Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Okazje zakupu China watch

Rekomendowane odpowiedzi

Pisałem o tym jakiś czas temu - mniej więcej od sierpnia (albo i końcówki lipca) monety przestały działać. Pokazuje zniżkę np. 50%, a po wrzuceniu do koszyka nalicza max z 5%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, GrzesiekW napisał(-a):

Pisałem o tym jakiś czas temu - mniej więcej od sierpnia (albo i końcówki lipca) monety przestały działać. Pokazuje zniżkę np. 50%, a po wrzuceniu do koszyka nalicza max z 5%.

Mi zawsze zaliczało tyle ile trzeba. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Ty Pawle masz kartę stałego klienta VIP, stąd pełny dostęp do zniżek😉🤣

Edytowane przez tofiks_th

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, GrzesiekW napisał(-a):

Spróbuj zamiast wrzucać do koszyka kliknąć kup teraz. Zauważyłem, że wtedy działa pełna zniżka. Choć obecnie te zniżki yo jakaś porażka. Może od 19.08 będzie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mieczus napisał(-a):

Spróbuj zamiast wrzucać do koszyka kliknąć kup teraz. Zauważyłem, że wtedy działa pełna zniżka. Choć obecnie te zniżki yo jakaś porażka. Może od 19.08 będzie lepiej.

Trzeba cierpliwie łowić. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, mieczus napisał(-a):

Nie ma znaczenia, sytuacja dokładnie taka sama.

11 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

A kiedy ostatnio kupowałeś? Mi do niedawna też liczyło poprawnie, sypnęło się jakoś z początkiem sierpnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, GrzesiekW napisał(-a):

Nie ma znaczenia, sytuacja dokładnie taka sama.

A kiedy ostatnio kupowałeś? Mi do niedawna też liczyło poprawnie, sypnęło się jakoś z początkiem sierpnia.

7 sierpnia. 

https://pl.aliexpress.com/item/1005007027679573.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.36991c244ibEWr&gatewayAdapt=glo2pol 

Zniżka 60%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie,

jakieś okazje macie upatrzone na startujące od północy dni "powrotu do szkoły" 🤣

@Paulus57 Ty tam napewno już koszyk przebrany :P,

@Hoffhoffski Ty też sypałeś okazjami zawsze ;)

Podzielcie się za co oczywiście z góry dzięki 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tę listę to już widziałem ;).....to lista co poprostu chcesz. Bardzej chodziło mi o okazje jakieś, coś co da się urwać cenę zniżkami.

Z Twojej listy to ....kostki Baltany jeszcze nie masz .....w szoku jetem :P, ten prostokątny Farasute, to coś wiecej wiesz o firmie/nim czy tylko chęć przymierzenia?

Sugessa "łososiowatego" też mam na oku, choć w wydaniu niebieskim i chyba go przytulę teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@niuti, nie planuję żadnych zakupów zegarkowych podczas tej akcji, ale jeżeli coś mi się rzuci w oczy albo podpatrzę w innych miejscach coś ciekawego to zapodam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, niuti napisał(-a):

A tę listę to już widziałem ;).....to lista co poprostu chcesz. Bardzej chodziło mi o okazje jakieś, coś co da się urwać cenę zniżkami.

Z Twojej listy to ....kostki Baltany jeszcze nie masz .....w szoku jetem :P, ten prostokątny Farasute, to coś wiecej wiesz o firmie/nim czy tylko chęć przymierzenia?

Sugessa "łososiowatego" też mam na oku, choć w wydaniu niebieskim i chyba go przytulę teraz.

Ja niczego nie planuję z chińczyków, kupuję jak są z mojej długiej listy w okazjach z dużymi zniżkami za punkty i wtedy łapię okazję. Np. dwa tygodnie temu złapałem Aesopa Tourbillon ze zniżką 60%. Wyszło na bransolecie za niecałe 150 USD. Takie ceny mnie przekonują do zakupów. :) 

W koszyku mam obecnie ponad 60 zegarków i obserwuję co w trawie piszczy. Regularnie zbieram monety na Ali i mam ich spory zapas, więc jak się coś pojawia to łaps. ;) 

Farasute nie znam, ale wyglądają solidnie a ten homarek to rzadkość. Nawiązuje mocno, ale nie jest w 100% kopią Rolexa Prince z lat 30. ub. wieku. 

s-l1600.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kody zniżkowe i progi zakupowe, które powinny obowiązywać u nas od północy:

$2 za $19 (8 zł za 75 zł): BSPL02, PLAF02
$6 za $49 (25 zł za 200 zł): BSPL06, PLAF06
$12 za $89 (50 zł za 360 zł): BSPL12, PLAF12
$20 za $149 (80 zł za 600 zł): BSPL20, PLAF20
$40 za $269 (160 zł za 1100 zł): BSPL40, PLAF40
$80 za $449 (320 zł za 1800 zł): BSPL80, PLAF80

W aplikacji można odbierać i przypisywać do konta te pierwsze.

Edytowane przez Hoffhoffski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Ja niczego nie planuję z chińczyków, kupuję jak są z mojej długiej listy w okazjach z dużymi zniżkami za punkty i wtedy łapię okazję. Np. dwa tygodnie temu złapałem Aesopa Tourbillon ze zniżką 60%. Wyszło na bransolecie za niecałe 150 USD. Takie ceny mnie przekonują do zakupów.

No to gratulacje, ładny strzał. 

Myslałem, że kupujesz na okazjach choć z nimi to różnie.....bo słyszałem czy tez raczej czytałem, że okazje to ściema i ceny parę dni przed do góry. Choć tego nie potwierdzam, bo nie pamiętam cen koszykowych, a screenów nie mam. 

Myślę, że raczej są stałe +- 10 usd....patrząc przez pryzmat np. SM GMT którego zwróciłem a który kosztował 349 a teraz widzę SM reklamuje się z ceną ~354 na dni szkoły. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, niuti napisał(-a):

No to gratulacje, ładny strzał. 

Myslałem, że kupujesz na okazjach choć z nimi to różnie.....bo słyszałem czy tez raczej czytałem, że okazje to ściema i ceny parę dni przed do góry. Choć tego nie potwierdzam, bo nie pamiętam cen koszykowych, a screenów nie mam. 

Myślę, że raczej są stałe +- 10 usd....patrząc przez pryzmat np. SM GMT którego zwróciłem a który kosztował 349 a teraz widzę SM reklamuje się z ceną ~354 na dni szkoły. 

Niestety nie należy oczekiwać, że sprzedawcy z Chin zapomną o swoim interesie. Te wszystkie promocje to rodzaj przynęt, tylko uważna i systematyczna obserwacja pozwala nam,  nabywcom, łapania prawdziwych okazji a nie wchodzenia do pułapek. To rodzaj gry, której zwycięzcą zostanie sprytniejszy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś słabe te obniżki,skusiłem się jedynie na Tandorio pilota na nh35 za 150zl,reszta na co byłem chętny była tańsza dwa tygodnie temu bez obniżek i wodotryskow 

Z ostatniej chwili wzialem jeszcze sea gulla za 321zl i na jakiś czas daje sobie spokój 

20240820_101600.jpg

Edytowane przez jarek08s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, nh35 napisał(-a):

Owszem podpucha

Z żalu klikłem se casisena 62mas na bransie  z kodem wyszedł 195 zł. 

Edytowane przez tofiks_th

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, tofiks_th napisał(-a):

Z żalu klikłem se casisena 62mas na bransie  z kodem wyszedł 195 zł. 

Lepiej dołożyć do Steeldive-a. 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, tomaliusz napisał(-a):

Lepiej dołożyć do Steeldive-a. 😅

Z tego co kojarzę to ten Steeldive ma wypukłe i wystające szkiełko, nie lubię takich. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, tofiks_th napisał(-a):

Z tego co kojarzę to ten Steeldive ma wypukłe i wystające szkiełko, nie lubię takich. 

Tak ma ... i jest rewelacyjne! :D 

spacer.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak ma ... i jest rewelacyjne!  
IMG_20240304_104618.thumb.jpg.85ce69852c56a63eea2760fd957f16da.jpg

Rzeczywiście, wygląda świetnie.

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, nh35 napisał(-a):

No Panowie, ma ktoś coś ciekawego w monetach?

Ni ma 😟 

A jak coś się znajdzie to nie odlicza monet 😅 

Chyba że same monety a wyłączyć wszystkie kody automatyczne urzędnika Ali to może więcej naliczy 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi