Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BRABUS

Gry komputerowe :)

Rekomendowane odpowiedzi

Shift 2 wart zakupu?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tak, gdzieś z 7 tras, wybór samochodów na zasadzie autentycznych zdjęć (pamiętacie Ferrari albo żółtą Mazde?), ta gra to był hit. Nigdy nie zapomnę zabawy na spacji ;)

...albo wyluzowanie, gaz do dechy i wrzucenie biegu :D

To chyba pierwsza samochodówka w której rysowały się ślady palonej gumy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Joł StarCraft`owcy!

Jeśli ktoś ma ochotę zagrać to pisać na BN: yanek.707

Totalny laik :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yanek w jakich ligach jesteś? Jak coś to też jestem na BN nick Solve :P

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To podaj jeszcze kod, bo sam nick nic nie daje :P

Totalny laik :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba 325

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grał ktoś w Battlefielda 3 beta? warto wypróbować?

Edytowane przez ozzie89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogrom czasu spedzilem grajac w World of Warcraft, przyznam sie ze konto nadal oplacam chociaz zagladam do gry moze z 2 razy w miesiacu...

czekam na Diablo 3... i czekam i doczekac sie nie moge, chyba wezme tydzien urlopu jak wyjdzie albo zone oddam tesciowej ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WoW jest chyba bezkonkurencyjny jeżeli chodzi o zjadanie czasu. Coś strasznego, człowiek sobie tłumaczy, że się angielskiego w ten sposób w praktyce nauczy. Na szczęście po TBC przestało mi się podobać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alternatywa dla Dibalo 3... TORCHLIGHT naprawdę godny konkurent, z resztą wykonana przez wielu z projektantów Diablo, a już w październiku TORCHLIGHT 2 ! Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alternatywa dla Dibalo 3... TORCHLIGHT naprawdę godny konkurent, z resztą wykonana przez wielu z projektantów Diablo, a już w październiku TORCHLIGHT 2 ! Polecam

Ja też czekam na Diablo3 już od bardzo bardzo dawna:) zaplanowałem zakup kompa żeby pograć no powiedzmy na prawie max datalach i do tego oczywiście tydzień urlopu bo na starcie mieć plecy z lvl to lipa :) Co do Torchlight to gra tylko na singla, była testowo wypuszczona za darmo w celu sprawdzenia czy się sprzeda jak wyjdzie wersja z multi, po ok kilku godzinach gry robi się monotonna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też czekam na Diablo 3 i chcę kupić kompa pod tą gierkę jak i pod BF3 :) Ale powiem Wam,że z tego co widzę w sieci to Diablo 3 traci mroczny klimat poprzednich części co mnie po prosty martwi bo za to kochałem tą grę.Z tego co widziałem na filmikach jest strasznie kolorowy,efekty czarów jakieś dziwne(czarodziejka strzelająca z dłoni promieniami które wyglądają jak laser Cyklopa z X-Men).Mam nadzieję,że do finalnego produktu trochę jeszcze pozmieniają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam czekam na nowego Battlefielda :)

Panowie, jak to jest z tymi gadżetami do PS3, mam na myśli pistolety, karabiny - da się to podłączyć do np Call of duty? Co trzeba dokupić żeby skompletować taki gadżet, i czy warto się w to w ogóle bawić?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diablo to tylko rozgrywka multiplayer. Oby D3 też dało radę.

Ja natomiast ostatnio walczę z Fallout 3 i się zapytuję, czy znacie jakieś metody na ustabilizowanie tej gry ?

Co i rusz wyrzuca mnie na pulpit... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam czekam na nowego Battlefielda :)

Panowie, jak to jest z tymi gadżetami do PS3, mam na myśli pistolety, karabiny - da się to podłączyć do np Call of duty? Co trzeba dokupić żeby skompletować taki gadżet, i czy warto się w to w ogóle bawić?

Co do tych gadżetów to musisz kupić pistolet a do tego Kontroler move (zestaw dwóch kontrolerów).Co do Call of Duty to nie wiem ale np. ja w Killzone 3 nie mogłem na tym grać bo żeby obrócić się gościem musiałem kursorem dojeżdzać do samej krawędzi ekranu co było strasznie uciążliwe jak dla mnie i pozostałem przy padzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem niedawno dla syna Xbox360 i odkryłem grę Limbo.

Nie pamiętam kiedy spędziłem tyle czasu grając. Polecam tym co lubią gry logiczne i platformówki. Na pewno nie dla dzieci :)

Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest świetna, potwierdzam.

Tutaj trailer :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do niedawna Limbo dostępna była tylko na xboxa a podobno jest już dostępna na pc i ps3.

Tak przy okazji pytania carlito1 o kontrolery to czy ktoś korzystał z kontrolerów typu AimonXB lub nowej przejściówki dla myszy i klawiatury Xim3?

Chciałbym pograć w jakieś FPSy, ale na padzie mi średnio to idzie.

Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to samo jeśli chodzi o gry FPS na padzie.Z tych rzeczy co wymieniłeś nie korzystałem ale Move moim zdanie nie sprawdza się w FPSach.Chciałem ostatnio kupić FragFX ale chyba trochę mija się to z celem bo jakoś gra na PS3 to jak dla mnie kanapa z padem w ręku :) FPSy chyba zostawię do gry na kompie.

Edytowane przez komski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito pytał o PS3, ja o Xboxa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za chwilę dojdzie do pierwszego ( chyba pierwszego ) starcia członku forum KMZiZ w grze Starcraft II:

Yanek vs Solve

relacje zdamy później o ile będzie miał kto :)

Ok 2:0 dla Yanka - później mnie z gry wywaliło - ale może się odegram.

Sorry Yanek - czasami robi mi się mix kolorów na ekranie w starcu i mi kompa resetuje - zmieniałem już sterowniki i ustawienia graficzne - nie pomaga :unsure:

Edytowane przez Solve

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A od wczoraj Deus EX 3 w stanach, od piątku u nas! To trzeba sprawdzić! Polecam tę serię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi