Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Paweł Bohacz

Nastepny Klubowy Zegarek - Ankieta 1 - Cena

Jaki powinen byc koszt nastepnegoo klubowego zegarka?   

101 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Jest z czego wybierać. Świetne firmy. Czy Nomos byłby zainteresowany?

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nomos jest świetny bo nic nie podbije Cluba w relacji ceny do jakości a byłby to przystępny cenowo zegarek.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jesli myslicie ze Nomos zrobi 20-30 szt zegarkow z personalizowana tarcza w cenie katalog bez doplaty za personalizacje to ...tylko tak myslicie. Moze wlasnie warto ten istotny detal dogadac z tymi oferentami, bo to ze sa chetni to fajnie tylko jak wygladaja warunki finansowe bo to tutaj przewiduje deal breakera

Ja bym reflektowal na Cluba 38-40mm z matowa burgundowa tarcza, chyba takiego nie mieli

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo tarcza yellow Bahama z zielonym sekundnikiem. Ogólnie Nomos jest świetny cenowo.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również bardzo chętnie bym widział Cluba i najlepiej ze szczotkowaną kopertą. Gdzieś takiego matowego widziałem ale nie pamiętam gdzie 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się stylistyka tego zegarka. Przympomina Minga. Fajnie zaprojektowanego brałbym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest bardzo bardzo dobra informacja💣

Nomos ma świetnych projektantów i typografów i tutaj mamy pewność że zegarek będzie wyglądał stylowo. Czasami wystarczy niewiele zmian (np. kolorystyka indeksów w brązie jak kolory kmziz plus inny kolor tarczy.... czy jakaś zmiana cyfry... wyobraźcie sobie np 22 na 22 lecie klubu zamiast indeksu 2 w Nomos Club 🥰).

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nomosa jako jedną z marek, które bardzo lubię biorę w ciemno. Dodatkowo bardzo dobra opcja cenowa. Pytanie tylko który club? Campus? Może wyższa opcja?

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na preferowany budżet to będzie wyborem większości 😎

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Paweł Bohacz napisał(-a):

Furlan Marri juz sie zawinal z hotelu

Szkoda, disco volante na nowej bransolecie wyglada świetnie.

Reszta propozycji ekstra. Brawo Pawel! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w Nomosa wchodzę w ciemno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja bym mocno rozważył rozbicie świnki skarbonki w przypadku wybrania Nomosa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, kkwpk napisał(-a):

Nomosa jako jedną z marek, które bardzo lubię biorę w ciemno. Dodatkowo bardzo dobra opcja cenowa. Pytanie tylko który club? Campus? Może wyższa opcja?

Oczywiście puszczam wodze fantazji, ale gdyby to był nowy wypust nie obraziłbym się, aby go "uklubowić".

Taki Club Sport Neomatik z półokręgami subtarczy GMT w barwach klubowych zastępujących niebiesko - czerwony okrąg...

Pierścień czasu Światowego w złocie, znacznik aktualnego czasu w antracycie i ...

KMZIZcl.png

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
33 minuty temu, Autor1984 napisał(-a):

Oczywiście puszczam wodze fantazji, ale gdyby to był nowy wypust nie obraziłbym się, aby go "uklubowić".

Taki Club Sport Neomatik z półokręgami subtarczy GMT w barwach klubowych zastępujących niebiesko - czerwony okrąg...

Pierścień czasu Światowego w złocie, znacznik aktualnego czasu w antracycie i ...

KMZIZcl.png

Tylko, ze ten GMT to 4100CHF, z deczka poza budzet. Niemniej, to ciekawy i dobrze wykonany zegarek (choc ustepuje Airain i Lebois), poza plytka, laserowa grawerka.

I tak, ten model tez wchodzilby w gre i jak pisalem wczesniej, moglibysmy BER (Berlin) zmienic na WAR, POL czy KMZiZ 😉

Edytowane przez Paweł Bohacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł, ja chciałby Ci podziękować, za dotychczasowe zaangażowanie. Za to, że Ci się ,,chcę”. Trzymam mocne kciuki za kolejny zegarek klubowy. Biorę każdy, no może bez ,, sky is the limit”, bo nerek mi nie starczy😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Paweł Bohacz napisał(-a):

Tylko, ze ten GMT to 4100CHF, z deczka poza budzet. Niemniej, to ciekawy i dobrze wykonany zegarek (choc ustepuje Airain i Lebois), poza plytka, laserowa grawerka.

I tak, ten model tez wchodzilby w gre i jak pisalem wczesniej, moglibysmy BER (Berlin) zmienic na WAR, POL czy KMZiZ 😉

Musimy pisać "szeptem" Nomos jeszcze nie wie, że w sumie to tanio sprzedaje zegarki 😆 

Dzięki Pawel za rozeznanie!

5 minut temu, rafalmosty napisał(-a):

Paweł, ja chciałby Ci podziękować, za dotychczasowe zaangażowanie. Za to, że Ci się ,,chcę”. Trzymam mocne kciuki za kolejny zegarek klubowy. Biorę każdy, no może bez ,, sky is the limit”, bo nerek mi nie starczy😉 

Żona ma jeszcze dwie. Nie wiem w czym widzisz problem.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy chyba sie zgadzamy ze Paweł robi super robotę. 

A apropos zegarka wrzucam furlana o ktorym mówiłem (tzn nie musi miec lab grown diamentowych indeksów;😅)

Screenshot_2025-04-06-00-44-10-796_com.instagram.android-edit.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Furlan jest świetny. Niestety tak jak i moim zdaniem jeszcze fajniejszy Airain troszkę poza budżetem. 

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Paweł Bohacz napisał(-a):

Nie ma co dziekowac. Po pierwsze wiele miesiecy temu w gronie buntownikow obiecalem, ze moge wykorzystac swoje kontakty w branzy na rzecz naszego Klubu i Stowarzyszenia. Po drugie, tez chcialbym miec klubowy, interesujacy i limitowany zegarek.

Paweł, informacje, które do nas płyną z Twojej strony, są bardzo ciekawe.

Więc korzystamy z Twojej uprzejmości futrując naszą wyobraźnię.

Dziękuję :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wszyscy chyba sie zgadzamy ze Paweł robi super robotę. 

A apropos zegarka wrzucam furlana o ktorym mówiłem (tzn nie musi miec lab grown diamentowych indeksów;)

Screenshot_2025-04-06-00-44-10-796_com.instagram.android-edit.thumb.jpg.9659c0bc6ec705206068f1fffe470b85.jpg

Oczywiście, że Paweł robi świetną robotę. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego super „klubowiec”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi