enzo 1 #79776 Napisano 7 Lutego 2015 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 570 #79777 Napisano 7 Lutego 2015 Masz Moonwatcha?Jak wypada w porównaniu np z Tudorem chrono blue? To mlodszy brat Moonwatcha 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 326 #79778 Napisano 7 Lutego 2015 Masz Moonwatcha?Jak wypada w porównaniu np z Tudorem chrono blue? To jest reduced. I jak, nie za mała? 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #79779 Napisano 7 Lutego 2015 Masz Moonwatcha?Jak wypada w porównaniu np z Tudorem chrono blue? To raczej Reduced 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #79780 Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) ^ I modelka! --- Mariuszu, ćudnie ten spidi wyszedł.Nowy nabytek? Jak tak, to gratuluję! Jest na co popatrzeć. Dzięki,ale to nie nowy nabytek.Mam go od ponad roku,ale jakoś mało mu cykam zdjęć Masz Moonwatcha?Jak wypada w porównaniu np z Tudorem chrono blue?Tomku,toż to bidny reduced czyli 39mm.W porównaniu do Tudora jest wyraźnie mniejszy,ale prze to wygodniejszy.Koronka osadzona niżej w stosunku do moona(bliżej dłoni) mnie osobiście nie przeszkadza,nie drapie.Jak dla mnie to dwa zupełnie inne zegarki,Tudor jest bardziej sportowy Spidi zaś uderza raczej w klasykę.Od bidy może robić za garniturowca,np. na Sylwestra przełożyłem go na pasek i było ok Twoja kolekcja bardzo mi się podobała (MM, Tudor.. jeszcze by się coś znalazło ) a teraz podoba mi się jeszcze bardziej Bajka!Miło mi,dzięki Edytowane 7 Lutego 2015 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #79781 Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Rzeczywiście, oglądałem na telefonie, mój błąd.Nawet nie zobaczyłem napisu automatic, nie wspominając o rozstawieniu tarczek... Edytowane 7 Lutego 2015 przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #79782 Napisano 7 Lutego 2015 . To jest Moonwatch! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #79783 Napisano 7 Lutego 2015 Co to za model? Takie starsze Seiko Perpetual 8F56-0070 - nie znam dokładnej refki. 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #79784 Napisano 7 Lutego 2015 To jest reduced. I jak, nie za mała? Mógłby być ciut większy,te 41 mm to jak dla mnie idealny rozmiar dla Speedmastera. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #79785 Napisano 7 Lutego 2015 Weekendzik Orange Monster by muchacho86, on Flickr 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 570 #79786 Napisano 7 Lutego 2015 Rozmiar reduced jest idealny. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artepuh 4 #79787 Napisano 7 Lutego 2015 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 570 #79788 Napisano 7 Lutego 2015 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 283 #79789 Napisano 7 Lutego 2015 Takie starsze Seiko Perpetual 8F56-0070 - nie znam dokładnej refki.Dzięki. Bardzo ładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #79790 Napisano 7 Lutego 2015 Rozmiar reduced jest idealny.Masz Zenitha 38mm więc się nie dziwię ,ale pamiętam jak kiedyś rozmawialiśmy o Speedim i wówczas twierdziłeś,że mógłby być ciut większy .Widać gusta się zmieniają 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #79791 Napisano 7 Lutego 2015 Masz Zenitha 38mm więc się nie dziwię ,ale pamiętam jak kiedyś rozmawialiśmy o Speedim i wówczas twierdziłeś,że mógłby być ciut większy .Widać gusta się zmieniają Masz nieaktualne informacje, Zenith już sprzedany Ale obserwuję aktualnie tendencję powrotu do mniejszych zegarków, która z uwagi na mój nadgarstek bardzo mi się podoba.Chociaż ja generalnie dzielę zegarki na sportowe (divery, chrono), które mogą być większe i casuale i eleganty, które akceptuję maksymalnie w 39 mm... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #79792 Napisano 7 Lutego 2015 Masz nieaktualne informacje, Zenith już sprzedany Ale obserwuję aktualnie tendencję powrotu do mniejszych zegarków, która z uwagi na mój nadgarstek bardzo mi się podoba.Chociaż ja generalnie dzielę zegarki na sportowe (divery, chrono), które mogą być większe i casuale i eleganty, które akceptuję maksymalnie w 39 mm... Ostatnio nie byłem zbyt na bieżąco z bazarkiem. Karol sprzedał Zenitha-szok Chyba nie Ty kupiłeś,bo już byś się pochwalił ? 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #79793 Napisano 7 Lutego 2015 No tak, widzę, że moja próżność jest powszechnie znana. Nie, za długo się zastanawiałem i ktoś go sprzątnął... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #79794 Napisano 7 Lutego 2015 No tak, widzę, że moja próżność jest powszechnie znana. Nie, za długo się zastanawiałem i ktoś go sprzątnął...Jeśli to jest próżność to wszyscy jesteśmy próżniakami A komu mamy się pochwalić jak nie tu.Nikt inny nie zrozumie kupna kolejnego zegarka za kilka,czy kilkanaście tyś Rozumiem,że wciąż myślisz nad Tudorem i stąd dylemat był co do Zenka 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #79795 Napisano 7 Lutego 2015 Generalnie to myślałem o chrono, bo brak mi mechanicznego w kolekcji.Ale decyzja już zapadła i nie jest to Tudor... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 570 #79796 Napisano 7 Lutego 2015 No tak, widzę, że moja próżność jest powszechnie znana. Nie, za długo się zastanawiałem i ktoś go sprzątnął... Nie zastanawiales sie, tylko odpusciles 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #79797 Napisano 7 Lutego 2015 Tylko... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #79798 Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Generalnie to myślałem o chrono, bo brak mi mechanicznego w kolekcji.Ale decyzja już zapadła i nie jest to Tudor... Pochwalisz się....? Czyżby Moonwatch ? Edytowane 7 Lutego 2015 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #79799 Napisano 7 Lutego 2015 Generalnie to myślałem o chrono, bo brak mi mechanicznego w kolekcji.Ale decyzja już zapadła i nie jest to Tudor... Pochwalisz się....? Rolex Daytona? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4445 #79800 Napisano 7 Lutego 2015 Ładna, bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach