Gość fidelio #163051 Napisano 25 Października 2018 I to jeszcze za wąski - widać bidaWierzę w to, że metodą prób i błędów dojdę do czegoś ciekawego ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23398 #163052 Napisano 25 Października 2018 Wierzę w to, że metodą prób i błędów dojdę do czegoś ciekawego ;-)Dojdziesz jak wrócisz na branse 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1084 #163053 Napisano 25 Października 2018 Monster trafił na skórzany pasek :-)Długo się zastanawiałem co napisać, aby nie urazić Cię, to tylko tyle : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5099 #163054 Napisano 25 Października 2018 Wierzę w to, że metodą prób i błędów dojdę do czegoś ciekawego ;-)strata czasu Dojdziesz jak wrócisz na branse 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163055 Napisano 25 Października 2018 Prędzej na jakieś nato postawię ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #163056 Napisano 25 Października 2018 _Kwiatek_, super ten Wostok! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #163057 Napisano 25 Października 2018 Pozdrawiam wszystkich zegarkomaniaków z Warszawskiego Festiwalu Piwa Tłumy??? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #163058 Napisano 25 Października 2018 Jak na czwartek, to zdecydowanie tak. Na poprzednim tyle ludzi było w sobotę, choć co prawda wtedy była odpowiednia pogoda, żeby siedzieć na trybunie, a teraz tak średnio, więc może tylko tak mi się wydaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #163059 Napisano 25 Października 2018 _Kwiatek_, super ten Wostok!Dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163060 Napisano 25 Października 2018 Długo się zastanawiałem co napisać, aby nie urazić Cię, to tylko tyle : Chyba z tą skórą to faktycznie był taki sobie pomysł ;-) Chwilowo wracam do stali, ale dam mu jeszcze szansę na zielonym nato :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1084 #163061 Napisano 25 Października 2018 Jak Górale zaczną chodzić w lakierkach to załóż z powrotem ten pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 428 #163062 Napisano 25 Października 2018 Każdy diver na czymś innym niż guma/bansoleta to mezalians. Diver to diver, ma być z założenia do długiego moczenia, nawet jeśli ktoś uzywa go tak, jak ja - wyłacznie do desk divingu Liczą sie zasady. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163063 Napisano 25 Października 2018 Każdy diver na czymś innym niż guma/bansoleta to mezalians. Diver to diver, ma być z założenia do długiego moczenia, nawet jeśli ktoś uzywa go tak, jak ja - wyłacznie do desk divingu Liczą sie zasady.Przeczytałem Biblię (zarówno Stary jak i Nowy Testament, a także Koran oraz Talmud i nigdzie takich zasad nie znalazłem ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 428 #163064 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) Przeczytałem Biblię (zarówno Stary jak i Nowy Testament, a także Koran oraz Talmud i nigdzie takich zasad nie znalazłem ;-) Wielu innych zasad tam nie znajdziesz zasady zegarkowe są zbyt banalną sprawą i tyle Ale tutaj zasadą jest przeznaczenie zegarka, niezaleznie od tego, jak go używasz. Skoro już nawiązałeś do tematu, to diver na skórzanym pasku jest "niekoszerny" Podam inny przykład: Pilot na kauczuku faux pas Edytowane 25 Października 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #163065 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) fidelio, trzeba grzebać w buddyzmie bo przecież to zegarki z Azji, a że buddyzm stawia na rozwój i dążenie do wyzwolenia... Wolno divera opasać! Sam myślałem, że SKX nigdy z bransolety nie zdejmę, ale wrzuciłem go ostatnio na pasek (przypadkiem wpadł odpowiedni) i jestem zachwycony. Edytowane 25 Października 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1084 #163066 Napisano 25 Października 2018 Przeczytałem Biblię (zarówno Stary jak i Nowy Testament, a także Koran oraz Talmud i nigdzie takich zasad nie znalazłem ;-)Tu się zgodzę, zasady są po to aby je łamać, ale po prostu jak świni siodło tak Monsterowi psuje skórzany pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #163067 Napisano 25 Października 2018 Każdy diver na czymś innym niż guma/bansoleta to mezalians. Diver to diver, ma być z założenia do długiego moczenia, nawet jeśli ktoś uzywa go tak, jak ja - wyłacznie do desk divingu Liczą sie zasady.Do końca się nie zgodzę. Są divery, którym paski dobrze dobrane pasują. Akurat monster do takich nie należy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1927 #163068 Napisano 25 Października 2018 Zulu/NATO. Pasek z cordury. Ani guma ani bransoleta. Nadaje się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163069 Napisano 25 Października 2018 Z nato jeszcze spróbuję :-) Nie poddam się ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 428 #163070 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) ok, to po prostu moje zasady. Żaden diver nie pasuje mi na pasku skórzanym bądź nylonowym. Żaden lotnik nie pasuje mi na silikonie/kauczuku/gumie. Ale ponoć o gustach się nie dyskutuje Dla mnie to jak alu felgi do pickupa, mozna, jak ktoś się uprze to i limuzynę z niego zrobi... Edytowane 25 Października 2018 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #163071 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) . Edytowane 25 Października 2018 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 13659 #163072 Napisano 25 Października 2018 Z tymi nurkami i skóra to się zgodzę, mi też to jakoś nie leży. Są oczywiście wyjątki jak Panerai i Squale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #163073 Napisano 25 Października 2018 Z tymi nurkami i skóra to się zgodzę, mi też to jakoś nie leży. Są oczywiście wyjątki jak Panerai i Squale IMO także Meccaniche Veneziane :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 13659 #163074 Napisano 25 Października 2018 (edytowane) IMO także Meccaniche Veneziane :-)No i tu mnie masz przyznaje racje Wychodzi na to ze Włochom można więcej Edytowane 25 Października 2018 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1927 #163075 Napisano 25 Października 2018 Bo to kraj nowych trendów stylistycznych :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach