JED 11 #1826 Napisano 19 Listopada 2013 Koniecznie. 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1827 Napisano 19 Listopada 2013 Skusiłem się i zobaczyłem komedię "Millerowie". Średnio śmieszny film. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1828 Napisano 19 Listopada 2013 Nie widziałem, ale patrząc na recenzje i opinie może być ciekawy. Obejrzę w wolnej chwili, dzięki Koniecznie.Zgadzam się-Leonardo dobrze się zapowiadał.....i dziś jest świetnym aktorem. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1829 Napisano 19 Listopada 2013 Niestety nie ten kaliber, ale i tak warto. Ja wczoraj "Koliber". Dobre kino. Statham wiadomo, ale tez rewelacyjna kreacja i gra aktorska Agaty Buzek. Śmiało polecam Jeszcze jakiś czas temu obejrzałem "Atak na Wall Street" (czy jakoś tak) kino klasy B,ale dziwnie siedzi mi w głowie No kaliber faktycznie nie ten, końcówla przedramatyzowana. "Atak na Wall Strett" mimo kategorii B, dobrze zrobiony i można bez cierpienia obejrzeć. JED - jak dla mnie szału nie było, film mocno promowany ale do wielkiego kina bym tego nie zaliczył. Wysłane z mojego GT-I9100 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StarskiPL 10 #1830 Napisano 19 Listopada 2013 Skusiłem się i zobaczyłem komedię "Millerowie". Średnio śmieszny film.A ja bawiłem się na Millerach świetnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #1831 Napisano 19 Listopada 2013 @Kosma,Bo to nie jest wielkie kino i do takiego nie aspiruje. 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1832 Napisano 19 Listopada 2013 Ale promocja w kraju, jak przy "Panu Tadeuszu" Wysłane z mojego GT-I9100 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #1833 Napisano 19 Listopada 2013 Kazdy chce zarobic . 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #1834 Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Nie widziałem jeszcze, ale mam w zasobach. W takim razie, wybrałes mi repertuar na wachtę Mam nadzieję na tak dobre kino (moim zdaniem) jak "Truans", "Un prophete" czy "Les Lyonnais". "Un prophete" Prorok.....swietny film bardzo wszystkim polecam. Edytowane 19 Listopada 2013 przez dasiek7 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #1835 Napisano 19 Listopada 2013 Jednak "Zolnierze mafii" i "Gang story" duzo lepsze moim zdaniem. Te filmy wraz z "Prorokiem" to czolowka swiatowa kina gangsterskiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1836 Napisano 19 Listopada 2013 Jednak "Zolnierze mafii" i "Gang story" duzo lepsze moim zdaniem. Te filmy wraz z "Prorokiem" to czolowka swiatowa kina gangsterskiegoAmen. Wysłane z mojego GT-I9100 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1837 Napisano 19 Listopada 2013 "Un prophete" Prorok.....swietny film bardzo wszystkim polecam.To zobacz koniecznie "Truands" - Żołnierze mafii i "Les Lyonnais" - Gang Story !! Wysłane z mojego GT-I9100 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #1838 Napisano 19 Listopada 2013 Wokol futbolu - Okolofutbola. Moim zdaniem lepszy niz Football Factory i Hooligans.Moim zdaniem słaby film, FF bardziej mi sie podobało a też nie powala.... Wczoraj obejrzałem angielskie "Zebra Crossing" żadna nowość ale film polecam 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #1839 Napisano 21 Listopada 2013 "Pawn Shop Chronicles" kozak! Tylko humor nie dla każdego do zaakceptowania. Ogólnie to polew z rednecków, ostro zakręcony i brutalny film. http://www.youtube.com/watch?v=dfg6V4tyfDY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1840 Napisano 21 Listopada 2013 "Układ zamknięty" - Bardzo mi się podobał. Ciekawe ile łamie się w naszym kraju życiorysów w ten sposób ! ! ! "Man of steel" - sam nie wiem, na pewno widowiskowy ale trochę blak tego klimatu. Podobały mi się sceny "solówek", jest takie anime "Dragon Ball", które namiętnie oglądałem 15 lat temu. Te walki to idealne przełożenie walk z bajki, na wersję filmową. Doskonale zrobione, dla mnie, za te sceny duży plus 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo05 0 #1841 Napisano 22 Listopada 2013 (edytowane) "LABIRYNT" .Jeden z najlepszych filmów kryminalnych jakie widziałem. Ponad 2,5 godziny solidnego rycia głowy!!!!! Znakomite kino!!!!!http://stopklatka.pl/-/13548188,labirynt Edytowane 22 Listopada 2013 przez onkyo05 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #1842 Napisano 22 Listopada 2013 Ja chcę obejrzeć Rush i Dallas Buyers Club, ale zanim to do kin w moim pobliżu trafi to jeszcze poczekam... Aczkolwiek, jeśli ktoś widział to chętnie posłucham opinii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1843 Napisano 22 Listopada 2013 Labirynt potwierdzam tydzień temu oglądałem i to chyba najlepszy film co najmniej z tego roku a i obsada też niczego sobie. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #1844 Napisano 22 Listopada 2013 To zobacz koniecznie "Truands" - Żołnierze mafii i "Les Lyonnais" - Gang Story !! Postaram sie obajrzec Aktualnie ciagne serie Bonda......od Dr No......po Skyfall Swietna przygoda polecam kazdemu fanowi serii 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starsky001 768 #1845 Napisano 24 Listopada 2013 "Obecność" brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toza 0 #1846 Napisano 24 Listopada 2013 Nie jestem fanem serii bonda ale skyfall to wg mnie dno i wodorosty... podobnie z reszta jak man of steel. Btw juz mnie denerwuje te odgrzewanie starego kotleta w postaci nowych wersji spajdermenów, supermenów i tych innych, jak juz nie moznaby wymyslic nic nowego (co prawda nowy batman był b.dobry szczegolnie druga czesc z jokerem) a nie jada na starych pomysłach. Dla wszystkich którzy jeszcze nie wiedzieli polecam Incepcje - po prostu wymiata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1847 Napisano 25 Listopada 2013 Incepcja nieźle ryje beret oczywiscie podobał mi sie film. Dodatkowo z DiCaprio dobry jest też Shutter Island coś a la Fight Club. Tapnięte z SGS3 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #1848 Napisano 25 Listopada 2013 Jak zaglądają tu jeszcze inne dziewczyny niż ja to polecam Dary Anioła Miasto Kości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #1849 Napisano 25 Listopada 2013 Jak zaglądają tu jeszcze inne dziewczyny niż ja to polecam Dary Anioła Miasto Kości Ogladalem a teraz czytam ksiazke - przerazilas mnie ze to tylko dla dziewczyn 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1850 Napisano 25 Listopada 2013 Wczoraj "Układ zamknięty" - niezły, ale nie najlepszy, a na dziś mam "Labirynt". Mam nadzieje, że będzie lepszy od wczorajszego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach