Gość Ambasador #5051 Napisano 8 Lutego 2011 To oglądajcie sobie "Moto ON" ze znawcą Prokopem na czele hehe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #5052 Napisano 8 Lutego 2011 sa ludzie ktorzy kupuja szmatlawce typu: "logo" Cholera muszę zrezygnować z prenumeraty.... Okazało się, że jestem idiotą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #5053 Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) Okazało się, że jestem idiotą wiesz polecam wallpaper, bo przynajmniejporzadne rzeczy tam reklamuja, a nie jakiesbadziewie. Edytowane 8 Lutego 2011 przez rusoholik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #5054 Napisano 8 Lutego 2011 Jak Cię mierzi to nie słuchaj, jak Ci się nie podoba to nie oglądaj. Musisz swoje żale wylewać na forum? Typowy Polaczek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #5055 Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) kolego wyzej - jestesmy w dziale "po godzinach" i tutajmozemy sobie swoje "zale" i inne pierdoly wylewac jesli urazilem Cie to przepraszam najmocniej p.s powiem wam cos: polacy nie potrafia dyskutowac, bo w pewnym momenciezaczynaja "bluzgi" leciec. nie ma u nas luzu. Edytowane 8 Lutego 2011 przez rusoholik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #5056 Napisano 8 Lutego 2011 BMW M6 VS Gallardo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #5057 Napisano 8 Lutego 2011 No to lepiej zrezygnuj Cholercia, przez Was muszę skasować 3 sezony Moto-On 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #5058 Napisano 8 Lutego 2011 Wolałbym auto kupić po takim teście w Top Gear, gdzie mam wszystko wyłożone (jak źle to źle, jak dobrze to dobrze, bez owijania w bawełnę) niż na próżno tracić czas na rozmowę z takim chłopkiem w salonie, który stał się "znawcą" motoryzacji z 2 miesiące, który potrafi tylko zachwalać i nic poza tym Dlaczego Polak nie może się nauczyć tego, że jak coś mu się nie podoba to niech nie komentuje. Przecież nawet średnio pojętego szympansa można tego nauczyć. Tyczy się to nie tylko tego tematu ale i wszystkich innych, również zegarków. Ale Polak musi wszędzie włożyć swoje 3 grosze, bo jakby tego nie zrobił to byłby chory. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #5059 Napisano 8 Lutego 2011 Właśnie. Nie wiem co się stało z tym społeczeństwem. Przed wojną ludzie w Polsce byli inni, z klasą. Pewnie komuna im wyprała mózgi. Smutne. No jasne Już Piłsudski mówił - że naród wspaniały tylko ludzie kur...y 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #5060 Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=poMm18Bu8bo Ambasador rzekł: Dlaczego Polak nie może się nauczyć tego, że jak coś mu się nie podoba to niech nie komentuje. no właśnie idąc Twoim tokiem myślenia to nie powinieneśkomentować moich komentarzy - bo przecież one Ci sięnie podobają. Sam sobie zaprzeczasz, dobry z Ciebiemateriał na dyktatora Edytowane 8 Lutego 2011 przez rusoholik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #5061 Napisano 8 Lutego 2011 Grosz do dyskusji o TG i Clarksonie. JC ma (wbrew wizerunkowi scenicznemu) dosc potezna wiedze o inzynierii i mechanice. Do tego potrafi skrytykowac Bentleya Continentala, a wychwalac Skode Roomster, czy Yeti, czy Fiata Multiple. Nie robi tego dlatego, ze Skoda wykupila reklame w BBC do konca roku, a Bentley nie. TG pracuje w nieco innych, niz polskie realiach. U nas dziennikarz dostaje od importera samochod i moze nim zrobic np maksymalnie 300 km, za kazdy nastepny placi z wlasnej kieszeni. Jesli napisze, ze jakies auto jest slabe i ogolnie do d*py, to nastepnym razem okaze sie, ze nie ma dostepu do parku prasowego. Dramatycznie slabe sa natomiast wszelkie klony TG - pt. 3 dziennikarzy o roznym podejsciu do motoryzacji, jak MotoON, czy wczesniej Testosteron. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #5062 Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia 2025 przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 2 #5063 Napisano 8 Lutego 2011 Panowie, na co warto zwrócić uwagę w Saabie 9-3 2.0t z motorem B205E? Wiem, że na forum jest kilku miłośników marki, więc nie zaszkodzi zapytać. :-) Naprawdę ten silnik jest tak podatny na kłopoty, jak to opisano tutaj:http://en.wikipedia.org/wiki/Saab_H_engine#B205_.26_B235? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #5064 Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) ja nie podwazam jego wiedzy, nie podwazam profesjonalnosci tego programu ale jest wielki zieeew jak slysze po raz setny ze klarkson powiedzialto czy tamto, a co mnie to obchodzi, odnosnie bentleya i skody, mogl sobie krytykowac bo obie markinaleza do jednego koncernu, widocznie tak jest lepiej. http://www.youtube.com/watch?v=epehSPvdnqs klarksona sie naogladala i mysli ze jest w uk Edytowane 8 Lutego 2011 przez rusoholik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #5065 Napisano 8 Lutego 2011 ja nie podwazam jego wiedzy, nie podwazam profesjonalnosci tego programu +1 Ale jak widać nie wszyscy fanboje są w stanie zrozumieć że opinie JC nie u każdego powodują erekcję.Mi się już dawno znudził styl wypowiedzi i szołmeństwo i ja tego nie kupuję, o wiele bardziej wolałbym merytoryczne wypowiedzi bez tej całej otoczki.Tyle tylko że takich osób jest mało a Clarkson ma zapewnić oglądalność i robi to samo co Krzysiu Ibisz czyli daje to czego oczekuje większość. @michu a tak z ciekawości, skąd wiesz jakie było społeczeństwo przed wojną?Miałeś styczność z ogółem tegoż społeczeństwa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Łukasz 1 #5066 Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) Veyron to Veyron. Majstersztyk i przekuta w samochód miłość do motoryzacji.(...) Nie wiem gdzie tu widzisz "majstersztyk". Jeżeli chodzi o osiągi to jest wiele tańszych aut o znacznie lepszych osiągach. Co się zaś tyczy wyglądu - to w zasadzie kwestia gustu więc tu też trudno mówić o majstersztyku Podobno (mowie, podobno bo nie mialem przyjemnosci zasiasc za kierownica) cala magia Veyrona polega na tym jak jest zbudowany. Jego osiagi nie sa niczym nowym w swiecie sportow samochodowych, ale no wlasnie, tam komponenty wymieniane sa na biezaco, a tutaj maja trwac wiele lat.Niewykluczone ale za cenę Veyrona można mieć wiele innych ciekawych aut Edytowane 8 Lutego 2011 przez _Łukasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 2 #5067 Napisano 8 Lutego 2011 (...) o wiele bardziej wolałbym merytoryczne wypowiedzi bez tej całej otoczki.Był kiedyś taki niemiecki program 'Motorwizja' na stacji DSF. Z tych, które widziałem, wydawał się najbardziej rzetelny, choć oczywiście nie obywało się bez zachwalania rodzimych konstrukcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #5068 Napisano 8 Lutego 2011 To jak wyglądało życie w dawnych czasach to jedno,a czy było z klasą to drugie.Poza tym jak definiujemy klasowość?W odniesieniu do jakich czasów,zachowań etc.?Takie pitu pitu na zasadzie "Panie a kiedyś to syćko było lepsze,a tera to młodzież taka zepsuta,za moich czasów nie do pomyślenia". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #5069 Napisano 8 Lutego 2011 odnosnie tego skad wiem jak bylo na wojnie to wiem od mojej babci, ktra przezyla niemieckaokupacje i rosyjska, stad wiem, czyli generalnietakie rzeczy sie wie z przekazów ludowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #5070 Napisano 8 Lutego 2011 zdecydowanie najlepszy wybor jesli chodzio koncern fiata i jego portfolio. ja natomiast wyznaje japonczyki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #5071 Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) a ja lubie futurystyczne projekty: Edytowane 8 Lutego 2011 przez rusoholik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #5072 Napisano 8 Lutego 2011 Z całym szacunkiem ale w takim razie nie macie pojęcia o tak szeroko definiowanym "angielskim humorze". Przypomnijcie sobie Jamesa Bonda, który nawet w krytycznych sytuacjach np. z lufą przy czole mówił jakiś żarcik do napastnika. Niekoniecznie dla nas śmieszny ale w tym rzecz. Clarkson jest dokładnie taki sam. Czasami coś powie co nas nie śmieszy a widownia cała chichocze. Oni to rozumieją - my nie. Ja nie bronie Clarksona - ja po prostu lubię ten program, w którym mogę zobaczyć test każdego samochodu, nawet tych najdroższych i najlepszych ale również tych tanich a trójka prowadzących jest dobrym dopełnieniem tego. Nie chcecie nie oglądajcie, nie lubicie Clarksona nie lubcie, mi to lotto Tyle ode mnie w tym temacie Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #5073 Napisano 8 Lutego 2011 juz to widze tych wszystki bogatych ludzi przed telewizoremi czekajacych na program pana klaksona Kolego, argumentuj, a nie troluj, bo na razie to tylko bardzo duzo halasu robisz, bez zadnej merytoryki. Właśnie, ten milioner to jakaś mameja bez własnego gustu, a nie facet Zostan potentatem na rynku muzycznym i wtedy krytykuj Ale jak widać nie wszyscy fanboje są w stanie zrozumieć że opinie JC nie u każdego powodują erekcję.Mi się już dawno znudził styl wypowiedzi i szołmeństwo i ja tego nie kupuję, o wiele bardziej wolałbym merytoryczne wypowiedzi bez tej całej otoczki.Tyle tylko że takich osób jest mało a Clarkson ma zapewnić oglądalność i robi to samo co Krzysiu Ibisz czyli daje to czego oczekuje większość. Dyskusja toczy sie o jakosci wiedzy serwowanej przez program, a nie stylu. O stylu sie nie dyskutuje. Nie wiem gdzie tu widzisz "majstersztyk". Jeżeli chodzi o osiągi to jest wiele tańszych aut o znacznie lepszych osiągach. Co się zaś tyczy wyglądu - to w zasadzie kwestia gustu więc tu też trudno mówić o majstersztyku ; Niewykluczone ale za cenę Veyrona można mieć wiele innych ciekawych aut Slepa logika i argument jak kula w plot. Za cene jednej Omegi mozna miec wiele innych ciekawych zegarkow. zdecydowanie najlepszy wybor jesli chodzio koncern fiata i jego portfolio. Argumenty jakies? 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakhalin 0 #5074 Napisano 8 Lutego 2011 Spartan, szanuje Cie pomimo ze sie z Toba nie zgadzam,masz fajnego avatara - mój ulubiony aktor! polecam film: "Crazy Heart" - majstersztyk aktorski! Jesli zaś chodzi o moje argumenty które sa dla Ciebie "trollowaniem" ...trudno ja już nic na to nie poradzę że ich nie łapiesz, ale powiem Ci że mi to nie przeszkadza, nie mam zamiaru z Toba wojowac o pierdoły. miłego wieczoru. Myster Bridges. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #5075 Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) michu, Co mam widziec? Tobie podobajacy sie styl ma rowniez z definicji mi sie podobac? Co do reszty, odsylam do E. Ciorana Nie trać czasu na krytykowanie innych, ganienie ich dzieł; pracuj nad swoim, poświęcaj mu wszystkie godziny. Reszta to czcza gadanina albo wymysł. Edytowane 8 Lutego 2011 przez spartan 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach