Gość feleksc #2026 Napisano 8 Października 2006 ...albo z latarniami /neonami -które dają po oknach/oczach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #2027 Napisano 8 Października 2006 Sam soft masz, ślepaku problem Oczywiście Monster po kilku godzinach nie świeci jak po odstawieniu do spod żarówki , ale jarzy się bardzo konkretnym światłem i jak się budze np. 5 to po prostu widzę godzinę jakby był dzień, bez chwili przypatrywania się zegakowi, bez wytężania wzroku itp. Dla porównania, to Sinn i Breitling są dużo słabsze w tej kategorii 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #2028 Napisano 8 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #2029 Napisano 8 Października 2006 Soft... zapewniam cię, że z tym czasem nie jest jak z powiekszającą się rybą po złowieniu - (kilka godzin o ktorych mówilem to więcej niż 3h ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wlochaty_krzysio #2030 Napisano 9 Października 2006 Albo macie inny sposób noszenia zegarków - soft pod rękawem, inni na wierzchu. Czas naświetlania też jest istotny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #2031 Napisano 9 Października 2006 no to w temacie: zrobiłem test wyświecania luminoforu amfibii i monsteraczas naświetlania ~30s latarką diodową (bez szaleństw)czas wyświecania istotnie dłuższy w seiko zdjecia robione poklatkowo co 10 minut przez 6sze względu na dość niską jasność zdjeć podniosłem gamma do 2 oto efekt: po lewej jest godzina zrobienia zdjęcia jakieś sugestie ?? 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24522 #2032 Napisano 9 Października 2006 Raz mi się ten gif wyświetlił, ale teraz przestał animować. Co trzeba zrobić aby go znow uruchomić? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #2033 Napisano 9 Października 2006 Raz mi się ten gif wyświetlił, ale teraz przestał animować. Co trzeba zrobić aby go znow uruchomić? ściągnąć do siebie na dysk i wyświetlać do woli ewentualnie prawoklik na obrazku i "odśwież obrazek"ewentualnie F5 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu #2034 Napisano 9 Października 2006 Oj cienko cienko! Dlatego luminescencja dla mnie osobiście to cienizna. Nie ma to jak trycik w np. Traserkach albo podświetlenie w moim Protreku zapalające się na ruch ręki do twarzy. a tak poza tym to zdjęcia mojego PRG-80YT - co prawda robione kilka dni temu ale wciąż wygląda równie pięknie Wiem że nie jest to nic super hiper niesamowitego jak Patek czy inne Lacroix, jednakże jestem fanem wszelkich zegarków a ten przydaje mi się bardzo w wyjazdach terenowych. pozdrawiam g. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2035 Napisano 9 Października 2006 W tym roku mikołaj przychodzi w październiku. Pozwólcie koledzy, że przedstawię mojego osobistego diabła: Nie mogę przestać patrzeć na to: Pozdrawiam 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2036 Napisano 9 Października 2006 Gratulacje, świetny :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2037 Napisano 9 Października 2006 :shock: Super :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2038 Napisano 9 Października 2006 WOW!!! Gratuluje Orsy! Jest swietna, sam mialem na nia ochote! Do galerii z nia! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2039 Napisano 9 Października 2006 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2040 Napisano 9 Października 2006 Gratulacje HemiG ładniutka ta Orsa, niech się nosi 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2041 Napisano 9 Października 2006 Wielkie dzięki chłopaki :!: :oops: Zastanawiam się tylko czym to się skończy? Zaczynałem od 35mm, a teraz: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2042 Napisano 9 Października 2006 Suuuuuuper!! Gratuluję sikora!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2043 Napisano 9 Października 2006 Śliczny Diverek!A ten dekiel... Mistrzostwo!Gratuluję! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2044 Napisano 9 Października 2006 świetna ! gratuluję ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2045 Napisano 9 Października 2006 Rewelacja, bravo!!! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #2046 Napisano 9 Października 2006 Extra!No i ten Dekiel!(ryba powinna mieć tryt w tej swojej wypustce :wink: )Świetna - Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #2047 Napisano 9 Października 2006 Gratulacje :!: Piękna Orsa, wysłałem do nich zgłoszenie, ale nie wygrałem diverka w konkursie 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #2048 Napisano 10 Października 2006 i ja gratuluje pieknej Orsy... niech sie dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2049 Napisano 10 Października 2006 Orsa naprawdę idealna , super i tak ztonowana - serdeczne gratulacje :!:I widzę że przybyła wcześniej . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #2050 Napisano 10 Października 2006 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach