Gość JurekG #2801 Napisano 2 Stycznia 2007 To zegarek dla szoferow? Bo wlasciciel Maybacha oczywiscie zasiada na tylnej kanapie i w dodatku każe się tytuować ojcem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2802 Napisano 2 Stycznia 2007 To zegarek dla szoferow? Bo wlasciciel Maybacha oczywiscie zasiada na tylnej kanapie ok => macie mnie !!!! to szofer :oops: a wyobraźcie sobie (bo ja nie mogę) jaki ma zegarek gość na tylnej kanapie (niby ja)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2803 Napisano 2 Stycznia 2007 Strach sie bac 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2804 Napisano 2 Stycznia 2007 a wyobraźcie sobie (bo ja nie mogę) jaki ma zegarek gość na tylnej kanapie (niby ja)?Pewnie Oris`a :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2805 Napisano 2 Stycznia 2007 a wyobraźcie sobie (bo ja nie mogę) jaki ma zegarek gość na tylnej kanapie (niby ja)?Pewnie Oris`a :roll: jako człek skromny noszę Orisa.wygrałeś piwo, a jak nie sprzedasz Omegi (czego Ci życzę) to nawet 2 piwa !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2806 Napisano 2 Stycznia 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #2807 Napisano 2 Stycznia 2007 Rip - czy mnie sie zdaje, czy Ty masz dwie lewe rece? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #2808 Napisano 2 Stycznia 2007 To chyba jego lubej reka, bo sie gdzies chwalil ze kupil jej Zodiaca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #2809 Napisano 2 Stycznia 2007 Wojtek, super efekt tego Zodiaca na damskim szupłym nadgarstku! Ale to chyba zasługa zgrabnego nadgarstka 8) 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #2810 Napisano 2 Stycznia 2007 rip, świetne ujęcie. P.S. Twoja luba ma ładną barwę skóry i kształ palców chyba też. Masz zdjęcie na którym widać całą dłoń? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2811 Napisano 2 Stycznia 2007 Dzieki Panowie, w imieniu luby i swoim :oops: P.S. Twoja luba ma ładną barwę skóry i kształ palców chyba też. Masz zdjęcie na którym widać całą dłoń? mabok ostatnie:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=10718 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #2812 Napisano 2 Stycznia 2007 Rip - czy mnie sie zdaje, czy Ty masz dwie lewe rece? Ale tej lewej lewej mniej używa bo jakaś taka delikatniejsza 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2813 Napisano 2 Stycznia 2007 P.S. Twoja luba ma ładną barwę skóry i kształ palców chyba też. Masz zdjęcie na którym widać całą dłoń? Eee tam dłoń Kiedy na palcu Coś zabłyśnie :?: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #2814 Napisano 2 Stycznia 2007 A dziś u mnie taki oto Epos: 8) :? 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2815 Napisano 2 Stycznia 2007 Kiedy na palcu Coś zabłyśnie :?: Oj nie wiem, jeszcze tyle zegarków przed mną. :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #2816 Napisano 2 Stycznia 2007 A dziś u mnie taki oto Epos: 8) :? Duży! Jak on Ci się na ręce mieści? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #2817 Napisano 2 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #2818 Napisano 2 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #2819 Napisano 2 Stycznia 2007 Ewidentnie brakuje Ci 007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2820 Napisano 2 Stycznia 2007 Gratuluje nowego Japonca i egzotycznej kolekcji! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #2821 Napisano 2 Stycznia 2007 Ewidentnie brakuje Ci 007 Nic się nie martw. Pracuję nad tym.Za kilka (naście) dnie wkleję zdjęcie.Martwię się tylko że mi się wszystkie na ręce nie zmieszczą :wink: Już i tak mi się kręgosłup na lewo przekrzywił A tak na marginesie to winowajcą tego zajo.a jest pcichosz.Paweł, TWOJA WINA!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #2822 Napisano 2 Stycznia 2007 Konsekwencja kolorystyczna wyglada tak http://img308.imageshack.us/my.php?image=seikops7.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2823 Napisano 2 Stycznia 2007 Jakaś nowa moda :shock: Chyba "czasopotrajacz" 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcichosz 4 #2824 Napisano 2 Stycznia 2007 A tak na marginesie to winowajcą tego zajo.a jest pcichosz.Paweł, TWOJA WINA!!! Wprawdzie nie wiem, czym dokładnie zawiniłem (tzn. przychodzą mi na myśl różne rodzaje moich win i nie wiem, z którym mamy tu do czynienia), ale bezdyskusyjnie czuję się winny i zastanawiam się, jakiej karze mógłbym się dobrowolnie poddać. Do tej pory sądziłem, że jestem nieszkodliwy, a tu proszę... Pozdrawiam, Paweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2825 Napisano 2 Stycznia 2007 W zimowej scenerii ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach