Krzyzol 4 #2801 Napisano 12 Lutego 2009 Tryton, gdzie na pierwszym zdjęciu jest Rolls? Ten z drugiego - 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #2802 Napisano 12 Lutego 2009 A możesz coś powiedzieć o szczegółach? Chodzi o fabrycznie nowe RR Phantomy? Takie przerabia? Bo wg mojego stanu wiedzy są dwie wersje "fabryczne" dłuższa i krótsza. I to właśnie ta dłuższa się lepiej sprzedaje w Chinach. Myślę, że RR ma własne biuro konstrukcyjne, mimo że właścicielem jest oczywiście BMW. Przerabia to zle slowo. Zmienia istniejaca konstrukcje tzn jeszcze taki nie wyjechal z lini produkcyjnej. Z tego co zrozumialem chodzi wlasnie o ta dluzsza wersje. Maja ja skrocic kilka centrymetrow. A ja chciałbym takiego Rolls'a Chyba sobie wrzuce to zdjecie na tapete 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2803 Napisano 12 Lutego 2009 Rolls royce i prostytutka? Nieeee... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2804 Napisano 12 Lutego 2009 Rolls royce i prostytutka? Nieeee...Od razu prostytutka! Modelka!Tyle że jak dla mnie to brzydkawa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2805 Napisano 12 Lutego 2009 W każdym razie ten styl jest nieporozumieniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #2806 Napisano 13 Lutego 2009 No ale o so chozi ? Krzyzol chciałbym Rollsa z drugiego zdjęcia, a z pierwszego szofera. Panowie powtarzam jeszcze raz ta pani to szofer a nie ... Taki szofer to dobra sprawa, bardzo małe prawdopodobieństwo otrzymania mandatu, no chyba ze policjantem bedzie kobieta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #2807 Napisano 19 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #2808 Napisano 19 Lutego 2009 Nowa Pabieda?? Spoko Może i nowa Warszawa będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #2809 Napisano 19 Lutego 2009 Nie nowa, tylko przerobiona stara 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2810 Napisano 19 Lutego 2009 Zrobiona naprawde nieżle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2811 Napisano 19 Lutego 2009 babym się do tego wsiąść ale wygląda naprawdę świetnie.choć felgi bym dal inne... I tyl wymaga dopracowania wg. mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #2812 Napisano 19 Lutego 2009 Nie nowa, tylko przerobiona stara No nie gadaj nie wierzę żeby był w niej jakiś element seryjny. Nawet płyta podłogowa jest pewnie przerobiona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2813 Napisano 24 Lutego 2009 co panowie sądzicie o polączeniu bialego lakieru z czarnymi felgami? dla mnie bomba! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotylozaur 2 #2814 Napisano 24 Lutego 2009 Jestem jak najbardziej za, chociaż w PL trudno przekonać kogoś do białego koloru...wszystko przez firmówki. Dla mnie najlepiej wyglądające auto w bieli 0 Spacelovematic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2815 Napisano 24 Lutego 2009 Kortylozaur, auto pyszne ale pewnie koszmarnie drogie i nie ustaloby się 10 miinut na parkingu tu smaczek: Lambo Murcielago (chyba Lp640) contra... Supra. http://www.youtube.com/watch?v=RM1sGPwVSrU wlączcie dźwięk Ta supra ma ponad 1100 KM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotylozaur 2 #2816 Napisano 24 Lutego 2009 No ja nie wiem, czy którekolwiek z aut wymienionych przez Ciebie miałoby szanse na polskich parkingach, ale takim czymś się jeździ a nie parkuje chociaż czy miałby szanse na polskich drogach ... no i jeszcze apropo nicka to kotylozaur a to moje marzenie... specjalnie dla klubowiczów w takiej oto wersji krótki opis: "n cooperation with the Swiss watchmaker IWC Schaffhausen, Mercedes-AMG has developed an exclusive model known as the CLS 55 AMG ?IWC Ingenieur?. Only 55 units of the unique four-door coupe will be produced." Mi wystarczyłaby jakakolwiek cls'ka, nawet nie musi być AMG 0 Spacelovematic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2817 Napisano 24 Lutego 2009 lmao, faktycznie kotylozaur! sorry! a tak myślalem, dlaczego kortyzol, przecież to taki wredny hormon... A moim marzeniem o dziwo także jest CLS... fantastyczny wóz o niepowtarzalnym stylu. Ale koniecznie z pneumatycznym zawieszeniem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotylozaur 2 #2818 Napisano 24 Lutego 2009 Genialna jest "recenzja" Clarksona w Top Gear... auto jest boskie, jak je pierwszy raz na Autobahnie zobaczyłem to nie mogłem uwierzyć, że coś takiego Mercedes wyprodukował. Ostatnio coraz więcej ich widuję i trochę autko traci na unikalności, ale zanim będzie mnie na takie stać to raczej obecne cls'ki będą podchodzić pod zabytki. Nie należy zapominać, że Brabus zrobił z tego radiowóz, więc jakby na to nie patrzeć autko niebieskich Co do pneumatyki w Mercedesach to nasłuchałem się przeciwstawnych sobie opinii, ponieważ nie dane mi było spróbować nie powiem, czy koniecznie z pneumatycznym, bez też bym wziął Hormon może i wredny, ale mi się wydaje, że niedoceniany i lata uprzedzeń robią swoje 0 Spacelovematic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #2819 Napisano 24 Lutego 2009 bylo o tym clsie z rok temu;p 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wnQnjvq #2820 Napisano 28 Lutego 2009 Ktoś potrzebuje żarówkę do auta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2821 Napisano 26 Marca 2009 Gdyby Bóg był miłosierny i mielibyśmy jakimś cudem dobre drogi w Polsce od razu zakładam ten zestaw:Wygląda po prostu bosko.Tyle że obecnie 18 koła już mi dają w kość większy rozmiar zniszczy auto..A tu są 20 felgi i dodatkowo obniżony..Piękna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2822 Napisano 26 Marca 2009 Gdyby Bóg był miłosierny i mielibyśmy jakimś cudem dobre drogi w Polsce od razu zakładam ten zestaw:Po co od razu Bóg, wystarczy żeby naród nie byl stadem baranów glosującym na skorumpowanych i nieudolnych polityków. http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1588476,0,,mi...,wiadomosc.html Przetargu na wybór wykonawcy autostrady A2 z Łodzi do Warszawy nie da się rozstrzygnąć - stwierdziło Ministerstwo Infrastruktury i zerwało negocjacje.(...)Szanse na powstanie A2 między Łodzią a Warszawą na Euro 2012 są praktycznie zerowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.X 4 #2823 Napisano 26 Marca 2009 Gratuluje wytrzymałości, ja chciałem iść do kręgarza po 3.5h drodze Warszawa-Wrocław w a4 na gwincie i ''18. Ja właśnie rozważam, zakup auta nowego za jakiś czas, ale powoli zaczynam się zastanawiać nad wyborem, Myślę o A6 ewentualnie starsze s6, Honda type-r przedostatnia generacja, jak potanieje może mazda 3 mps, ewentualnie zostaje przy tym co mam almera n15 i swap na 2.0 i dłubanie do 250kuca, a jak już mi naprawdę odwali to kupie boxtera z us. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2824 Napisano 26 Marca 2009 Rozbieżność masz poważną... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #2825 Napisano 26 Marca 2009 A ja powoli chyba się będę szykował do zmiany swojej wysłużonej Celci na coś bardziej komfortowego, bo po wrocławskich dziurach jeździ się jak po klepisku. Chyba tylko Legnicka się nadaje do jakiejś tam sensownej jazdy, ale i tu można koło zgubić na studzience. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach