STARUSZEK 207 #5301 Napisano 22 Września 2007 odciągnięta aby wskazówka sekundowa nie ruszała się przy robieniu fotek. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #5302 Napisano 22 Września 2007 reda jest świetna - co ma na ręku ossomac?? 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #5303 Napisano 22 Września 2007 Ossomac ma na ręku za***isty... ciśnieniomierz :wink: Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #5304 Napisano 22 Września 2007 Manometro. Prawdopodobnie kupione od Dommira. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ossomac 0 #5305 Napisano 23 Września 2007 Zgadza cię Manometro i kupione wiadomo od kogo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #5306 Napisano 23 Września 2007 Jacek - świetny EM<!! W Twoim stylu 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #5307 Napisano 23 Września 2007 Wszystkim dziękua.pzdr. 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5308 Napisano 23 Września 2007 Ostatnio był... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #5309 Napisano 23 Września 2007 Lawnowerman - jeszcze musisz dokupi lakierowane szyszki gucci i skuter piaggio :wink: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5310 Napisano 23 Września 2007 Lawnowerman - jeszcze musisz dokupi lakierowane szyszki gucci i skuter piaggio :wink: I brylantynę.... PS. Sikor nie mój...Tylko ręka moja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5311 Napisano 24 Września 2007 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #5312 Napisano 24 Września 2007 Zegarek naprawdę ładny, elegancki. Ale pasek obrzydził zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #5313 Napisano 24 Września 2007 ...no i malutki niestety troszku...ale tak to śliczniutki :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5314 Napisano 24 Września 2007 Super kostka - przepadam za takimi! A w pasek rzeczywiście warto zainwestować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5315 Napisano 24 Września 2007 A ja dziś.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5316 Napisano 24 Września 2007 Zegarek naprawdę ładny, elegancki. Ale pasek obrzydził zdjęcia. pasek sie pojawi - wtedy doloze nowe zdjatka- dzisiaj testuje-tarcze czyscilem ale to max co moge wycisnac bez niszczenia-mechanizm jak na razie punktualnie, malutki rzeczywiscie 2,5x2,5 pozdrawiami sorki za pasekale narazie zegarek jest w fazie testow 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5317 Napisano 24 Września 2007 Zegarek naprawdę ładny, elegancki. Ale pasek obrzydził zdjęcia. pasek sie pojawi - wtedy doloze nowe zdjatka- dzisiaj testuje-tarcze czyscilem ale to max co moge wycisnac bez niszczenia-mechanizm jak na razie punktualnie, malutki rzeczywiscie 2,5x2,5 pozdrawiami sorki za pasekale narazie zegarek jest w fazie testowMarka zacna, ale po wyczyszczeniu i ubraniu w nowy pasek raczej bym go sprezentował miłej memu sercu osobie (płci żeńskiej) niz sam nosił. 25mm dla faceta to jednak trochę za mało, nawet gdy się nie jest maniakiem megawatch'ów...P.S. A na tym małpim (bez obrazy), włochatym nadgarstku ten malutki zegarek to jakas groteska :twisted: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5318 Napisano 24 Września 2007 Zegarek naprawdę ładny, elegancki. Ale pasek obrzydził zdjęcia. pasek sie pojawi - wtedy doloze nowe zdjatka- dzisiaj testuje-tarcze czyscilem ale to max co moge wycisnac bez niszczenia-mechanizm jak na razie punktualnie, malutki rzeczywiscie 2,5x2,5 pozdrawiami sorki za pasekale narazie zegarek jest w fazie testowMarka zacna, ale po wyczyszczeniu i ubraniu w nowy pasek raczej bym go sprezentował miłej memu sercu osobie (płci żeńskiej) niz sam nosił. 25mm dla faceta to jednak trochę za mało, nawet gdy się nie jest maniakiem megawatch'ów...P.S. A na tym małpim (bez obrazy), włochatym nadgarstku ten malutki zegarek to jakas groteska :twisted: tu sie zgodze - to nowy zupelnie przypadkowy nabytek:),raczej nosic go nie bede .... to tylko tescik :? 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floorek 0 #5319 Napisano 24 Września 2007 0 Rafal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5320 Napisano 24 Września 2007 A daj Pan spokój. Te dekle zakręcane od koronek na tych zawiasach to klęska jakaś. Przerost formy nad treścią totalny. A te akurat modela maja wodoszczelnośc po 100m. Są zegarki które nie maja w ogóle zakręcanych koronek i wodoszczelnośc maja też 100m, a nawet większą. Nawet jeden taki mam. Do tego szwajcarski. Nazywa się Adriatica 8102 Automatic i kosztuje podobnie jak ten niby- nurek. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #5321 Napisano 24 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #5322 Napisano 25 Września 2007 Ten zegarek mnie zafascynował. Kolega w pracy się w takim pokazał i mi smaku narobił. Dostępny za 120 dolarów.Bardzo fajny, jak wykonanie? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iqsebcio 0 #5323 Napisano 25 Września 2007 Budzik jest Cię w stanie obudzić?Mi się podoba! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5324 Napisano 25 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5325 Napisano 25 Września 2007 Z góry gratuluję wszystkim klubowiczom każdego nowego zegarka... mechanicznego nie będzie więc gratulacji :wink: -fajny model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach