chrono-craze 19 #72076 Napisano 3 Października 2014 ladny ten bicolor Dzieki, mnie tez sie podoba (jestes jedna z nielicznych osob na tym forum ktorym sie zegarki w edycji 'bicolor' podobaja ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #72077 Napisano 3 Października 2014 No co ty - ja uważam je za najpiękniejsze. Ehhh marzy mi się TH Aquaracer 500M z ceramiką w bi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1042 #72078 Napisano 3 Października 2014 Zgadzam się. Mi się też podobają, ale zbyt odważne dla mnie do noszenia. Mi się też podoba Tag, ale ten: 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #72079 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) @Mikolaj N@kroll_czarliNo to tez jestescie w grupie tych nielicznych osob Edytowane 3 Października 2014 przez chrono-craze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #72080 Napisano 3 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #72081 Napisano 3 Października 2014 Zgadzam się. Mi się też podobają, ale zbyt odważne dla mnie do noszenia. Mi się też podoba Tag, ale ten: Ten jest cudowny, ale cenę ma lekko z czapy. Ostatnio był za 7 k na allegro i się spóźniłem. W dodatku był z bransoletą i paskiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1042 #72082 Napisano 3 Października 2014 Uu, to faktycznie super cena była. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9560 #72083 Napisano 3 Października 2014 W pracy: i po: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1137 #72084 Napisano 3 Października 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #72085 Napisano 3 Października 2014 W pracy... I po... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #72086 Napisano 3 Października 2014 Speedy ( z poprzedniej strony ) w stosunku do analogicznej Daytony (biała tarcza , czarne tarczki subtarcze) z tej samej strony wypada zaskakująco dobrze . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23523 #72087 Napisano 3 Października 2014 Zmiana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #72088 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Speedy ( z poprzedniej strony ) w stosunku do analogicznej Daytony (biała tarcza , czarne tarczki subtarcze) z tej samej strony wypada zaskakująco dobrze . W stosunku do tej Daytony tak, ale predaytony go zmiatają (niestety) estetycznie jak dla mnie O, znalazłem na Hodinkee artykuł, który pamiętałem: Edytowane 3 Października 2014 przez Mateusz Dąbrowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #72089 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Dzieki, mnie tez sie podoba (jestes jedna z nielicznych osob na tym forum ktorym sie zegarki w edycji 'bicolor' podobaja )Od zawsze Mi sie Podobaly...Wygladaja jakos tak zywiej w porownaniu do calych stalowych...A najbardziej podobaja mi sie zlote... Maja tylko jeden jedyny minus...Widac je z kilometrach... Przy dobrej pogodzie i plaskimterenie nawet z 10 Co Do daytony Marzy Mi sie taki stary model... Edytowane 3 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 14238 #72090 Napisano 3 Października 2014 U nas dzisiaj reprezentanci Swatch Group. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #72091 Napisano 3 Października 2014 Kolego Angelo , jaka wada ? Im " lepiej" widać Rolka tym lepiej przecież . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #72092 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Kolego Angelo , jaka wada ? Im " lepiej" widać Rolka tym lepiej przecież . Ja jak ide ulica to panny nie patrza mi w oczy tylko na reke To jest jednak wada A tak na serio to rolex chocby stalowy zwraca na siebie uwage...Zloto ok ale diamenty to juz przesada... W kobiecych jedynie Edytowane 3 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #72093 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Moim zdaniem "diamenty" wyjątkowo pasują do Rolka . Edytowane 3 Października 2014 przez LMed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #72094 Napisano 3 Października 2014 Jest świetny-gratuluję A u mnie dziś,,,,, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #72095 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) To twoj gust...Mi jakos sie niewidza... Cos co i tak jest juz widoczne po dodaniu jeszcze czegos woidocznego staje sie zbyt widoczne, przeladowane, kiczowat...Ale to tylko moje odczucie...Niektorym sie to podoba i nieoceniam ich gustu...Bardzo lubie diamenty, Ale kupuje je zonie Ale skonczmy to bo nie o tym jest ten watek... Edytowane 3 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1706 #72096 Napisano 3 Października 2014 To twoj gust... Dobrze powiedziane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 183 #72097 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) W stosunku do tej Daytony tak, ale predaytony go zmiatają (niestety) estetycznie jak dla mnie O, znalazłem na Hodinkee artykuł, który pamiętałem: a pre-moony zjadają pre-daytony Edytowane 3 Października 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #72098 Napisano 3 Października 2014 (edytowane) To tez kwestia gustu ten i ten zegar jest zacny Daytona z tego co Wiem bazuje na werku Elprimero( jest sie myle to prosze mnie poprawic)Jak jest z ksiezycowka?Czy maja wlasny mechanizm? Edytowane 3 Października 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #72099 Napisano 3 Października 2014 Kolego Bartek79 , przecież nie powiedziałem ,że mi się to podoba .Powiedziałem tylko , że diamenty świetnie pasują do Rolka . Pozdrawiam . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1706 #72100 Napisano 3 Października 2014 Kolego Bartek79 , przecież nie powiedziałem ,że mi się to podoba .Powiedziałem tylko , że diamenty świetnie pasują do Rolka . Pozdrawiam .Nie tłumacz się Pasują tak samo jak do AP i Brajtka czy Omegi. Również pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach