chrono-craze 19 #53051 Napisano 17 Października 2013 dzisiaj ten sam co wczoraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bohush 1 #53052 Napisano 17 Października 2013 Kiedyś też kupię Speedy'ego...Coś w sobie mają te omegowe klasyki .U mnie dziś znów "trzyseta", którą Was pomęczę w tym tygodniu .171020135607.jpg Przepraszam, zmieniałeś wkład bezela? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #53053 Napisano 17 Października 2013 Nie, jest niestety trochę podrapany i być może kiedyś o tym pomyślę, ale na razie mi to specjalnie nie przeszkadza. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4037 #53054 Napisano 17 Października 2013 dzisiaj ten sam co wczoraj No no, poszalałeś :-) . Lubię te refleksyjne lunety w Rolkach. Obok lupki to właśnie ta luneta to dla mnie kwintesencja Rolexa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #53055 Napisano 17 Października 2013 dokladnie. fluted bezel i lupa to rzec by mozna znak firmowy marki w tych modelach, rowniez je uwielbiam w tych zegarkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bohush 1 #53056 Napisano 17 Października 2013 Nie, jest niestety trochę podrapany i być może kiedyś o tym pomyślę, ale na razie mi to specjalnie nie przeszkadza.A to wypadł czy co? Pytam, bo na starszych fotkach był równo wklejony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #53057 Napisano 17 Października 2013 Chrono - Craze , to Twoj nowy zegarek ? wczesniej go niewidzialem , extra 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artepuh 4 #53058 Napisano 17 Października 2013 A ja dzisiaj mam na nadgarstku AEROWATCH'a ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #53059 Napisano 17 Października 2013 A to wypadł czy co? Pytam, bo na starszych fotkach był równo wklejony. Faktycznie, odrobinę przesunięty, szczerze mówiąc też to dostrzegłem, ale myślałem, że mi się wydaje...Wkład był wyjmowany podczas liftingu bezela, który miał jedno czy dwa brzydkie obicia.Tylko teraz chyba nie ma sensu dawać tego do poprawki, bo każde wyjęcie wkładu to ryzyko dodatkowego zadrapania lub zniekształcenia. Może kiedyś kupię nowy, wtedy się poprawi. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artepuh 4 #53060 Napisano 17 Października 2013 ... a oto i ON .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #53061 Napisano 17 Października 2013 ... a oto i ON .. Robi wrażenie ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soho 3 #53062 Napisano 17 Października 2013 Oj, coś czuję, że trochę was pokatuję niebieską kostką masła… Pozdrawiam, Piękny ten Speedy:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #53063 Napisano 17 Października 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artepuh 4 #53064 Napisano 17 Października 2013 Robi wrażenie !.... również jestem pod wielkim wrażeniem tego cykora ... uwiódł mnie od pierwszego spojrzenia .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85903 #53065 Napisano 17 Października 2013 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deragon 4 #53066 Napisano 17 Października 2013 Zdjęcie trochę nieaktualne, ale było dokładnie to samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #53067 Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Fajna klasyczna 5-ka, ale nie kręć się przy torach, chyba, że masz odpowiednie przeszkolenie BHP i taki papierek:... bo chłopaki z SOK jeszcze zechcą Cię o godzinę zapytać . Edytowane 17 Października 2013 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #53068 Napisano 17 Października 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85903 #53069 Napisano 17 Października 2013 Fajna klasyczna 5-ka, ale nie kręć się przy torach, chyba, że masz odpowiednie przeszkolenie BHP i taki papierek:171020135618.jpg... bo chłopaki z SOK jeszcze zechcą Cię o godzinę zapytać .Też mam taką tylko obszar mniejszy nie cała linia PLK, Region Lubelski linia nr 2 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #53070 Napisano 17 Października 2013 Dziś lotnik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #53071 Napisano 17 Października 2013 Chrono - Craze , to Twoj nowy zegarek ? wczesniej go niewidzialem , extra Dzieki. Nie widziales bo me wychylalem sie z nim od razu po zakupieniu go. Wrzucilem go na forum dopiero gdy jeden z forumowiczow pochwalil sie swoim podobnym w stylu Didzejem w bi-kolorze w innym watku (jego jest starszy model z bransoleta jubilee i 36mm srednicy, moj jest nowym modelem Datejust II o srednicy 41mm). Nosilem sie z zamiarem nabycia modelu w stali ze srebrzysta tarcza i z fluted bezelem z bialego zlota, ale jak przymierzylem oba to gore wzial ten, o wiele lepiej prezentuje sie na nadgarstku, jest na zywo po prostu duzo ladniejszy. jeszcze dwie fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5192 #53072 Napisano 17 Października 2013 Wrócił po spa, wiec trafił na nadgarstek. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bb203 22 #53073 Napisano 17 Października 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #53074 Napisano 17 Października 2013 Zdjęcie nie jest dzisiejsze, ale dzisiaj ten zegarek mam właśnie na nadgarstku. Swoją drogą jest to najrzadziej noszony przeze mnie zegarek, ale jak go już założe, to strasznie mi się podoba Z Ch.Vermont mam to samo Może dlatego, na dziś zakładam, że do masy spadkowej wejdzie... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3939 #53075 Napisano 17 Października 2013 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach