rrr 8447 #108576 Napisano 9 Marca 2016 trudno powiedzieć że dziś na nadgarstku bo dopiero odebrałem przesyłkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #108577 Napisano 9 Marca 2016 Oryginalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
das 96 #108578 Napisano 9 Marca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #108579 Napisano 9 Marca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonradR 34 #108580 Napisano 9 Marca 2016 Żubr prezentuje się niezwykle interesująco, wyróżniając się zdecydowanie na tle innych "klasyków"... Zastanawiające jest jednak, dlaczego informacji na temat tego modelu nie ma na stronie internetowej G. Gerlach ? Ponieważ to tylko limitka na 2013 rok (113 sztuk) Możesz o tym poczytać w sieci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84672 #108581 Napisano 9 Marca 2016 Coś mi kiedyś koledzy na forum tłumaczyli że w Poznaniu to wszystko "kluchy" P.S uśmiałem się bo jadłem dziś pyzy z mięsem.... I ja dzisiaj jadłem pyzy z mięsem 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #108582 Napisano 9 Marca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #108583 Napisano 9 Marca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mordaf 28 #108584 Napisano 9 Marca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P10TR 368 #108585 Napisano 9 Marca 2016 trudno powiedzieć że dziś na nadgarstku bo dopiero odebrałem przesyłkę Świetny zegarek! Najlepiej nosiło mi się go na Kainie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #108586 Napisano 9 Marca 2016 Co to za wyrób, przybliżycie stronę techniczną? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Olszewski #108587 Napisano 9 Marca 2016 (edytowane) Ponieważ to tylko limitka na 2013 rok (113 sztuk) Możesz o tym poczytać w sieci Pomimo wszystko uważam, iż informacja o tym modelu powinna znajdować się na stronie firmowej. Jest to przecież powód do dumy dla G. Gerlach, a zarazem wspaniały przykład nawiązania do tradycji polskiego wzornictwa. Oczywiście nie odmówiłem sobie okazji do poszerzenia wiedzy na temat Żubra, w tym zapoznałem się również z recenzją tego czasomierza na pewnej stronie internetowej... Edytowane 9 Marca 2016 przez Jacek Olszewski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tygrysastyl 44 #108588 Napisano 9 Marca 2016 Witam, Dzisiaj spędziłem dzień z tym oto 'sikorem'. Prezent od ojca. W czerwcu zostawiłem w naprawie, odebrałem w zeszłym tygodniu (urlopy, nie czas naprawy ;-). Chodzi pięknie. Pozdrawiam 0 You must think first, before you move. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 249 #108589 Napisano 9 Marca 2016 Pomimo wszystko uważam, iż informacja o tym modelu powinna znajdować się na stronie firmowej. Jest to przecież powód do dumy dla G. Gerlach, a zarazem wspaniały przykład nawiązania do tradycji polskiego wzornictwa. Mysle ze powinenes do Nich napisac I Im to zasugerowac.Jak wielokrotnie bylo pisane na forum Czlonkowie Fundacji sa bardzo otwarci I komunikatywni I po Twojej wiadomosci na pewno niezwlocznie naprawia to niedopatrzenie. 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1253 #108590 Napisano 9 Marca 2016 rrr, Halios to nowy wypust czy stary? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Olszewski #108591 Napisano 9 Marca 2016 Mysle ze powinenes do Nich napisac I Im to zasugerowac.Jak wielokrotnie bylo pisane na forum Czlonkowie Fundacji sa bardzo otwarci I komunikatywni I po Twojej wiadomosci na pewno niezwlocznie naprawia to niedopatrzenie. Może to faktycznie dobry pomysł, gdyż z dalszej perspektywy czasami lepiej widać niż z bezpośredniej odległości... Dodatkowo przy okazji dowiem się, czy przygotowywana jest kolejna "limitka", a nawet zaproponuję nazwę np. Tur (łac. Bos)... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #108592 Napisano 9 Marca 2016 Dzisiaj cały dzień kawa, apap, kawa.. a i tak spać kładę się z potwornym bólem głowy . 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 249 #108593 Napisano 9 Marca 2016 Dodatkowo przy okazji dowiem się, czy przygotowywana jest kolejna "limitka", a nawet zaproponuję nazwę np. Tur (łac. Bos)... A dlaczego akurat "Tur" a nie na na przyklad Zaba (lac. Zabol)? 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #108594 Napisano 9 Marca 2016 Dzisiaj cały dzień kawa, apap, kawa.. a i tak spać kładę się z potwornym bólem głowy Trzeba na MR 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #108595 Napisano 9 Marca 2016 Dzisiaj cały dzień kawa, apap, kawa.. a i tak spać kładę się z potwornym bólem głowy Świetne zdjęcia! Szczególnie ujęcie na kawie - idealnie rozplanowane światło 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Olszewski #108596 Napisano 9 Marca 2016 A dlaczego akurat "Tur" a nie na na przyklad Zaba (lac. Zabol)? W zestawieniu z Żubrem zdecydowanie bardziej poważnie brzmi Tur... Oczywiście można byłoby zaproponować także coś z lżejszej kategorii i w dodatku sympatycznie się kojarzącego: Kumak (łac. Bombina)... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #108597 Napisano 9 Marca 2016 Witam, Dzisiaj spędziłem dzień z tym oto 'sikorem'. Prezent od ojca. W czerwcu zostawiłem w naprawie, odebrałem w zeszłym tygodniu (urlopy, nie czas naprawy ;-). Chodzi pięknie. Pozdrawiam Świetny,miałem parę kolorów takiego Poljota. Dodatkowo wartość pamiątkowa wiec super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15192 #108598 Napisano 10 Marca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P10TR 368 #108599 Napisano 10 Marca 2016 Co to za wyrób, przybliżycie stronę techniczną? rrr, Halios to nowy wypust czy stary?Stary, dokładnie taki jak Twój. Co to za wyrób, przybliżycie stronę techniczną?To kanadyjska firma, robi ładne koperty m.inn. z brązu i wkłada do nich miyoty. Wodoszczelność 200m, wśród różnych zegarków z kopertami z brązu wyróżniają się zgrabnością - 41mm średnicy, nie jest klockiem. Wypukłe szafirowe szkło, ładna błękitna luma, ogólnie jedna z najciekawszych propozycji, jeśli chodzi o zegarki w kopertach z brązu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tygrysastyl 44 #108600 Napisano 10 Marca 2016 Witam wszystkich, Dzisiaj cyka ze mną ten oto Swatch automatyk. Pozdrawiam 0 You must think first, before you move. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach