Gość Wojtek #126 Napisano 13 Września 2005 Ja od pewnego czasu noszę Frederique Constant Persuasion (automat) Zdjęcia od strony dekla nie mam i nigdzie nie znalazłem w sieci, a szkoda, bo również i z tamtej strony chłopcy się postarali, ładna robota.I to dzis mam na ręku. Ale wczoraj np. - czterdziestokilkuletnią Doxę, w pięknym szufladowym stanie ( i z dokładnoscią chodu -2/3 sek doba). Ale "dziadziusiowi" należy się szczegolna troska, nie mam sumienia go nadwerężać. No skoro uchował się w takim stanie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 0 #127 Napisano 17 Września 2005 jak wstawić zdjęcie? 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #128 Napisano 17 Września 2005 jak wstawić zdjęcie? 1. Zapisujesz fotkę w formacie jpeg. Dzięki temu uzyskasz wyższy stopień kompresji, a zdjęcie będzie się szybciej wczytywało. 2. Wchodzisz na stronę: http://www.imageshack.us/ 3. Klikasz: przeglądaj 4. Wskazujesz zdjęcie (na dysku) które chcesz wkleić 5. Następnie klikasz: "host it" 6. Teraz w zależności od tego czy chcesz wstawić mniejszą fotkę czy pełny wymiar, kopiujesz do pisanej przez siebie wiadomości odpowiedni link. Tak więc, mniejszy wymiar zdjęcia (podczas oglądania każdy może je powiększyć klikając na fotkę) wstawiasz adres URL opisany jako Thumbnail for forums (1), to ten drugi od góry. Pełny wymiar zdjęcia, tutaj znowu wstawiasz do swojego posta adres URL opisany jako Hotlink for forums (1) .... i tyle. Zdjęcie powinno pojawić się w Twojej wiadomości. Będziesz mógł je zobaczyć, gdy klikniesz na podgląd swojego posta lub po jego wysłaniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 0 #129 Napisano 17 Września 2005 To mój poczciwy 6 letni Tissot PR 50 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 0 #130 Napisano 17 Września 2005 Mariusz bardzo dziękuję! 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 0 #131 Napisano 17 Września 2005 a taki będę miał już niedługo... a taki może w za kilka lat 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 0 #132 Napisano 17 Września 2005 coś się nie udałolub też taki a jak już będę bardzo bogaty to taki :twisted: 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #133 Napisano 18 Września 2005 mokry ... Wet as sinn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #134 Napisano 20 Września 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #135 Napisano 23 Września 2005 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #136 Napisano 23 Września 2005 ... o ! jaki ładny ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #137 Napisano 30 Września 2005 Panowie ! Wklejajcie coś ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #138 Napisano 1 Października 2005 Bardzo ładny ten "ruski rozrabjaka". tessio, co to są te białe cyfry? One pokazują, że jest 11.00, a nie 23.00?Jeśli tak, to przecież jest już wskażnik dnia i nocy, więc to chyba zbędne podwojenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #139 Napisano 1 Października 2005 To jest czas w trybie 24 godzinnym, mogłoby w sumie tego nie być... ale jest :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #140 Napisano 5 Października 2005 Dorwałem na chwilkę cyfrówkę brata.... Masakra, takim olympuskiem zrobć dobre zdjęcie zegarka to se ne da! Ale wklejam co jest Amfibia jak codzień: 1 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #141 Napisano 5 Października 2005 Dorwałem na chwilkę cyfrówkę brata.... No ale wreszcie debiut! Całkiem fajnie wygląda. Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #142 Napisano 21 Października 2005 Lepsza fotka: klik tu inlerdż Więcej fotek tutaj: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?p=24910#24910 zapraszam 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24525 #143 Napisano 21 Października 2005 Mój stary przyjaciel: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #144 Napisano 21 Października 2005 żeby ruch był w "moim" temacie stowa seatime z 68 roku - kupiona na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64074669 troche ją podpolerowałem i teraz wygląda tak (a no i dotoczyłem druga lunetę) piotrek 1 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #145 Napisano 21 Października 2005 śliczny zegareczek i dobra cena :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #146 Napisano 21 Października 2005 pamiętam ją, nawet chciałem startować Fajnie że poszła w dobre ręce 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #147 Napisano 22 Października 2005 Gratuluję kolejnego egzemplarza w kolekcji Z Twoją lunetą lepszy... Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #148 Napisano 22 Października 2005 Pogratulować :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość martin.t #149 Napisano 22 Października 2005 :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #150 Napisano 22 Października 2005 1 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach