ecipeci 3179 #91426 Napisano 15 Lipca 2015 nie chodzi o to czy nacieszył czy nie - zegarek jest bardzo fajny, ale moje zegarkowe adhd jeszcze bardziej po prostu jest nowy pomysł a co do kłótni - to nie wiem czy tak ją można nazwać, ja jej na pewno nie zacząłem, a nie lubię jak ktoś próbuje komuś coś "wmówić" bez prawie żadnych argumentów, dla mnie wiarygodnym i ostatecznym argumentem w tej dyskusji bądź kłótni była odpowiedź z IWC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #91427 Napisano 15 Lipca 2015 A jaka byla?-bo temat przewija się w kilku wątkach-od iwc,pama ..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #91428 Napisano 15 Lipca 2015 W koncu dotarl!!!Juz jestem zakochany!!!Jest moc,To jakas specjalna edycja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3179 #91429 Napisano 15 Lipca 2015 A jaka byla?-bo temat przewija się w kilku wątkach-od iwc,pama .....jak pytasz o odpowiedz z IWC to zerknij w watek IWC, jeśli oczywiście wcześniej mojego postu z ta odpowiedzią nie usunąłeś, bo ostatnio widziałem ze kilka dziwnym trafem "zniknęło" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #91430 Napisano 15 Lipca 2015 jak pytasz o odpowiedz z IWC to zerknij w watek IWC, jeśli oczywiście wcześniej mojego postu z ta odpowiedzią nie usunąłeś, bo ostatnio widziałem ze kilka dziwnym trafem "zniknęło"Odpowiedz dostaleś z 'panelu moderatorskiego" Za Twoją serdecznie dziekuje,zapoznam się. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 9761 #91431 Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Świetny zegarek, choć chyba pasek nie bardzo pasuje. Chociaż sam nie wiem. Może jednak tak? U mnie też dobra szwajcarska robota - na zdjęciu nawet razy dwa: Edytowane 15 Lipca 2015 przez Edmund Exley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #91432 Napisano 15 Lipca 2015 A co? Nie można? Burns otrzymał pozytywne ostrzeżenie, a Ty - ujemne, między innymi za cytowanie obrazków. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #91433 Napisano 15 Lipca 2015 Proszę o spokoj!W Pamie,IWC,Rolexie awantury....A pretensje pozniej ze posty 'znikają'-a znikają i te wartosciowe bywa też by kontekst rozmowy byl zachowany-informacja dla wszystkich 'poruszonych" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3179 #91434 Napisano 15 Lipca 2015 A co? Nie można? Burns otrzymał pozytywne ostrzeżenie, a Ty - ujemne, między innymi za cytowanie obrazków.według mnie nie można, ale ja tu tylko sprzątam a ci którzy rzeczywiście i rzetelnie powinni się tym zajmować chyba są na wakacjachpowtarzam - niektórzy są " pod ochroną " i albo się wszyscy wzajemnie traktujemy po równo albo wcale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #91435 Napisano 15 Lipca 2015 A co powinni? Nie jestem na waszym utrzymaniu, ecipeci. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3179 #91436 Napisano 15 Lipca 2015 nie wiem co powinni, nie wiem kto jest na czyim utrzymaniu i w ogole mnie to nie obchodzisedno sprawy jest takie jak napisałem powyżej - albo się wszyscy wzajemnie traktujemy po równo albo wcale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #91437 Napisano 15 Lipca 2015 I bezel jest ruchomy wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesix1 1 #91438 Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Pozdrawiam, Piotrek.góry stołowe?? Edit mod: No , i jako pierwszy chcesz dostać karę za łamanie zasad ? Edytowane 15 Lipca 2015 przez cook 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 93761 #91439 Napisano 15 Lipca 2015 W koncu dotarl!!!Juz jestem zakochany!!! Gratuluję. Dość intrygująco wygląda, czy otwory na tarczy pod nazwą coś pokazują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #91440 Napisano 15 Lipca 2015 Panowie koledzy przypominam o zakazie cytowania zdjęć.By zobaczyć rzeczony egzemplarz wystarczy kliknąć na strzałkę znajdującą sie po stronie prawej ( u góry) cytowanego posta.Dziekuję za uwagę. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #91441 Napisano 15 Lipca 2015 Bez zmian... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #91442 Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Powrót do przeszłości 1 Kto pamięta? Edytowane 15 Lipca 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 906 #91443 Napisano 15 Lipca 2015 Miss Antea podana alla W&W ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1454 #91444 Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Świetny zegarek, choć chyba pasek nie bardzo pasuje. Chociaż sam nie wiem. Może jednak tak?Dla mnie pasuje, ale może tak lepiej Edytowane 15 Lipca 2015 przez Ulotny 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #91445 Napisano 15 Lipca 2015 O co chodzi z tym IWC bo nie chce mi się szukać, a marka jakoś nieszczególnie jest w kręgu moich zainteresowań 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 30219 #91446 Napisano 15 Lipca 2015 Powrót do przeszłości 1 Kto pamięta? Marzenie z lat osiemdziesiątych.Ja swoje spełniłem wtedy Montaną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #91447 Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Marzenie z lat osiemdziesiątych.Ja swoje spełniłem wtedy Montaną Ja dziś na OLX za 50 złoty... O co chodzi z tym IWC bo nie chce mi się szukać, a marka jakoś nieszczególnie jest w kręgu moich zainteresowań O mechanizm.... ,że Sellita i że nie.... Edytowane 15 Lipca 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #91448 Napisano 15 Lipca 2015 a kto mówił, że nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #91449 Napisano 15 Lipca 2015 IWC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #91450 Napisano 15 Lipca 2015 I do rymu a kto mówił, że nie? IWC 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach