Klod100 40 #2426 Napisano 2 Grudnia 2006 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2427 Napisano 2 Grudnia 2006 ladny ... sweterek PS zegarek tez niczego sobie 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2428 Napisano 2 Grudnia 2006 Mik: Niezła "papa" i super koronki :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2429 Napisano 2 Grudnia 2006 Mik: Niezła "papa" i super koronki :wink: Raczej: ślimak, ślimak wystaw rogi... 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2430 Napisano 3 Grudnia 2006 Mik faktycznie koronki zabójcze przynajmniej dla kieszeni :wink: kiedy pełna odsłona aby było porównanie do sprzętu MasterFana 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2431 Napisano 3 Grudnia 2006 Oooo, braciszek :!: Gratulacje mik, fajne ujęcie Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2432 Napisano 4 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2433 Napisano 4 Grudnia 2006 mik gratulacje :!: Nie mogłem patrzeć jak marnuje się w pudełku::wink: sweterek czy zegarek ? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2434 Napisano 4 Grudnia 2006 sweterek czy zegarek ? Właściciel :arrow: tessio fajny komplecik 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #2435 Napisano 4 Grudnia 2006 Gratulacje tessio :!: Hirsch Liberty w tym wariancie koloru jest stworzony dla PO. Fajnie, że popłynąłeś pod prąd i nie kupiłeś największego rozmiaru Planety. Widać, że zegarek wpłynął na Ciebie pozytywnie - nawet data się zgadza. ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2436 Napisano 4 Grudnia 2006 Dzięki mabok! Już po zamówieniu zegarka zastanawiałem się czy dobrze zrobiłem kupując mniejszy rozmiar, ale teraz kiedy mam ją na ręcę wątpliwości zniknęły 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2437 Napisano 4 Grudnia 2006 To jak w końcu, Planetka zostaje, czy jednak będzie przesiadka na stoper? Bo nie wiem czy już gratulować czy jeszcze nie? 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2438 Napisano 4 Grudnia 2006 Teraz już sam nie wiem co robić, zostawiłem na allegro aukcję (zmieniłem na prywatną) i jak znajdzie się chętny to podejmę decyzję, bo coraz bardziej zaczyna mi się podobać ten zegarek Na dzisiaj możesz pogratulować :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2439 Napisano 4 Grudnia 2006 No to gratuluję 8) Bo jest czego! I również uważam że mniejsza wersja jest lepszym wyborem 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2440 Napisano 4 Grudnia 2006 Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2441 Napisano 4 Grudnia 2006 kiedy pełna odsłona aby było porównanie do sprzętu MasterFana nie długo - robie box do zdjęć mam dość tych wszystkich blików ... tessio - PO jest super a i rozmiar zdecydowanie idealny ;-) mik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2442 Napisano 4 Grudnia 2006 (..) jest super a i rozmiar zdecydowanie idealny ;-) mik jak Ci dziewczyna powie to samo to będziesz spełniony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1273 #2443 Napisano 4 Grudnia 2006 Irek. Nie wiem dlaczego ale Twój avatar coś mi przypomina. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2444 Napisano 4 Grudnia 2006 Irek. Nie wiem dlaczego ale Twój avatar coś mi przypomina. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2445 Napisano 4 Grudnia 2006 Terrible Twins :?: Jezu coraz więcej bliźniaków 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #2446 Napisano 4 Grudnia 2006 "Stopczyk, co wy tam palicie?" :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2447 Napisano 4 Grudnia 2006 Terrible Twins :?: Jezu coraz więcej bliźniaków Rewelacja 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2448 Napisano 4 Grudnia 2006 Terrible Twins :?: Jezu coraz więcej bliźniaków Rewelacja ha ha rewelacja to będzie jak Bartheck znajdzie bliźniaka :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #2449 Napisano 4 Grudnia 2006 A jeśli nie bliźniaka to może chociaż jakąś bratnią duszyczkę: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2450 Napisano 4 Grudnia 2006 HemiG daj mi adres tej ślicznotki Irku ten avatar to hołd złożony mojemu nieodżałowanemu przyjacielowi, dla którego ten film (i wszystkie sequele) był jednym z najbardziej ulubionych. 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach