teston 6384 #4976 Napisano 21 Sierpnia 2007 Jak zrobią większą średnicę to kupię 8) O to to. Niech zrobią 1.5 raza większy i 3 razy droższy, będzie wtedy w sam raz 8) 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #4977 Napisano 21 Sierpnia 2007 Większy rozumiem, ale droższy nie bardzo :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #4978 Napisano 21 Sierpnia 2007 dzisiaj eye_lip'owy Wschód (zdjecie z wczoraj, ale dzisiaj na rece) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #4979 Napisano 21 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #4980 Napisano 21 Sierpnia 2007 Dzisiaj Ekspedycja na nowym silikonie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4981 Napisano 21 Sierpnia 2007 dzisiaj tylko 4 kamienie:)ale za to punktulany i go polubiłem :wink: 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #4982 Napisano 21 Sierpnia 2007 Dzisiaj mam na reku moj drugi zegarek kupiony w doroslym zyciu (wczesniej przez chyba 10 lat uzywalem elektronika Casio). Jest punktualny (przez ostatnie cztery doby przyspieszyl 0-1 s (co najwyzej jedna sekunde)), szybko sie nakreca (tzn. nie trzeba dlugo machac reka ), ale nosze go rzadko, bo... przeszkadza mi bransoleta. Stanowczo bardziej wole paski, a bransolety stalowej chyba w ogole nie umialbym nosic, za ciezka... Shot with DSC-R1 at 2007-08-21 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #4983 Napisano 21 Sierpnia 2007 ten zegarek bez wątpienia będzie również dobrze wyglądał na pasku. jeśli przeszkadza Ci bransoleta - zastąp ją paskiem piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #4984 Napisano 21 Sierpnia 2007 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #4985 Napisano 21 Sierpnia 2007 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #4986 Napisano 21 Sierpnia 2007 Marzenie :shock: 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4987 Napisano 21 Sierpnia 2007 piękny :shock: tarcza powala 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #4988 Napisano 22 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4989 Napisano 23 Sierpnia 2007 Dzisiaj bardziej elegancko:)URL=http://imageshack.us][/url] 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #4990 Napisano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4991 Napisano 23 Sierpnia 2007 dzieki średnica cóż ja z koleji nie jestem wielkim fanem olbrzymów - na mojej łapie samuraj wygląda dość zabawnie:)ten ma 34mmpozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swissmaker 0 #4992 Napisano 23 Sierpnia 2007 Dzisiaj Tissot PRC 200 bo wychodze :wink: :wink: Jak wróce troszkę "zbiednieję" : Claude Bernard 70105 :wink: :wink: [/img] 0 Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4993 Napisano 23 Sierpnia 2007 te żółte wskazówki świetne:), bardzo pasują do czarnej tarczy :wink: 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4994 Napisano 23 Sierpnia 2007 Klubowiec. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #4995 Napisano 23 Sierpnia 2007 007 powraca na pasku by mrov@ by eye_lip 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #4996 Napisano 23 Sierpnia 2007 Fajny!Ostatnio znowu mam ochotę kupić 007.. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #4997 Napisano 23 Sierpnia 2007 Wybierając między 007 a Samurajem - wybrałem 007. Potem dokupiłem Samuraja, ale tak naprawdę nigdy nie wyparł ani nie zdominował siódemki, odkąd zaś objawił sie mrov@ :wink: - 007 zyskał kilkukrotnie i jest w stałym obiegu, bo z paskami wiele zyskuje 8) 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4998 Napisano 23 Sierpnia 2007 Wyglada ciekawie, nie powiem. Mnie sie zawsze 007 podobal bardziej niz Samuraj (co nie znaczy ze Sam. jest brzydki)...Poczekaj troche, a zaraz odezwa sie glosy ze diver-owi pasek nie przystoi... ) __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4999 Napisano 23 Sierpnia 2007 Odkąd wymeiniłem w moim branzolete na czarny gumowy pasek seiko od razu zaczał mi się o niebo bardziej podobać 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5000 Napisano 23 Sierpnia 2007 Bardzo ladny. Do orange face tylko czarny strap (imho, of course ) A ja dzisiaj zalozylem ten: __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach