coraz częściej piję latte macchiato To pozytywny aspekt tej zmiany, espresso jest nadal moim ulubionym napojem, jednak coraz częściej mam czas spokojnie wypić kawę, cieszyć się jej każdym łykiem. Dziś mam wolne i nawet nie myślę żeby odpalać komputer, spałem do 8.30, jednak można Miłego piątku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
Encanto 601 #2513 Posted October 3 Popołudniowa kawka przed urlopowa 😀 15 Share this post Link to post Share on other sites
Teufel26 25205 #2515 Posted October 4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Share this post Link to post Share on other sites
meeehau 2909 #2517 Posted October 4 Gift dla żony 12 Share this post Link to post Share on other sites
pk_kamil 7277 #2518 Posted October 4 mała czarna i Kwasożłopy;):) 15 Czas zmienia perspektywę Share this post Link to post Share on other sites
paul221 40658 #2520 Posted October 5 23 godziny temu, pk_kamil napisał(-a): Mam gdzieś pierwsze wydanie tej książki🥰 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 74268 #2521 Posted October 5 Fajne ujęcie "kawowe" RZE Diamond White Aspirare na dość fikuśnym pasku. Fotka: J. Caparas. 9 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites
pk_kamil 7277 #2522 Posted October 5 2 godziny temu, paul221 napisał(-a): Mam gdzieś pierwsze wydanie tej książki🥰 3 Czas zmienia perspektywę Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 47063 #2524 Posted October 7 13 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 47063 #2525 Posted October 8 11 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites