Tsuki 0 #6226 Napisano 14 Grudnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #6227 Napisano 14 Grudnia 2007 Tsuki, gratulacje ! Wieeeelki "narzędziowiec" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6228 Napisano 14 Grudnia 2007 Dzięki Otho! Zegarmistrz mi dziś przy skracaniu bransolety powiedział, że nawet za duży. Kto by go tam słuchał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6229 Napisano 14 Grudnia 2007 Tsuki podcieło mi nogi na widok "tego" zegarka :shock: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #6230 Napisano 14 Grudnia 2007 Tsuki, nienajgorzej to wygląda, chociaż uczciwie przyznam, że rozmiar + koronki jakoś powoduje u mnie niepokój wewnętrzny Musiałbym go jednak na żywo zobaczyć. Bo Seiko generalnie zyskują przy bezpośrednim kontakcie, co mogę stwierdzić na podstawie 2 swoich sztuk. Ale jak kiedyś Filip powiedział - jeszcze wiele Seiko przede mną 8) Davosa fantastyczna, Michele RT - rewelacja (jak nie lubię RT). 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6231 Napisano 14 Grudnia 2007 RadG - rozmiar jest wg. mnie idealny.Koperta jest masywniejsza niż w Samuraju ale sama tarcza mniejsza i chyba właśnie dlatego całość wygląda "solidnie" ale nie gigantycznie. Suche rozmiary można porównać tutaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #6232 Napisano 14 Grudnia 2007 Ten SEIKO jest zaje... Gratuluje :!: :!: :!: Gdzie coś takiego można nabyć w necie ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #6233 Napisano 14 Grudnia 2007 Fakt, pierścień powoduje optyczne "kurczenie" zegarka. Tak jak Stowa czy Richmond Spencer wyglądają na o wiele większe niż swoje 40 mm, tak np. Samuraj w moim wypadku nie powoduje dyskomfortu pomimo 42 mm (toleruję do 40). Tak jak w tej gigantycznej "5" 8) 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6234 Napisano 14 Grudnia 2007 Tsuki, Felek - gratuluję zegarków. Niech się dobrze noszą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6235 Napisano 14 Grudnia 2007 Dzięki Otho! Zegarmistrz mi dziś przy skracaniu bransolety powiedział, że nawet za duży. Kto by go tam słuchał wygląda świetnie,czuć go na ręce?***dzięki McIntosh 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24200 #6236 Napisano 14 Grudnia 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6237 Napisano 15 Grudnia 2007 niezłe foto eye_lip może by tak znowu jak rok temu jakiś konkurs świąteczny :?: P.S.Dzięki za gratulacje :wink: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #6238 Napisano 15 Grudnia 2007 wczoraj "oficjalnie" więc taki: a dziś jak zwykle: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #6239 Napisano 15 Grudnia 2007 Dziś Buran 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #6240 Napisano 15 Grudnia 2007 wczoraj "oficjalnie" więc taki: Piękny :wink: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #6241 Napisano 16 Grudnia 2007 < 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6242 Napisano 16 Grudnia 2007 Orsa - jest wyjątkowa - bezwzględnie - na żywo -rewelacja muszę przyznać choć z fotek prezentowała się średnio , moim zdaniem znacznie lepiej dopracowana nawet niż Seatime którego nosiłem przez jakiś czas a który z fotek wyglądał duuuużo lepiej niż Orsa - z powyższego mogę stwierdzić że fotki - niestety często dają mylny pogląd na temat danego zegareczka Mrówa NOS z początku produkcji wygląda świetnie :!: zapewne nasz Kolega teraz śledzi forum duchowo - wyrazy szacunku dla Mistrza i świetnego kompana :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #6243 Napisano 16 Grudnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #6244 Napisano 16 Grudnia 2007 Orsa wygląda ciekwie w tym zestawieniu (pasek :shock: unikat) 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość BUDZIA #6245 Napisano 16 Grudnia 2007 Wczoraj w pracy M.L. http://i11.tinypic.com/6wz0qbt.jpg a dziś Tissot http://i2.tinypic.com/6wn5hqt.jpg nie wiem jak zmienic w aparacie opcje by wyszły takie zdjecia jak wam ale dojde do tego narazie z telefonu, a moze ktos podpowie jaka funkcje właczyc w Nikon COOLPIX 5600 wtedy dołącze wiele zdjec nawet z pracy gdzie mam M.L. dla zainteresowanych . POZDRO. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavlak 0 #6246 Napisano 16 Grudnia 2007 Od wczoraj mój nawęd posiada zupełnie nowy pasek. W hołdzie dla Mrówy i podzięce dla Piotra: Dzięki Panowie. to nie jest przypadkiem ten zegarek ktorego wyprodukowano tylko 50 sztuk? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #6247 Napisano 16 Grudnia 2007 Adi gratuluję Timexa :wink: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6248 Napisano 16 Grudnia 2007 to nie jest przypadkiem ten zegarek ktorego wyprodukowano tylko 50 sztuk?Dokładnie to jest ten ale wersja z czarną tarczą jest/była w zasadzie najtrudniejsza do zdobycia - oczywiście był moment że było można dostać normalnie ale z czasem coraz gorzej było nawet na rynku wtórnym , teraz to praktycznie nie do zdobycia - jest świetna :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gyc78 893 #6249 Napisano 16 Grudnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #6250 Napisano 16 Grudnia 2007 Timex najlepszy! GRATULACJE! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach