worientom 395 #163076 Napisano 25 Października 2018 Każdy diver na czymś innym niż guma/bansoleta to mezalians. Diver to diver, ma być z założenia do długiego moczenia, nawet jeśli ktoś uzywa go tak, jak ja - wyłacznie do desk divingu Liczą sie zasady. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163077 Napisano 25 Października 2018 Każdy diver na czymś innym niż guma/bansoleta to mezalians. Diver to diver, ma być z założenia do długiego moczenia, nawet jeśli ktoś uzywa go tak, jak ja - wyłacznie do desk divingu Liczą sie zasady.Przeczytałem Biblię (zarówno Stary jak i Nowy Testament, a także Koran oraz Talmud i nigdzie takich zasad nie znalazłem ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #163078 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) Przeczytałem Biblię (zarówno Stary jak i Nowy Testament, a także Koran oraz Talmud i nigdzie takich zasad nie znalazłem ;-) Wielu innych zasad tam nie znajdziesz zasady zegarkowe są zbyt banalną sprawą i tyle Ale tutaj zasadą jest przeznaczenie zegarka, niezaleznie od tego, jak go używasz. Skoro już nawiązałeś do tematu, to diver na skórzanym pasku jest "niekoszerny" Podam inny przykład: Pilot na kauczuku faux pas Edytowane 25 Października 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #163079 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) fidelio, trzeba grzebać w buddyzmie bo przecież to zegarki z Azji, a że buddyzm stawia na rozwój i dążenie do wyzwolenia... Wolno divera opasać! Sam myślałem, że SKX nigdy z bransolety nie zdejmę, ale wrzuciłem go ostatnio na pasek (przypadkiem wpadł odpowiedni) i jestem zachwycony. Edytowane 25 Października 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #163080 Napisano 25 Października 2018 Przeczytałem Biblię (zarówno Stary jak i Nowy Testament, a także Koran oraz Talmud i nigdzie takich zasad nie znalazłem ;-)Tu się zgodzę, zasady są po to aby je łamać, ale po prostu jak świni siodło tak Monsterowi psuje skórzany pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #163081 Napisano 25 Października 2018 Każdy diver na czymś innym niż guma/bansoleta to mezalians. Diver to diver, ma być z założenia do długiego moczenia, nawet jeśli ktoś uzywa go tak, jak ja - wyłacznie do desk divingu Liczą sie zasady.Do końca się nie zgodzę. Są divery, którym paski dobrze dobrane pasują. Akurat monster do takich nie należy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1913 #163082 Napisano 25 Października 2018 Zulu/NATO. Pasek z cordury. Ani guma ani bransoleta. Nadaje się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163083 Napisano 25 Października 2018 Z nato jeszcze spróbuję :-) Nie poddam się ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #163084 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) ok, to po prostu moje zasady. Żaden diver nie pasuje mi na pasku skórzanym bądź nylonowym. Żaden lotnik nie pasuje mi na silikonie/kauczuku/gumie. Ale ponoć o gustach się nie dyskutuje Dla mnie to jak alu felgi do pickupa, mozna, jak ktoś się uprze to i limuzynę z niego zrobi... Edytowane 25 Października 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #163085 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) . Edytowane 25 Października 2018 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #163086 Napisano 25 Października 2018 Z tymi nurkami i skóra to się zgodzę, mi też to jakoś nie leży. Są oczywiście wyjątki jak Panerai i Squale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163087 Napisano 25 Października 2018 Z tymi nurkami i skóra to się zgodzę, mi też to jakoś nie leży. Są oczywiście wyjątki jak Panerai i Squale IMO także Meccaniche Veneziane :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #163088 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) IMO także Meccaniche Veneziane :-)No i tu mnie masz przyznaje racje Wychodzi na to ze Włochom można więcej Edytowane 25 Października 2018 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1913 #163089 Napisano 25 Października 2018 Bo to kraj nowych trendów stylistycznych :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163090 Napisano 25 Października 2018 Tym razem "koszernie" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41516 #163091 Napisano 25 Października 2018 fidelio wrzuć go na czarną gumę. Powinno być super. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #163092 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) Piknie, a takie zamieszanie było :)Tylko uszy naciągnięte i porysowane zostały Edytowane 25 Października 2018 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163093 Napisano 25 Października 2018 Widać (przynajmniej na razie), że lepsze (w moim mnianiu) okazał się wrogiem dobrego :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #163094 Napisano 25 Października 2018 Widać (przynajmniej na razie), że lepsze (w moim mnianiu) okazał się wrogiem dobrego :-)Trza było nie pokazywać, tylko nosić po cichu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #163095 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) Prędzej na jakieś nato postawię ;-)Jak musisz wrzucać na pasior, to zobacz jak komponuje się z jakimś grubym jaszczurem np. granatowym. Moim zdaniem pasek musi być agresywny. Z monsterem nie ma miękkiej gry ;-) Edytowane 25 Października 2018 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163096 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) Trza było nie pokazywać, tylko nosić po cichu Okazuje się, że vox populi też może mieć jakąś wartość ;-)Jak musisz wrzucać na pasior, to zobacz jak komponuje się z jakimś grubym jaszczurem np. granatowym. Moim zdaniem pasek musi być agresywny. Z monsterem nie miękkiej gry ;-)Ja już przy okazji Sumo z bransoletami się przeprosiłem :-) Rzecz w tym, że ta w Monsterze jest taka sobie i stąd pomysł na coś innego. Zobaczymy, następnym razem na już zamówionym nato wyląduje i się zobaczy ;-) Edytowane 25 Października 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #163097 Napisano 25 Października 2018 Okazuje się, że vox populi też może mieć jakąś wartość ;-)Ja już przy okazji Sumo z bransoletami się przeprosiłem :-) Rzecz w tym, że ta w Monsterze jest taka sobie i stąd pomysł na coś innego. Zobaczymy, następnym razem na już zamówionym nato wyląduje i się zobaczy ;-)Jeszcze jedno. To Tobie ma się podobać i to Ty masz się z nim dobrze czuć. Olać koszerność i święte księgi :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #163098 Napisano 25 Października 2018 Okazuje się, że vox populi też może mieć jakąś wartość ;-)Ja już przy okazji Sumo z bransoletami się przeprosiłem :-) Rzecz w tym, że ta w Monsterze jest taka sobie i stąd pomysł na coś innego. Zobaczymy, następnym razem na już zamówionym nato wyląduje i się zobaczy ;-)Rozruszałeś Szanowne Towarzystwo, nawet ciśnienie u mnie skoczyło Czekam na następny eksperyment, Monster na wrotkach OK, już nie będę, wszystko przez zazdrość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163099 Napisano 25 Października 2018 Spoko, ja jestem cierpliwy i mam czas na poszukiwania własnej drogi z Monsterem ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #163100 Napisano 25 Października 2018 Pytanie, czy zdążysz ją znaleźć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach