Lawnowerman 927 #5426 Napisano 4 Października 2007 tp byl na reku, zegarek na tp => zegarek byl na reku jak to nie jest seria X to masz łapę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #5427 Napisano 4 Października 2007 Już to mówiłem na żywo ale powtórzę i tu, Stowa Seatime jest zajefajna Gratuluję mnie też się bardzo podoba i również gratuluję Ci Baltak świetnego zegarka Dzieki wielkie. Długo sie nad nim zastanawiałem ale teraz jestem pewien że to był dobry wybór. 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #5428 Napisano 4 Października 2007 ...zdjety aby zdjecie zrobic - jakisz to ma piekny sygnał budzika.... tyn tyn tyn - i jeszcze sie rozpedza.... 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulus 0 #5429 Napisano 4 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAN89R 12 #5430 Napisano 4 Października 2007 ...i na czarnej łapeczce... 0 gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #5431 Napisano 4 Października 2007 Janek - mortajm zajebiaszczy jest Mam jakoś słabość do takich klasyków 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5432 Napisano 4 Października 2007 Janek - mortajm zajebiaszczy jest Mam jakoś słabość do takich klasyków to zgapka z Seiko-zaawansowanego elektronika z minionej epoki :wink: (wkleiłbym fote ale nie ma mnie w domu),albo ich twór na inny rynek, ale fakt faktem że bardzo interesujacy-ciekawe jak wygląda moduł 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24828 #5433 Napisano 4 Października 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #5434 Napisano 4 Października 2007 Eye_lip świetne zestawienie kolorów 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5435 Napisano 4 Października 2007 Eye_lip świetne zestawienie kolorów Dokładnie Eye_lip :arrow: to jest ten Orange Coast Guard? Dwu ringowy? jak on wygląda zdjęty z zegarka? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24828 #5436 Napisano 4 Października 2007 Eye_lip świetne zestawienie kolorów Dokładnie Eye_lip :arrow: to jest ten Orange Coast Guard? Dwu ringowy? jak on wygląda zdjęty z zegarka?Dzięki! Mój jest dwuringowy (tak jak paski Zulu) - ale są też normalne 4 ringowe typu Rhino. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24828 #5437 Napisano 4 Października 2007 Po powrocie z pracy: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1282 #5438 Napisano 4 Października 2007 Filip ten pasek z podkładką klasa. Czyżby to produkcja Mrovy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24828 #5439 Napisano 4 Października 2007 Filip ten pasek z podkładką klasa. Czyżby to produkcja Mrovy?Tak! Można go zobaczyć w temacie Darka, jako jeden z ostatnich 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #5440 Napisano 4 Października 2007 Filip, pokaż zegarek od spodu. Dobrze kojarzę, że w podkładce jest otwór? 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1282 #5441 Napisano 4 Października 2007 Oj to muszę się do niego zgłosić bo ostatnio nabyłem i dziś noszę coś takiego. Taki paseczek będzie do tego Sportowca super pasował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #5442 Napisano 4 Października 2007 O, widzę kkwpk, że dopiąłeś swego z tym sportowcem 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1282 #5443 Napisano 4 Października 2007 O, widzę kkwpk, że dopiąłeś swego z tym sportowcem Prawie. Ciągle poluję na model który ma cyferblat z samymi cyframi bez indeksów. Ale ten egzemplarz jest świetny. Pomimo 48 lat chodzi równiutko +8s. na dobę. Dodatkową satysfakcję sprawia ulubiony werk wielu rusofili w klubie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #5444 Napisano 5 Października 2007 kkwpk widze ze strzal udany [/b] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pontosek #5445 Napisano 5 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #5446 Napisano 5 Października 2007 Maurycki fajnie wychodzą na zdjęciach 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pontosek #5447 Napisano 5 Października 2007 miło mi tym bardziej, że uważam się za kiepskiego fotografa :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maciejc2005 #5448 Napisano 5 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #5449 Napisano 5 Października 2007 fajnie wyglada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maciejc2005 #5450 Napisano 5 Października 2007 fajnie wyglada Dzięki - pach jest super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach