Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kotylozaur

Właśnie obejrzałem film...

Rekomendowane odpowiedzi

no to mamy kolejny skandal w opinii KK

Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, neclocus napisał(-a):

no to mamy kolejny skandal w opinii KK

Co oglądałeś biskupa 🤔🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogladalem fragmenty i czytalem recenzje, film nie trafil na moja liste pierwszego wyboru

Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, neclocus napisał(-a):

ogladalem fragmenty i czytalem recenzje, film nie trafil na moja liste pierwszego wyboru

Ja nie lubię sugerować się recenzjami, a że dzisiaj mam wolne tak że skorzystałem. 

9 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a):

Niedawno na Netflixie pojawil sie miniserial Dojrzewanie:
AAAABbR3cqo77EdzPE5euSV7P9XePvSF5unk1iH7

Jeden z najlepszych seriali jaki obejrzalem w ostatnich latach.
Kazdy odcinek ma ponad godzine i przeklada sie na to, ze widz uczestniczy w godzinie z zycia bohaterow. Pieknie nakrecony. Niesamowicie realistyczne dialogi. Genialna gra aktorska doroslych i dzieci.
Jestem pod wrazeniem.
Warto, warto, warto!

Dzięki, właśnie skończyłem oglądać, ciężkie tematy poruszone są w nim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jedna z najbardziej efektownych scen filmowych podparta sugestywną muzyką:

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, GostRado napisał(-a):

Chyba jedna z najbardziej efektownych scen filmowych podparta sugestywną muzyką:

Byłem dzisiaj na Takim przedstawieniu. I oczywiście muza z Gladiatora była.7114S2R.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że stary ale dopiero co obejrzałem Fallout, jak dla mnie super i Reacher to już całkiem super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem całkiem, lekkie do oglądania 🤗🤗🤔

Screenshot_2025-03-25-11-56-11-78_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a):

levons-trade.jpg

Czyli to samo po raz setny - faceta ktoś wk...i i będzie się mścić. W sumie w tych filmach ze Stathamem to mogliby nawet dialogi kopiować z filmu na film, bo to ta sama historia cały czas. Gdzie te czasy kiedy on grał w filmach które miały jakiś sens i były do tego zabawne (vide: Angielska Robota).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, beniowski napisał(-a):

Czyli to samo po raz setny - faceta ktoś wk...i i będzie się mścić. W sumie w tych filmach ze Stathamem to mogliby nawet dialogi kopiować z filmu na film, bo to ta sama historia cały czas. Gdzie te czasy kiedy on grał w filmach które miały jakiś sens i były do tego zabawne (vide: Angielska Robota).

Jutro idę na to 🤗🤗🤗

pl_mickey_17_main_apple_poster_2764x4096_intl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Bardzo, bardzo przykra wiadomość. Nie będę ściemniać - Val był jednym z idoli mojej młodości. Chciałem być Valem (a nie jakimś tam wielorybem!) - zwłaszcza takim z "The Doors". Chociaż jakoś tak najbardziej podobały mi się jego role w "Gorączce" i "Tombstone". W obu filmach nie był aktorem pierwszego planu, ale za to "zaanektował" i tak sporą część ekranu. ;)  Bardzo fajnie się go oglądało w paru filmach z przełomu lat 90-tych i 2000  (np. "Święty", "Na rozkaz serca", "Skrzydła odwagi", itd.). Świetnie, moim zdaniem, wypadł w niewielkiej, ale ważnej roli króla Filipa u Olivera Stone'a. "Top Gun" to całkowicie samodzielny mit, więc nawet nie ma co mówić. Będę tęsknić za Kilmerem.

Edytowane przez Lincoln Six Echo

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
8 godzin temu, mandaryn44 napisał(-a):

Iceman nie żyje.

Wielka szkoda, miał raptem 65lat😟😟😟

z31821490AMP,Val-Kilmer-nie-zyje--Amerykanski-aktor--gwiazdor--.jpg

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Pierwszym filmem, w którym zobaczyłem grę aktorską Vala Kilmera był "Willow". Grała tam również Joanne Whalley, w której się jako dzieciak podkochiwałem ;)

Zapamiętam na pewno z TOP GUN, GORĄCZKI, TOMBSTONĘ i SKAZAŃCA.

Rola Chrisa w "Heat" niezła!

VK.jpg

Edytowane przez Autor1984

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Autor1984 napisał(-a):

"Willow". Grała tam również Joanne Whalley, w której się jako dzieciak podkochiwałem ;)

Też zazdrościłem Valowi, z jaką miłością w oczach na niego spoglądała. Niedługo potem zostali małżeństwem, a 10 lat później o pozwie rozwodowym podobno dowiedział się z TV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacząłem oglądać, początek dobry no i Kevin Bacon 🤗🤗🤗

Screenshot_2025-04-03-19-06-50-14_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadko wrzucam zwiastuny, w dodatku komedii, ale - mamy oto przecież przypadek dziedziczenia po komediowym arcydziele:

Co myślicie? Moim zdaniem zaskakująco obiecujący :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Edmund Exley napisał(-a):

Rzadko wrzucam zwiastuny, w dodatku komedii, ale - mamy oto przecież przypadek dziedziczenia po komediowym arcydziele:

Co myślicie? Moim zdaniem zaskakująco obiecujący :)

Zapowiada się dobrze. W końcu jakaś odmiana dla Liama 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilą skończyłem "Wyspę doktora Moreau" - Kilmer niestety dostosował się do reszty obsady. Brando to kopia siebie jako Kurtza z "Jądra ciemności".

Właśnie podczas kręcenia "Wyspy" Kilmer dowiedział się o pozwie rozwodowym. Była to jedynie cząstka z pasma nieszczęść, konfliktów i innych przeciwności losu trapiących twórców.

Oszczędźcie sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi