Gość seth11 #1 Napisano 20 Kwietnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #2 Napisano 20 Kwietnia 2008 CZytałem ostatnio tego i jeszcze jednego Cejrowskiego. I jak z polityki go niecierpię to te książki :shock: Swietne są! Ja ostatnio trochę wracam do staroci z półki, lekkich łatwych i przyjemnych. Thomas Harris i "Czerwony smok" 1 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4838 #3 Napisano 20 Kwietnia 2008 Prof. Andrzej Szczeklik KORE. O zdrowiu i chorobie po ludzku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon #4 Napisano 20 Kwietnia 2008 Tolkien John Ronald ReuelDzieci Hurina :smile: Szczerze polecam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #5 Napisano 20 Kwietnia 2008 Mistrz i Małgorzata Bułhakowa. Po raz ósmy :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3644 #6 Napisano 20 Kwietnia 2008 Juri Levenberg Russian wristwatches-jedyna książka jaką w życiu przeczytałem pomimo tego że po angielsku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość robert cichocki #7 Napisano 20 Kwietnia 2008 mario vargas llosa "wojna końca swiata" i dla odpoczynku "ciotka julia i skryba" tegoż samego autora- "boska komedia" dantego-przeplatana "paragrafem 22" hellera....ksiażki u mnie leża wszedzie, więc zalezy po co siegne reka a już "Talleyrand droga Mefistofelesa" Łysiaka chodzi za mna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8 Napisano 20 Kwietnia 2008 Czytam forum: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....t=ksi%B1%BFk%EA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #9 Napisano 20 Kwietnia 2008 Czytam forum: Nie szukalem po "literaturze" :???: A hasla ksiazki, ksiazka itp. nie znalazlo. Zreszta ostatni wpis jest w tym temacie starszy niz niejeden forumowicz :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4838 #10 Napisano 20 Kwietnia 2008 Więcej niz 1 o książkach to nic złego (wręcz przeciwnie). Sporo tematów o wiele mniej na to zasługujących jest maglowana w wielu wątkach (ocywiście nie mam na myśli tematów zegarkowych) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #11 Napisano 20 Kwietnia 2008 Ja wróciłem do opracowań Kapuścińskiego i teraz czytam "Imperium". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davson 0 #12 Napisano 20 Kwietnia 2008 "Imię Róży" U.Eco po raz enty..."Wolność od znanego" Jiddu Krishnamurti z doskoku ciągle..."Potop" audiobook w autku jeśli to się liczy. :wink: 0 ...rysy na zegarku to jak blizny wojownika ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davson 0 #13 Napisano 20 Kwietnia 2008 Do zalozenie tego tematu zainspirowal mnie Tsuki.Przeto jemu ten temat poswiecam :wink: Zatem jako pierwszy przedstawiam moja ostatnia lekture. [url=""]Obrazek[/url] Ksiazka przy ktorej nie jeden raz plakalem ze smiechu.Ciekawie napisana. Trzeba ja czytac z pewnym przmrozeniem oka. Kup/ściągnij audiobooka to dopiero się popłaczesz. :wink: 0 ...rysy na zegarku to jak blizny wojownika ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Satou 1 #14 Napisano 20 Kwietnia 2008 Łysiak - LiderFleming - Dr NoPratchett - Diggersna podstawie filmu - Sweeney Todd A co polecam ? Exupery - Twierdza 0 Never give up.. That was the real choice I was supposed to make... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #15 Napisano 20 Kwietnia 2008 "Miłość w czasach zarazy", poprzednio Stąd do wieczności... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 411 #16 Napisano 20 Kwietnia 2008 Teraz "Pasja życia" Jacka Pałkiewicza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #17 Napisano 20 Kwietnia 2008 Wlasnie czytam "Waiting for Snow in Havana" Carlosa Eire. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark191 0 #18 Napisano 22 Kwietnia 2008 czytam teraz czwartą książkę z rzędu Haruki Murakamiego zacząłem od Kroniki ptaka nakręcacza :mrgreen: , potem Kafka nad morzem i dalej nie można bez niego wytrzymać. 0 mark191 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek_k 0 #19 Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam, dopiero teraz spostrzegłem taki ciekawy wątek.Obecnie zacząłem książkę pt."Prezydent, papież, premier. Oni zmienili świat" John O'Sullivan ,a kończe(niestety :cry: , bo to mój ulubiony autor) ksiązkę pt."Lider" Waldemara Łysiaka. Pozdrawiammarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1215 #20 Napisano 22 Kwietnia 2008 A ja po raz 4 Kubusia fatalistę . 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość robert cichocki #21 Napisano 22 Kwietnia 2008 łysiaka, mozna smiało polecic wszytko:))))) a ja w ramach odpoczynku, listy do zony witkacego tom I 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #22 Napisano 22 Kwietnia 2008 enty raz 2 zabicie psa M. Hlaski:) tym razem w koszmarnie slabym angielskim tlumaczeniu, potem w kolejce Kosinski i Bruno Schultz 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Satou 1 #23 Napisano 22 Kwietnia 2008 OT Nie sądziłem, że tutaj tylu miłośników prozy Łysiaka...Miłe zaskoczenie... Polecam: TVP KULTURA - Teatr telewizji: „SELEKCJA cz. 1”, scenariusz Waldemar ŁYSIAK - 6 maja o 20.25 Pozdrawiam. 1 Never give up.. That was the real choice I was supposed to make... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość andree #24 Napisano 22 Kwietnia 2008 Wawrzyniec Podwapińki "Zegarmistrzostwo". Obecnie rozdział z delikatną nutką erotyki (rozbieranie mechanizmów) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario61 0 #25 Napisano 22 Kwietnia 2008 Kolejny raz , "Silmarillion" - Tolkiena A przed, też kolejny raz "Mistrza i Małgorzatę". Ulubiona lektura 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach