Tonic 1 #2951 Napisano 17 Stycznia 2007 Helvetia wreszcie gotowa do zaprezentowania Tydzien temu wrocila z polerowania a dzis przyszedl do niej pasek kupiony od jednego z forumowiczow [/ quote] Zegarek piękny :shock: Możesz powiedzieć gdzie był polerowany i ile taka usługa kosztuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #2952 Napisano 17 Stycznia 2007 sikkens hymm to pytanie raczej nie do mnie a do znawcow rynku wtornego , mnie sie go dostalo od babci po dziadku, ktory zas dostal go od syna gdy temu sie znudzil. Tonic U Glowacckich 100 zlotych za szkielko , koperte i bransolete. nie wiem czy przeplcilem czy nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #2953 Napisano 17 Stycznia 2007 Helvetia wreszcie gotowa do zaprezentowania Tydzien temu wrocila z polerowania a dzis przyszedl do niej pasek kupiony od jednego z forumowiczow Juz miałem wlepić tu swoją chudobę, ale po tej Helvetii idę się okopać w pelargoniach. Z czym ja chciałem startować... J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #2954 Napisano 18 Stycznia 2007 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2955 Napisano 18 Stycznia 2007 Również do znudzenia: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #2956 Napisano 18 Stycznia 2007 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2957 Napisano 18 Stycznia 2007 Gratulacje , długo bez divera nie wytrzymałeś 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2958 Napisano 18 Stycznia 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2959 Napisano 18 Stycznia 2007 rip - fajne, klimatyczne foty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #2960 Napisano 18 Stycznia 2007 Gratulacje , długo bez divera nie wytrzymałeś dzięki, tak to prawda. jednak muszę stwierdzić, że pustkę po samuraju udało mi się (w moim odczuciu) wypełnić z nawiązką ...powiem nawet, że do tej pory żaden zegarek nie sprawił mi chyba tyle frajdy co ten potwór... rip, super foty, piękny zegarek... 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #2961 Napisano 18 Stycznia 2007 Chyba Sinny do tego samego parku na jogging chadzają 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2962 Napisano 18 Stycznia 2007 Tylko czekac, az sie spotkają Za kazdym razem jak widze 756 to coraz bardziej :shock: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2963 Napisano 19 Stycznia 2007 Wiem, ze nie pasuje.... i co z tego 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #2964 Napisano 19 Stycznia 2007 "rip" co to za pasek ma Twój Sinn na fotce w plenerze? Bardzo mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2965 Napisano 19 Stycznia 2007 Najmodniejszy, najpowszechniejszy, pasujacy do kazdego zegarka Hirsch Liberty :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #2966 Napisano 19 Stycznia 2007 :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #2967 Napisano 19 Stycznia 2007 Wrrrrr...jest świetny :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #2968 Napisano 19 Stycznia 2007 Dziś mój wieloletni przyjaciel :Więcej w Galerii! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruś 0 #2969 Napisano 21 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2970 Napisano 21 Stycznia 2007 No maruś bardzo fajna ta Adriatica. Bardzo fajna Muszę to przemyśleć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prezes777 0 #2971 Napisano 21 Stycznia 2007 Rewelacja jak dla mnie... Połączenie prostoty i elegancji...Klasyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2972 Napisano 21 Stycznia 2007 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2973 Napisano 22 Stycznia 2007 Neuro bardzo ciekawe zdjęcie. Podejmę próbę zrobienia podobnego zdjęcia swojego zegarka. Nie wiem, czy próba wytrzyma ostrze krytyki. Ale trudno...Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2974 Napisano 23 Stycznia 2007 mały OT pt: " jaki zegarek masz dzisiaj na brzuchu?" co znaczy rozwój pasji od najmłodszych lat (a raczej od 7 miesięcy) btw => to nie quartz !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2975 Napisano 23 Stycznia 2007 Ma Twoje oczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach