Gość SPORTURA 01 #2326 Napisano 25 Listopada 2006 Niestety bluza ale sweterkowata Ale w kolorze paseczka :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #2327 Napisano 25 Listopada 2006 Jak SEIKO to tylko SPORTURA gosc ma porzadnego mechanika, a Ty mu jakiegos byle kwarca zachwalasz :wink: :twisted: To co może porównamy tego mechanika z jakims kwarcem kolego :twisted: Z całym szacunkiem, ale mam w swojej kolekcji mechaniki które mają po 50 lat, nadal są sprawne, noszę je na codzień, a co będzie z tymi kwarcami za 50 lat??? Pozostanie jedynie wspomnienie :-)Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2328 Napisano 25 Listopada 2006 będziesz musiał zmienić baterię. Horror, prawda? :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2329 Napisano 25 Listopada 2006 będziesz musiał zmienić baterię. Horror, prawda? :roll: Taki sam horror jak okresowy przegląd i konserwacja. Prawda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vers libre #2330 Napisano 25 Listopada 2006 Skoro o Seiko mowa...To mój nadgarstek zdobi, nie tylko zresztą dzisiaj Seiko Kinetic - niemłody już, ale w doskonałej kondycji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #2331 Napisano 26 Listopada 2006 Cześć :!: A u mnie na nadgarstku od ponad tygodnia tylko ten Zeno Godat 2. Niestety nie udaje mi się zrobić takiego zdjęcia aby uniknąć refleksów światła lub odbić obrazu w szkiełku zegarka.Pozdrowienia, Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2332 Napisano 26 Listopada 2006 Niestety nie udaje mi się zrobić takiego zdjęcia aby uniknąć refleksów światła lub odbić obrazu w szkiełku zegarka. niezłe to zeno! co do refleksów polecam lekturę: http://www.timezone.com/library/timexpclas mik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2333 Napisano 27 Listopada 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2334 Napisano 27 Listopada 2006 :shock: :shock: suuuper zdjęcie Neuro ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2335 Napisano 27 Listopada 2006 a mi się podobają cyferki - niby hinduskie zawijańce - świetne.zdjęcie :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2336 Napisano 27 Listopada 2006 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #2337 Napisano 27 Listopada 2006 rip nie pij tego swinstwa wiecej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2338 Napisano 27 Listopada 2006 rip nie pij tego swinstwa wiecej ale powiedz co to i gdzie kupujesz?? :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #2339 Napisano 27 Listopada 2006 Świetna ta Pobieda Michał, bardzo ładne fotki w Galerii. Mam 4 Pobiedy, ale wszystkie lata 50 i 60 więc nie ma mowy o takim stanie zachowania, Twoja jakby prosto z fabryki wyszła A ten Zeno :shock: kawał zegara, bombowy! Gratuluję Tomek.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #2340 Napisano 27 Listopada 2006 Michał... ta Pobieda jest... :shock: ... no brak słów... a i zdjęcie świetne 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2341 Napisano 27 Listopada 2006 Michał Победа jest bombowa :shock: - fota wymiata :shock: , Wojciechu fota jest ciekawa ale wydawało mi się że niebieski trunek został wycofany z obiegu :wink: :wink: :wink: - oczywiście jestem zbyt gruboskórny by do mnie dotarła jednak coś już powolutku łapię :wink: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #2342 Napisano 27 Listopada 2006 Wojtek, zaje..... fotka Sinna! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2343 Napisano 27 Listopada 2006 Dzieki! Ale nic nie pilem :twisted: , straszna mgła we Wrocławiu caly dzien. 8) 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2344 Napisano 27 Listopada 2006 Dzięki wszystkim, fajnie że wam się moje maleństwo podoba jakby prosto z fabryki wyszła bo w sumie wyszła Kupiłem ją jako NOS, nieużywaną całkowicie. Za jakieś 25 zł jak dobrze pamiętam. Rip, zamglony Sinn klimatyczny 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2345 Napisano 27 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2346 Napisano 27 Listopada 2006 gratuluje zakupu! 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #2347 Napisano 27 Listopada 2006 kupiłem sobie półśrodek i to nie był dobry pomysł. polsrodek? jak to rozumiec? :roll: zegarek pikny, szczere gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2348 Napisano 27 Listopada 2006 Gratulacje Tessio. Dawaj zdjęcie na nadgarstkowe ze sweterkiem. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2349 Napisano 27 Listopada 2006 Za gratulacje dzięki! ...a co do półśrodka, to miałem kupić inny zegarek, niestety trzeba na niego czekać dwa miesiące, więc zdecydowałem się na Planetę... którą będzię trzeba sprzedać i poczekać jednak na tamten, bo to nie jest to Klaudiusz muszę skrócić bransoletę, ale strzelę jeszcze fotki dekla, bo jest :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2350 Napisano 27 Listopada 2006 Tessio!Szczere gratulacje! Jeśli mam być szczery to od kilku dni zastanawiałem się z czym wypalisz i możesz mi wierzyć albo nie, ale coś mi mówiło że będzie to Omega Chyba zacznę dorabiać jako jasnowidz :wink: Napisz jaki rozmiar z koronką i bez! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach