wermont 0 #6251 Napisano 17 Grudnia 2007 http://img90.imageshack.us/img90/9341/28293135ge9.jpgpierwsze zdjecie, na ktorym DS1 mi sie podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 389 #6252 Napisano 17 Grudnia 2007 Od wczoraj mój nawęd posiada zupełnie nowy pasek. W hołdzie dla Mrówy i podzięce dla Piotra: Dzięki Panowie. Wierny ruskim i polskim zegarkom powiem ze jest rewelacja chętnie bym takiego zanabył :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6253 Napisano 17 Grudnia 2007 Wierny ruskim i polskim zegarkom powiem ze jest rewelacja chętnie bym takiego zanabył :oops:Na żywo wygląda o wiele lepiej - niż na fotce - muszę przyznać że byłem strasznym przeciwnikiem Orsy - ale to już przeszłość :!: jedyne do czego można się przyczepić tzn. ja się przyczepiłem to bezzasadnie mała ilość superluminowej na wskazówce godzinowej :!: ale oczywiście to szczególik , szkło nie wystaje ponad bezel a nawet jest schowane co czyni go trudniejszym do zarysowań - więc nie ma problemu - ogólnie widywałem już kilka zegareczków - ale Orsa przerosła zdecydowanie moje oczekiwania - oczywiście na plus :!: aha bym zapomniał - na deklu powinny być jakieś dane np. kolejny numer etc - czego też niestety brak ale to drugi szczegół zupełnie nie istotny :wink: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #6254 Napisano 17 Grudnia 2007 ORSA powala..... 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #6255 Napisano 17 Grudnia 2007 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #6256 Napisano 17 Grudnia 2007 Orsa powala...Powala również to, że na jednej stronie trzykrotnie wyświetla się to samo zdjęcie :? Panowie! nie cytujmy zdjęć! 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #6257 Napisano 17 Grudnia 2007 Mój praktyczny everyday-watch 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24917 #6258 Napisano 17 Grudnia 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #6259 Napisano 17 Grudnia 2007 Allright! 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #6260 Napisano 17 Grudnia 2007 Atak klonów :?: :?: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renko 0 #6261 Napisano 17 Grudnia 2007 To dopiero zmyślny flood 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #6262 Napisano 17 Grudnia 2007 bransolety do seatime'a sa genialne, zreszta jak sam zegarek 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #6263 Napisano 17 Grudnia 2007 bransolety do seatime'a sa genialne, zreszta jak sam zegarek Potwierdzam.Sam zegarek kupiłem bez bransolety, jednak przypuszałem że bedzie dobrze z nią wyglądał(tak na dobrą sprawe wolę paski)I moje przypuszczenia sie potwierdziły. Jak na razie jest to mój jedyny zegarek z bransoletą i musze przyznać że dzieki niemu zmieniłem zdanie o nich(tych bransoletach ) 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #6264 Napisano 17 Grudnia 2007 miałem podobnie z PO... wcześniej zarzekałem się, że od razu zmienie na pasek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #6265 Napisano 18 Grudnia 2007 Właśnie przyszedł pocztą . Teraz trzeba kupić nato... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #6266 Napisano 18 Grudnia 2007 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #6267 Napisano 18 Grudnia 2007 Teraz tylko wyłącznie DA 36 jedynie co to bawię sie rożnymi paskami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6268 Napisano 18 Grudnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6269 Napisano 18 Grudnia 2007 Świetne zdjęcie, Kocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6270 Napisano 19 Grudnia 2007 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #6271 Napisano 19 Grudnia 2007 Jeszcze nie na ręku ale będzie w niedzielę Mam już do niego pasek Hirsch Mariner na zmianę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6272 Napisano 19 Grudnia 2007 No no, piekne cacko. Jak każda P.O. Jak wygram w totka to tez sobie kupie 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #6273 Napisano 19 Grudnia 2007 korba...fajne foto! No i "sprzęt"! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6274 Napisano 19 Grudnia 2007 Eeee tam... Fotka z telefonu. A sprzet fajny. Mam go miesiąc i cały czas bardzo lubie. Z ręki nie schodzi. Nie umiem robic ciemnych fotek żeby nie wychodziły takie ''gruboziarniste'' :? 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #6275 Napisano 19 Grudnia 2007 Eeee tam... Fotka z telefonu. A sprzet fajny. Mam go miesiąc i cały czas bardzo lubie. Z ręki nie schodzi. Nie umiem robic ciemnych fotek żeby nie wychodziły takie ''gruboziarniste'' :? Ustaw tryb Manualny, małe ISO i dostosuj Czas oraz Przesłone, statyw wiele ci ułatwi !!! 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach