TomG80 9270 #26 Napisano 1 Sierpnia 2023 Parę fotek porównawczych, aby zainteresowani mogli ocenić czytelność wyświetlaczy pod różnymi kątami. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matheews 14 #27 Napisano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 30.07.2023 o 15:27, Chefren napisał(-a): I jakie wrażenia po kilku dniach użytkowania? W skrócie, czytelność w porządku, wygoda na wysokim poziomie na moim nadgarstku, synchronizacja działa, z wyglądu mi się podoba, materiały przyjemne w dotyku... nie mam jakichś zastrzeżeń, moim zdaniem to dobry wyrób (wbrew wielu opiniom) Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez matheews uzupełnienie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chefren 540 #28 Napisano 3 Sierpnia 2023 A możesz wrzucić foto nadgarstkowe? Ciekawy jestem tego zegarka i chyba się wybiorę w weekend obejrzeć go na żywo. Podoba mi się ten z pomarańczowymi akcentami, tylko ten negatyw... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chefren 540 #29 Napisano 30 Sierpnia 2023 Chyba nie schodzą, bo cena już idzie w dół https://happytime.com.pl/zegarki_meskie/casio/promocje_casio/zegarek-casio-gw-9500-1a4er.html?TIMEX&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=c664e580-33d5-734b-37bc-523a1e3ae9dd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 239 #30 Napisano 25 Listopada 2023 No mnie nie przypadł do gustu taki bez emocji miałem okazję na żywo oglądać to lepsze wrażenie robi gw9400 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9270 #31 Napisano 15 Marca 2024 Niebawem będzie u mnie takie porównanie, premiera w poniedziałek 18.03. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 61435 #32 Napisano 15 Marca 2024 Stawiam na tego z lewej... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9270 #33 Napisano 16 Marca 2024 21 godzin temu, petruss napisał(-a): Stawiam na tego z lewej... Okazuje się, że nie jest to takie jednoznaczne. 😊 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I_G_I 28 #34 Napisano 2 Kwietnia 2024 Witam Wszystkich..... ....tak na początek, większość zaczyna od "jestem tu nowy".... a ja bym tak z innego końca, jestem tu, bo, po prostu od dziecka "sikory" to była i jest moja bajka....użytkownicy mający "datę urodzenia" przed 196....?... (to taki punkt czasowy, się nie gniewajcie młodsi?)... mają chyba trochę inny obraz świata/ "sikorów", pamiętacie takie "cuda" jak Casio z grami....ktoś pamięta??...to były takie "autka co się ścigały"...no i tak to sobie czas uciekał....aż tu nagle, bo czemu nie,...zupełnie mnie zaćmiło i zamiast trzymać się.....no właśnie... to ja... i tu "puryści" G-SHOCK-owi od czci i wiary mnie.....ale ja jednak będę swojego zdania bronił.... .....zapomniałem o "kaziu"...jakieś tajmexy mnie zauroczyły....czy też inne "fspanjałe" (tak, ma być "fspanjałe")....marki (dobrze, że nie Andrzeje...miał być uśmiech ale nie wiem gdzie jest na klawiaturze...wiecie, lata robią swoje...)... ...ale wracajmy do tematu...MAM!!!!!!!!!!!!, ...KUPIŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... ....TO MÓJ PIERWSZY DŻISZOK!!!!!!! I TAK, JEST TO GW-9500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....jest zielony i podobno wygląda jak PROTREK???........I WCALE MI TO NIE PRZESZKADZA!!!!!!!!!!!!!!!.....jak wspomniałem PURYŚCI mi nie wybaczą ale mnie....no własnie(choć szanuję purystów i pozdrawiam fest!!!!!!!!!!)...... .....teraz czas na tłumaczenie się z tego, czemu właśnie ten "sikor" mnie zachwycił.....(purystom proponuję przerwę na kawę/fajkę?).... .....to może od początku, jakoś nigdy nie miałem przekonania do...."przeładowanych" wyświetlaczy....wiecie, jakieś dziwne "kółeczka", ekran podzielony na........itd, itp...... .....aż tu nagle.....GW - 9500.......no BAJKA......CZYTELNE, PRZEJRZYSTE. OK, fakt, że w negatywie....ale to jest kwestia przyzwyczajenia się do no i dla mnie NIE MA SŁABYCH STRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....no po prostu MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no a to, że zawsze można się przyczepić do wszystkiego i krytykować.....dajcie się staremu chłopowi nacieszyć z tego co kupił, pewnie i tak nie zdąży akumulatora wymienić.............. ........................POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZDROWIA ŻYCZĘ......................................... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 66168 #35 Napisano 3 Kwietnia 2024 7 godzin temu, I_G_I napisał(-a): Witam Wszystkich..... ....tak na początek, większość zaczyna od "jestem tu nowy".... a ja bym tak z innego końca, jestem tu, bo, po prostu od dziecka "sikory" to była i jest moja bajka....użytkownicy mający "datę urodzenia" przed 196....?... (to taki punkt czasowy, się nie gniewajcie młodsi?)... mają chyba trochę inny obraz świata/ "sikorów", pamiętacie takie "cuda" jak Casio z grami....ktoś pamięta??...to były takie "autka co się ścigały"...no i tak to sobie czas uciekał....aż tu nagle, bo czemu nie,...zupełnie mnie zaćmiło i zamiast trzymać się.....no właśnie... to ja... i tu "puryści" G-SHOCK-owi od czci i wiary mnie.....ale ja jednak będę swojego zdania bronił.... .....zapomniałem o "kaziu"...jakieś tajmexy mnie zauroczyły....czy też inne "fspanjałe" (tak, ma być "fspanjałe")....marki (dobrze, że nie Andrzeje...miał być uśmiech ale nie wiem gdzie jest na klawiaturze...wiecie, lata robią swoje...)... ...ale wracajmy do tematu...MAM!!!!!!!!!!!!, ...KUPIŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... ....TO MÓJ PIERWSZY DŻISZOK!!!!!!! I TAK, JEST TO GW-9500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....jest zielony i podobno wygląda jak PROTREK???........I WCALE MI TO NIE PRZESZKADZA!!!!!!!!!!!!!!!.....jak wspomniałem PURYŚCI mi nie wybaczą ale mnie....no własnie(choć szanuję purystów i pozdrawiam fest!!!!!!!!!!)...... .....teraz czas na tłumaczenie się z tego, czemu właśnie ten "sikor" mnie zachwycił.....(purystom proponuję przerwę na kawę/fajkę?).... .....to może od początku, jakoś nigdy nie miałem przekonania do...."przeładowanych" wyświetlaczy....wiecie, jakieś dziwne "kółeczka", ekran podzielony na........itd, itp...... .....aż tu nagle.....GW - 9500.......no BAJKA......CZYTELNE, PRZEJRZYSTE. OK, fakt, że w negatywie....ale to jest kwestia przyzwyczajenia się do no i dla mnie NIE MA SŁABYCH STRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....no po prostu MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no a to, że zawsze można się przyczepić do wszystkiego i krytykować.....dajcie się staremu chłopowi nacieszyć z tego co kupił, pewnie i tak nie zdąży akumulatora wymienić.............. ........................POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZDROWIA ŻYCZĘ......................................... Daj jakieś zdjęcie 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 21095 #36 Napisano 3 Kwietnia 2024 10 godzin temu, I_G_I napisał(-a): jest zielony i podobno wygląda jak PROTREK??? A to jakaś wada jest? Ja lubię Protreki😜 Właśnie, wrzuć zdjęcie - pochwal się nowym zakupem 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 66168 #37 Napisano 3 Kwietnia 2024 Godzinę temu, mariusz9a napisał(-a): A to jakaś wada jest? Ja lubię Protreki😜 Właśnie, wrzuć zdjęcie - pochwal się nowym zakupem 🙂 No właśnie, bez zdjęcia się nie liczy 🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I_G_I 28 #38 Napisano 5 Kwietnia 2024 Witam ponownie.... .....no dobra, przekonaliście mnie😊, wysyłam kilka fotek... ...a protreki też mi się podobają...👍 Pozdrawiam Wszystkich....!!!! 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2264 #39 Napisano 6 Kwietnia 2024 W dniu 2.04.2024 o 22:02, I_G_I napisał(-a): Witam Wszystkich..... ....tak na początek, większość zaczyna od "jestem tu nowy".... a ja bym tak z innego końca, jestem tu, bo, po prostu od dziecka "sikory" to była i jest moja bajka....użytkownicy mający "datę urodzenia" przed 196....?... (to taki punkt czasowy, się nie gniewajcie młodsi?)... mają chyba trochę inny obraz świata/ "sikorów", pamiętacie takie "cuda" jak Casio z grami....ktoś pamięta??...to były takie "autka co się ścigały"...no i tak to sobie czas uciekał....aż tu nagle, bo czemu nie,...zupełnie mnie zaćmiło i zamiast trzymać się.....no właśnie... to ja... i tu "puryści" G-SHOCK-owi od czci i wiary mnie.....ale ja jednak będę swojego zdania bronił.... .....zapomniałem o "kaziu"...jakieś tajmexy mnie zauroczyły....czy też inne "fspanjałe" (tak, ma być "fspanjałe")....marki (dobrze, że nie Andrzeje...miał być uśmiech ale nie wiem gdzie jest na klawiaturze...wiecie, lata robią swoje...)... ...ale wracajmy do tematu...MAM!!!!!!!!!!!!, ...KUPIŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... ....TO MÓJ PIERWSZY DŻISZOK!!!!!!! I TAK, JEST TO GW-9500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....jest zielony i podobno wygląda jak PROTREK???........I WCALE MI TO NIE PRZESZKADZA!!!!!!!!!!!!!!!.....jak wspomniałem PURYŚCI mi nie wybaczą ale mnie....no własnie(choć szanuję purystów i pozdrawiam fest!!!!!!!!!!)...... .....teraz czas na tłumaczenie się z tego, czemu właśnie ten "sikor" mnie zachwycił.....(purystom proponuję przerwę na kawę/fajkę?).... .....to może od początku, jakoś nigdy nie miałem przekonania do...."przeładowanych" wyświetlaczy....wiecie, jakieś dziwne "kółeczka", ekran podzielony na........itd, itp...... .....aż tu nagle.....GW - 9500.......no BAJKA......CZYTELNE, PRZEJRZYSTE. OK, fakt, że w negatywie....ale to jest kwestia przyzwyczajenia się do no i dla mnie NIE MA SŁABYCH STRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....no po prostu MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no a to, że zawsze można się przyczepić do wszystkiego i krytykować.....dajcie się staremu chłopowi nacieszyć z tego co kupił, pewnie i tak nie zdąży akumulatora wymienić.............. ........................POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZDROWIA ŻYCZĘ......................................... błagam, formatuj jakoś normalnie ten tekst. Casio z grami, najlepiej w stanie NOS jest wysoko cenione przez kolekcjonerów i ceny na ebay są srogie całkiem. A GW-9500 jest coraz bardziej doceniany wśród miłośników G-Shocków z tego co widzę po grupach G-Shockowych jak już pierwsze negatywne podejście do nowości opadło. Bo zawsze zmiana w naturze ludzkiej nie jest prostą sprawą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I_G_I 28 #40 Napisano 7 Kwietnia 2024 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I_G_I 28 #41 Napisano 8 Kwietnia 2024 W dniu 6.04.2024 o 12:03, Admof napisał(-a): błagam, formatuj jakoś normalnie ten tekst. Casio z grami, najlepiej w stanie NOS jest wysoko cenione przez kolekcjonerów i ceny na ebay są srogie całkiem. A GW-9500 jest coraz bardziej doceniany wśród miłośników G-Shocków z tego co widzę po grupach G-Shockowych jak już pierwsze negatywne podejście do nowości opadło. Bo zawsze zmiana w naturze ludzkiej nie jest prostą sprawą. nikogo nie chciałem urazić formą mojego pisania, ot po prostu jakoś tak wolę (?), jeżeli ktoś poczuł się dotknięty - przepraszam....😐... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4305 #42 Napisano 19 Września 2024 Miałem zapytać tutaj o wasze opinie i chyba jednak poprosze dajcie znać użytkownicy jak tam po czasie pewnym noszenia - czy dalej jest taki fuj, brzydal i ochydek ? Czy jednak jak z wieloma autami na początku ble, a potem jednak już nam sie trochę podoba Szukałem sobie nowej inspiracji i ta przeglądałem GBD-H1000 i GDB-H2000 i właśnie GW-9500 i jednak ta cyfrowość w GBD to nie dla mnie. Wszedłem tutaj poczytać czy warto się ustawiać w strone GW-9500 i jakoś ... nie wiem niby fajne to takie, wyświetlacz a jednak bebechy jakby romkowe bez konieczności łączenia z telefonem. No i sam nie wiem - liczę tutaj na wasze doświadczenia. Szkoda, że nie zrobili zielonego na pozytywie tak swoją drogą ... 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4305 #43 Napisano 27 Listopada (edytowane) Wszedłem zapytać czy ktoś z was widział na żywo albo może ma wersję brązowa a tu widzę mój własny post prawie rok przed zakupem MRY 🙂 Wracając jednak do tematu, czy ktoś widział tego na żywo albo może.ma i się wypowie ? 🙂 GW-9502KJ-8JR Drugi swoją drogą też fajny .. GW-9501KJ-8JR Edytowane 27 Listopada przez G-szok 2 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach