rip 861 #5451 Napisano 5 Października 2007 To ta X-33 z Allegro? 8) 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5452 Napisano 5 Października 2007 Dzisiaj odebrany po czyszczeniu i zmianie szkła niestety nie jest mój Rozmiary: 42mm bez koronki, rozstaw uszu 19mm 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #5453 Napisano 5 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pontosek #5454 Napisano 5 Października 2007 Jako właściciel takiego modelu Eposa, ale w wersji z czarnym środkiem, śpieszę Cię ostrzec, że budzi on skrajnie odmienne refleksje, zarówno na Forum (http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=15230&highlight=3386), jak i na codzień - w realu: jednym bardzo się podoba, a innym ... nie bardzo Tak, czy inaczej - z pewnością będzie Cię cieszył Mnie cieszy nieprzerwanie już niemal 4 miesiące :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5455 Napisano 5 Października 2007 fajny ten Oriencik a fajny bo duzy a ja dalej: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tanner #5456 Napisano 5 Października 2007 U mnie od dzisiaj: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #5457 Napisano 5 Października 2007 dziś dotarł świetny :!: gratuluję :wink: ciekawie się złożyło bo posiadamy modele zegarków z tych samych kolekcji Eposa i Edoxa :mrgreen: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #5458 Napisano 6 Października 2007 Jako właściciel takiego modelu Eposa, ale w wersji z czarnym środkiem, śpieszę Cię ostrzec, że budzi on skrajnie odmienne refleksje, zarówno na Forum (http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=15230&highlight=3386), jak i na codzień - w realu: jednym bardzo się podoba, a innym ... nie bardzo Tak, czy inaczej - z pewnością będzie Cię cieszył Mnie cieszy nieprzerwanie już niemal 4 miesiące :!:Pontoek przeczytałem ten wątek już dużo wcześniej ,ale wiesz ważne że nam się podoba, a dla mnie jest poposu super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WULKANUS 0 #5459 Napisano 6 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #5460 Napisano 6 Października 2007 Blancpain super :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #5461 Napisano 6 Października 2007 Blancpain super :roll: :roll: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aidaho 0 #5462 Napisano 6 Października 2007 od wczoraj mierzy dla mnie czas pierwszy mechaniczny automatic... możecie mi gratulować (jeśli jest czego i jeśli chcecie ) na nadgarstku jeszcze dam zdjęcie bo to jest zapozyczone, mój na stali się mnie trzyma miałem wiele dylematów (jak chyba większość przed wyborem) i...wybór padł na ten model bo w testach nadgarstkowych wypadł najlepiej.wiem że FC nie dla wszystkich jest OK ale mam nadzieję, że w moim przypadku nie będę miał powodów do niezadowolenia... i raczej albo piszcie dobrze albo... nie wyciągajcie mnie z poczucia dobrego wyboru pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #5463 Napisano 6 Października 2007 Twoj FC jest na pewno bardzo ladny - klasyczny wzor. niech sie dobrze sprawuje. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5464 Napisano 6 Października 2007 Blancpain superFredek tez ładniutki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5465 Napisano 6 Października 2007 Ja mam dziś dylemat: a mój syn dostał właśnie pierwszego mechanika: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #5466 Napisano 6 Października 2007 Kadarius :shock: wiem jak rozwiazac Twoj problem, wyslij mi jeden to nie bedzie problemu wybrac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #5467 Napisano 6 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porto 0 #5468 Napisano 6 Października 2007 Fajny ten Casio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #5469 Napisano 7 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5470 Napisano 7 Października 2007 Mrówa nie lepiej kupić normalnego 756 :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #5471 Napisano 7 Października 2007 Mrówa nie lepiej kupić normalnego 756 :roll: To nie mój, tylko kumpla (na chwilę na łapie) Tak ogólnie bardzo fajny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5472 Napisano 7 Października 2007 Mrówa nie lepiej kupić normalnego 756 :roll: a co to takiego???jesli mysle o tym o czym mysle to chyba zła klasyfikacja ze względu na różnice cen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5473 Napisano 7 Października 2007 Sinniak 756 tarcza tego Casio wygląda na prawie bardzo podobną - a przynajmniej taki chyba był zamiar - nie wkleje foty gdyż to nie ten temat . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #5474 Napisano 7 Października 2007 Sinniak 756 tarcza tego Casio wygląda na prawie bardzo podobną - a przynajmniej taki chyba był zamiar - nie wkleje foty gdyż to nie ten temat .Tyle ze Sinn nie ma wrzosowej tarczy :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5475 Napisano 7 Października 2007 Okazuje się, że ciemno brazowy pach także pasuje do biaego samuraia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach