Autor1984 14889 #9876 Napisano 22 Grudnia 2025 Godzinę temu, petruss napisał(-a): Jakby ktoś potrzebował Oglądałem dziesiątki razy, Binczycki to był czlowiek z tej epoki aktorów, którzy grali znakomicie. Więc jest w pytę:) 3 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12828 #9877 Napisano 22 Grudnia 2025 (edytowane) 14 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Oglądałem dziesiątki razy, Binczycki to był czlowiek z tej epoki aktorów, którzy grali znakomicie. Więc jest w pytę:) Człowiek już nie jedno widział i przeżył, a i tak, choćbym ogladał "Znachora" milionowy raz, to w kluczowych momentach łezkę wykręci 😢 Edytowane 22 Grudnia 2025 przez GostRado 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89573 #9878 Napisano 22 Grudnia 2025 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 370 #9879 Napisano 22 Grudnia 2025 5 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): A wiecie że ten Pan nie chwaląc się to mojej prababci z Krakowa brat a dla mojej Mamy wujek. Prababcia była z domu Bińczycka. Ot taka ciekawostka 🤗🤗🤗 O proszę... 🙂 Widzieliście się na żywo kiedyś chociaż ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2383 #9880 Napisano 22 Grudnia 2025 6 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): A wiecie że ten Pan nie chwaląc się to mojej prababci z Krakowa brat a dla mojej Mamy wujek. Prababcia była z domu Bińczycka. Ot taka ciekawostka 🤗🤗🤗 Rewelacja! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77925 #9881 Napisano 22 Grudnia 2025 (edytowane) Godzinę temu, łowca napisał(-a): O proszę... 🙂 Widzieliście się na żywo kiedyś chociaż ? Ja nie miałem okazji, moja Mama tak, ale była młoda i było to na zasadzie wujek. On po "Nocach i dniach" prowadził trochę chulaszczy tryb życia, z pierwszą żoną się rozwiódł. Ale mieliśmy okazję się poznać z drugą żoną, Elżbietą Bińczycką u mojej Cioci w Krakowie. 17 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Ja nie miałem okazji, moja Mama tak, ale była młoda i było to na zasadzie wujek. On po nocach i dniach prowadził trochę chulaszczy tryb życia, z pierwszą żoną się rozwiódł. Ale mieliśmy okazję się poznać z drugą żoną, Elżbietą Bińczycką u mojej Cioci w Krakowie. Mój młody chcę iść w tym kierunku, po ósmej klasie szkoły muzycznej , 4 lata liceum muzyczne i chce iść w kierunku teatr lub film, bardzo jest na to nastawiony, 9 lat tańca towarzyskiego, multiinstrumentalista, śpiew. Zobaczymy co z tego będzie 🤔🤔🤔 Edytowane 22 Grudnia 2025 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89573 #9882 Napisano 22 Grudnia 2025 Ralph Fiennes kończy dzisiaj 63 lata. 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89573 #9883 Napisano 22 Grudnia 2025 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1946 #9884 Napisano 22 Grudnia 2025 4 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Może być fajny, ale już w pierwszej scenie trailera po oczach uderzyło mnie nierzeczywisty wygląd hełmów jak z klocków lego.. Najpewniej dużo elementów ogranych przez AI .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89573 #9885 Napisano 23 Grudnia 2025 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 399 #9886 Napisano 23 Grudnia 2025 (edytowane) 20 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Mój młody chcę iść w tym kierunku, po ósmej klasie szkoły muzycznej , 4 lata liceum muzyczne i chce iść w kierunku teatr lub film, Zobaczymy co z tego będzie 🤔🤔🤔 Zobaczymy jak szybko AI zastąpi aktorów w filmach. W takim przypadku czas od napisania scenariusza (zapewne przez AI) do wygenerowania filmu będzie bardzo krótki, w porównaniu do tego co jest dzisiaj. Edytowane 23 Grudnia 2025 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77925 #9887 Napisano 23 Grudnia 2025 39 minut temu, Remy napisał(-a): Zobaczymy jak szybko AI zastąpi aktorów w filmach. W takim przypadku czas od napisania scenariusza (zapewne przez AI) do wygenerowania filmu będzie bardzo krótki, w porównaniu do tego co jest dzisiaj. Oby nie, kto będzie chodził po czerwonym dywanie, kto będzie miał gwiazdy na deptakach, od kogo będziemy mieli autografy 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2383 #9888 Napisano 23 Grudnia 2025 Drew Goddard przejmuje stery za kamerą. Mówią, że w 2027 ma być. Nowa odsłona, nad którą pracuje Goddard, ma być początkiem świeżego rozdziału serii. Nie wiadomo jednak, czy będzie to kontynuacja historii Neo i Trinity, czy zupełnie nowe spojrzenie na świat Matrixa. Nie ujawniono też, którzy członkowie oryginalnej obsady mogą powrócić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10109 #9889 Napisano 23 Grudnia 2025 31 minut temu, Sławol napisał(-a): Drew Goddard przejmuje stery za kamerą. Mówią, że w 2027 ma być. Oby nie, ostatni Matrix to było dno. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2383 #9890 Napisano 23 Grudnia 2025 I 5 metrów mułu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14889 #9891 Napisano 23 Grudnia 2025 Godzinę temu, beniowski napisał(-a): Oby nie, ostatni Matrix to było dno. Chyba Rowu Mariańskiego. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77925 #9892 Napisano 23 Grudnia 2025 I na ścianę do młodego 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 399 #9893 Napisano 23 Grudnia 2025 (edytowane) 4 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Oby nie, kto będzie chodził po czerwonym dywanie, kto będzie miał gwiazdy na deptakach, od kogo będziemy mieli autografy 🤔🤔🤔 Może tacy "przebierańcy" odtwarzający "gwiazdy AI": Edytowane 23 Grudnia 2025 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77925 #9894 Napisano 23 Grudnia 2025 2 minuty temu, Remy napisał(-a): Może tacy "przebierańcy" odtwarzający "gwiazdy AI": Jakoś tego nie widzę 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89573 #9895 Napisano 24 Grudnia 2025 snapsave-app_1Jd7hoU78B_hd.mp4 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77925 #9896 Napisano 24 Grudnia 2025 Będziemy wieczorkiem oglądali 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89573 #9897 Napisano 25 Grudnia 2025 Wesołych Świąt! 4 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77925 #9898 Napisano 25 Grudnia 2025 16 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Wesołych Świąt! Dobre 😁 😁 😁 W klimacie świątecznym 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6996 #9899 Napisano 25 Grudnia 2025 Właśnie obejrzałem na jakiejś platformie - pomiędzy serniczkiem a wieczornym spacerem dla spalenia odrobiny kalorii. Film wart powtórzenia co jakiś czas. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77925 #9900 Napisano 25 Grudnia 2025 54 minuty temu, mroova napisał(-a): Właśnie obejrzałem na jakiejś platformie - pomiędzy serniczkiem a wieczornym spacerem dla spalenia odrobiny kalorii. Film wart powtórzenia co jakiś czas. Świetne kino 👍👍👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach