Tommaso 2412 #133426 Napisano 1 Maja 2017 Szmaciany dach jest tak szczelny, że można jechać w największej ulewie, a zamknięcie dachu to u mnie 5 sekund w trakcie jazdy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyniu70 1356 #133427 Napisano 1 Maja 2017 Szmaciany dach jest tak szczelny, że można jechać w największej ulewie, a zamknięcie dachu to u mnie 5 sekund w trakcie jazdy.W najgorszym wypadku można na chwilę wskoczyć na Pkn Orlen. Świetny , dobry na odstresowanie wóz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #133428 Napisano 1 Maja 2017 Szmaciany dach jest tak szczelny, że można jechać w największej ulewie, a zamknięcie dachu to u mnie 5 sekund w trakcie jazdy.Całkiem możliwe, nigdy nie miałem, więc trudno o rzetelną opinię z mojej strony, ale sądzę, że takie cabrio jest super jako kolejny samochód, na letnie wypady. Ponieważ trudno mię wszystko, na razie zadowalam się takim. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #133429 Napisano 1 Maja 2017 Całkiem możliwe, nigdy nie miałem, więc trudno o rzetelną opinię z mojej strony, ale sądzę, że takie cabrio jest super jako kolejny samochód, na letnie wypady. Ponieważ trudno mię wszystko, na razie zadowalam się takim.To twój egzemplarz?! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #133430 Napisano 1 Maja 2017 Tak, wymaga jeszcze dużo pracy. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81595 #133431 Napisano 1 Maja 2017 Na zdjęciu wygląda rewelacyjnie. Jeszcze powiedz, że sam nad nim pracujesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #133432 Napisano 1 Maja 2017 Tak, wymaga jeszcze dużo pracy.Piękny!!!Gratuluje robi piorunujące wrażenie! Zawsze mi sie taki marzył lub Poldek Borewicz. Piękne klasyki i dobra inwestycja!Tylko trzeba garaż mieć! A i kolor groszkowy idealnie pasujący! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viggen 70 #133433 Napisano 1 Maja 2017 Dzisiaj była okazja, żeby wskoczyć w garnitur... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #133434 Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Bez przesady, aż tak zdolny nie jestem, choć wiele spraw da się zrobić samemu. To co możliwe robię razem z synem, reszta należy do fachowców. Aby nie zaśmiecać wątku, taki mały ostatni przerywnik. Chodzi jak szwajcarski zegarek. https://www.youtube.com/watch?v=Ams7HKzPr_8 Edytowane 1 Maja 2017 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4604 #133435 Napisano 1 Maja 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #133436 Napisano 1 Maja 2017 Mam sąsiadkę która ma takiego Fiatolota samochód ma przejechane kilka tyś km od nowości i jest cały czas garażowany.Kupili auto i niedługo po tym facet zmarł a kobieta prawka nie ma.Auto było zarejestrowane na nieżyjącego a kobieta nie ogarnięta sprawy spadkowej nie przeprowadziła jeszcze.I tak stoi i się marnuję praktycznie nówka sztuka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #133437 Napisano 1 Maja 2017 Bez przesady, aż tak zdolny nie jestem, choć wiele spraw da się zrobić samemu. To co możliwe robię razem z synem, reszta należy do fachowców. Aby nie zaśmiecać wątku, taki mały ostatni przerywnik. Chodzi jak szwajcarski zegarek. https://www.youtube.com/watch?v=Ams7HKzPr_8Piękny jest ! Tak na marginesie , czy Twój nick nie został zainspirowany Sobiesławem Zasada ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #133438 Napisano 1 Maja 2017 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #133439 Napisano 1 Maja 2017 Stacho ma zasady, stąd pewnie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #133440 Napisano 1 Maja 2017 Właśnie tak, z reguły trzymam się Zasad. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #133441 Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Marcin, coraz lepsze fotki pstrykasz. Ta i kolejna super FFF - Miło zobaczyć logo które skleciłem w corelu lata temu.Nie miałem pojęcia, że to Twoja robota, aż czuję się zaszczycony Świetny strzał U mnie aż tak ciepło nie było aby Maździoche wyprowadzić, ale może jeszcze w czasie weekendu się uda Całkiem możliwe, nigdy nie miałem, więc trudno o rzetelną opinię z mojej strony, ale sądzę, że takie cabrio jest super jako kolejny samochód, na letnie wypady. Ponieważ trudno mię wszystko, na razie zadowalam się takim.Super Kredens Edytowane 1 Maja 2017 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viki_gte 1219 #133442 Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) Tak rodzinnie i porównanie z bardziej złożonym czasomierzem... Edytowane 2 Maja 2017 przez viki_gte 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #133443 Napisano 2 Maja 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #133444 Napisano 2 Maja 2017 U mnie aż tak ciepło nie było aby Maździoche wyprowadzić, ale może jeszcze w czasie weekendu się uda Mariusz, trzeba być twardym, a nie miętkim. Ja wczoraj 650 km, w Czechach byłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #133445 Napisano 2 Maja 2017 U mnie dzieciaki dopiero co się wykurowały, więc jakbym się przeziębił to chyba bym spał w garażu 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #133446 Napisano 2 Maja 2017 Marcin, coraz lepsze fotki pstrykasz. Ta i kolejna super Dziękuję za dobre słowo. Dziś również to samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #133447 Napisano 2 Maja 2017 To zdjęcie tylko potwierdza moje słowa . ps. Marcin, tło masz fajne, ale mógłbyś wreszcie zrobić porządek z tą ławką 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #133448 Napisano 2 Maja 2017 To nie ławka a jakaś stara piaskownica 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #133449 Napisano 2 Maja 2017 Tym gorzej, na czym to dzieci siadają 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #133450 Napisano 2 Maja 2017 Nie siadają piaskownica to była bardzo dawno temu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach