Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

:)

Nowość Rafał? Nie widziałem wcześniej, fajny zakup :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piekna Sława, a pasek jeszcze to podkreśla  :)

Dziękuję serdecznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Nowość Rafał? Nie widziałem wcześniej, fajny zakup :)

Dzięki Piotr :-) Dziś rozpakowałem przesyłkę. A w świetle dziennym zrobiłem fotkę, na której udało się "złapać" niebieskie wskazówki ;-)

post-34987-0-08123700-1549023670_thumb.jpg

Edytowane przez fidelio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Piotr :-) Dziś rozpakowałem przesyłkę. A w świetle dziennym zrobiłem fotkę, na której udało się "złapać" niebieskie wskazówki ;-)

Niebieskie wskazówki robią świetny efekt pod odpowiednim kątem, w Presagu miałem takie, ale zero lumy, coś za coś <_<

Edytowane przez PiotrX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Niebieskie wskazówki robią świetny efekt pod odpowiednim kątem, w Presagu miałem takie, ale zero lumy, coś za coś <_<

Cóż, tu lumy też nie ma, ale tak musi być :-) W tym przypadku luma zdecydowanie by nie pasowała. Muszę tylko o jakimś innym pasku pomyśleć. Ten z zestawu jest całkiem dobrej jakości, miękki i fajnie się układa, ale jakiś taki ...czarny za bardzo. Nawet przeszycia są czarne i jakoś tak ponuro jest. Na szczęście w głowie zakiełkował już pewien pomysł, więc spieszę do domu ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, tu lumy też nie ma, ale tak musi być :-) W tym przypadku luma zdecydowanie by nie pasowała. Muszę tylko o jakimś innym pasku pomyśleć. Ten z zestawu jest całkiem dobrej jakości, miękki i fajnie się układa, ale jakiś taki ...czarny za bardzo. Nawet przeszycia są czarne i jakoś tak ponuro jest. Na szczęście w głowie zakiełkował już pewien pomysł, więc spieszę do domu ;-)

Cchyba masz w czym wybierać, albo w kolejkę do Matusza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Cchyba masz w czym wybierać, albo w kolejkę do Matusza :)

W kolejce na pasek do niego, od Mateusza, już jestem ;-) Póki co dostanie pasek, na którym obecnie noszę Conquesta, bo to jedyny 18 mm, jaki mam. Pasek do Conquesta ...też od Mateusza :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

. post-57210-1549024451,5946_thumb.jpeg

Wysłane przy użyciu Tapatalka

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W kolejce na pasek do niego, od Mateusza, już jestem ;-) Póki co dostanie pasek, na którym obecnie noszę Conquesta, bo to jedyny 18 mm, jaki mam. Pasek do Conquesta ...też od Mateusza :-)

To wieczorem pewnie pokażesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

To wieczorem pewnie pokażesz :)

Jak tylko odbiorę synów ze szkoły i dojadę do domu, zabieram się za "przebieranki" ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tylko odbiorę synów ze szkoły i dojadę do domu, zabieram się za "przebieranki" ;-)

Oblookamy co tam pokaże się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógłbyś napisać coś więcej o tym pasku? Szukam czegoś takiego i chciałbym kupić raz a dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestałem je liczyć i jest ok

I słusznie.

Przecież jest to tylko zegarek.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi